GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbide direk olması gereken kadro Lemina-Torreira orta sahası olmazsa elek olacaz hele ki Mertens olursa vah ki vah...

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdüllkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Barış
Yunus - Sara
Osimhen​

Morata sakatlanmadan önce şu kadroyu benim dışında yazan bir Allahin kulunu görmedim..
Yanlış anlaşılmasın Moratanin yokluğu rize ve fener maçları için büyük bir şans oldu bizim adımıza.. Tabi Osimhene Allah sakatlık bela vermesin..

Morata sakatlanmadan önce şu kadroyu benim dışında yazan bir Allahin kulunu görmedim..
Yanlış anlaşılmasın Moratanin yokluğu rize ve fener maçları için büyük bir şans oldu bizim adımıza.. Tabi Osimhene Allah sakatlık bela vermesin..
İnş osimheni alkmar maçında oynatmaz

Gidip saçma saçma işlere girmesin, 10 günde adamı 3 maça tam eforla çıkarmaya çalışır şimdi bu

Ayrıca Morata şöyle böyle abartılıyor da ben pek bir numarasını göremedim şu ana kadar ..İcardi gibi mecburen çift forvet oynayalım dedirtecek bir top oynamadı ..

Doğru tespit morata ile 2li forvet oynayıp geride eksik kalmaktansa tek forvet ama arkada driplingci sutor adamlar koymak en mantıklısı
Ama bunu yaparmi pek umudum yok çünkü yardımcı kadrosuda berbat hocanın yani akıl verseler vs

Arkadaşlar Cuesta ancak Kasımpaşa da oynar.

Cuesta yazıyorsanız bence çok gerçekçi değil.

8 milyon maliyet nedeniyle yazmayın.

Bir maç da yeterlidir bazen.

Az Alkmaar maçında sistem sorunu yok ki asıl sorun ilk 11'de ki kadronun ne oynayabileceği bu takım baskı yerken iyi top çıkarır sorun yaşamaz rakip kaleye organize paslaşmalarla gider diyebileceğimiz 2-3 adam var aslında en büyük defomuz bize karşı pres futbolu oynayıp alan daraltan takımlara karşı yaşadık.

Mertens ileri koşamıyor, Berkan baskıda düzgün top çıkaramıyor, Kaan desen bitmiş koskoca orta sahada Sara istasyon olarak yalnız kalıyor eee bu adam kimle paslaşacak 2 kişi bastığı an kilitlediler.

Hadi baskıyı kırdı diyelim Sara topu geçirdi, Mertens'e geçirdi adam 38 yaşında koş desen dripling atamıyor ayağına aldığını koşmak yerine direk uzun vuruyor top rakibe geçiyor, Kaan desen zaten temposu bitik ona da sür desen süremiyor orta alanda sadece 1 adam üzerinden kurguyu döndürmeye çalışıyoruz yani Lemina'yı Ocak 13 gibi getirmek çok mu zordu şu maça hazır bir şekilde gelir takımın elini güçlendirirdi.

Alkmaar maçında Mertens, Kaan, Jelert, Berkan + Muslera toplamda 5 oyuncudan yoksun 11'e 6 oynadık Kaan varkende tonla pozisyon veriyorduk kırmızı yedi yokluğunu bile hissetmedik o maçta 8 kişi kalsak yine aynı sonuç çıkardı.

Rize dep bazı oyuncularda ısrar edilirse oynamaya bile gerek yok 1 puan iyi diyip dönelim kalede kalecimizinde olmadığını varsayarsak yanlış bir kadro değişik bir sonuca yol açar.

Son düzenleme:
Dörtlü oynayıp onu da yedek yazacağız.

Başka yapacak bir şey göremiyorum.

En azından birkac kez davinson toreira lemina frank osimhenli takımda gormeyi isterim.. Bazı oyuncular yetersiz de olsa bazı sistemlerde değerli olabiliyor ..
Ben sağlam bir kadro içinde görmek isterim.. Çift forvet yerine orta sahayı(beklerle) 6 kisi tutarsak önde bilinçsizce yaptığı baskilar oldukça işimize yarayacak gibi ..Tabi bizim arka taraf yayla gibi olduğundan bu manasız presleri hep problem oluyor

Taraftar üzülürken oyuncularin bu kadar neseli olmasi insanlari rahatsiz eder

Önümüzde üc önemli mac var ve bunun icin disari’ya hala özgüven ve moral olarak iyi durumdayiz demek icin böyle bir görüntü verilmis anladigim kadariyla ama bunu antreman da bizlere degil saha da rakiplere göstermeliyiz

Kompakt durup pozisyon vermeme yetimizin olmamasını algılayamıyorum malmö maçının son bölümünde sağlı sollu 50 tane atak yiyince avrupa hayali kapanmıştı benim için zaten, kiev maçındaki kepazelik de tabuta son çiviyi çaktı. Karşında real barça olsa bu kadar pozisyon veremezsin istesen yav alkmaarın her atağı net gol pozisyonuna dönüştü hiç mi karşılayamazsın rakibi

Galatasaray'da bugünkü idman neşeli geçti.

Afbeelding
Afbeelding

Kompakt durup pozisyon vermeme yetimizin olmamasını algılayamıyorum malmö maçının son bölümünde sağlı sollu 50 tane atak yiyince avrupa hayali kapanmıştı benim için zaten, kiev maçındaki kepazelik de tabuta son çiviyi çaktı. Karşında real barça olsa bu kadar pozisyon veremezsin istesen yav alkmaarın her atağı net gol pozisyonuna dönüştü hiç mi karşılayamazsın rakibi
Okan pozisyon yemek istiyor hoşuna gidiyor kevgir olmak. Keşke Akhisar'da denese bunu

Tamam yeterince gömdünüz Arap gibi bkunu çıkarmayın ağlamayın dik durun inanın lan

Şu zorlu 10 günlük virajda destek

He başarısız olsak diye bekleyen bunun için can atan üyeler var biliyorum valla rütbe dinlemem Azerbaycan’dan gelip s

Eskiden klupler kart cezasi alanlara ozellikle sacmasapan takimi zorda birakanlara ceza verirdi. Simdi sadece bonus var, insentif var. Heriflerin umurunda degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt