- 26 Eylül 2012
- 122.109
- 72.714
- 5.068
Hocamızın hoşuna gidiyor herhalde aynı hatayı tekrar tekrar yapması. Bay istikrar.Kanka zamlı kontrat hic muhim degil
Kaan ayhanla niye sozlesme uzatiyoruz biz
Birkac macta daha kirmizi gormesi icin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamızın hoşuna gidiyor herhalde aynı hatayı tekrar tekrar yapması. Bay istikrar.Kanka zamlı kontrat hic muhim degil
Hollandalılarla uğraşmayacaksın
Futbolun gerçek beşiği
Skim kadar ülke dünyaya ne topçular çıkardı
Fener maçından sonra 12 maçımız kalıyor. Fark 9 olursa; 3 mağlubiyet veya 1 mağlubiyet+3 beraberlik veya 4 beraberlik opsiyonumuz oluyor (FB tüm maçlarını kazansa bile)Bu arada diyelim Rize ve Fener’i yendik
Puan farkı 9 oluyor di mi?
Yani 3 maç kaybetsek dahi ikili averajla önde oluyoruz yine de
Peki sorum şu
Kaç maç kalıyor ve ne kadar beraberlik hakkımız oluyor?
22 maç oynandı 19 takım var. 14 mac kalmış. Fener ile rizeyi yenersek 12 maç kalıyor. 9 galibiyet 3 mağlubiyet yetiyorBu arada diyelim Rize ve Fener’i yendik
Puan farkı 9 oluyor di mi?
Yani 3 maç kaybetsek dahi ikili averajla önde oluyoruz yine de
Peki sorum şu
Kaç maç kalıyor ve ne kadar beraberlik hakkımız oluyor?
Herkese aynı oyunu oynayan DEHA OKAN bakalım osimheni sakatlamayı başarabilecek mi?
Abi herkese de önde basmazsın ya. Hadi basabilmeyi doğru yapsan neyse de o da yok
Uzun oynayan takımlara bile önde basmak neyin kafası okan
Savubmada basıyorsun adam uzun oynuyor indiriyor bizim savunma arkasına top atıyor, bu sefer takım halinde geri koş koş koş. Askeriyede bu kadar mantıksızlık yok lan
Kanka zamlı kontrat hic muhim degil
Seni ṣöyle gördum rtsTamam yeterince gömdünüz Arap gibi bkunu çıkarmayın ağlamayın dik durun inanın lan
Şu zorlu 10 günlük virajda destek
He başarısız olsak diye bekleyen bunun için can atan üyeler var biliyorum valla rütbe dinlemem Azerbaycan’dan gelip s
Lemina'yı hazır edene kadar oynatıp faydalanabilsek bari. Malum hazır olunca ya sakatlanır ya da mahmut tekdemir'e dönüşür.Hadi zaha tripliydi onu anladım
Ziyeş zaten temposuzdu ona da ok dedim
Abi osimhen gibi bir insan azmanını sen 2 maç sonra nasıl cagneye döndürebildin ya
Valencianın,thiamın,makukulanın,papis cissenin,emenikenin,beğenmediğimiz batsın alay ettiği ligde osimheni penaltı olmadan gol atamayan birine nasıl dönüştürdün
Lan çıldırıcam ya bu adam fb ve paoku tek başına paramparça etti gelir gelmez ki hazır da gelmemişti sonra gözümüzün önünde canlı canlı gün gün bitirilişini izledik ya
Ulan bu nasıl mümkün olabildi
Space jamin gerçek hayatta yaşandığına bizzat tanık olduk hala oluyoruz ve armut gibi izliyoruz
Ya bu ülkede spor savcısı falan yok mu bari bu olayla ilgili bi soruşturma açılsın sebepleri öğrenelim ne oldu,nasıl oldu,nasıl olabildi bi aydınlanalım ya
Abi sesimi duyan yok mu gelin bak cimere mimere şikayet edelim bu adamı bak yaşananlar yaşatılanlar normal değil
Alkmaar'dan 4 yiyince bizim pek gülecek halimiz kalmadı kendilerini tebrik ediyorum antrenman yapmak yerine gülüp eğlesinler yetmezse akşamda partilesinler.
Adam emekli oluyor zaten renktaş shshdhhdsŞu mertens mıdır nedir GS ile ilişiği kesilmeli yazın
+1 sene falan deniyordu sezon başında gerek yokAdam emekli oluyor zaten renktaş shshdhhds
Galatasaray'da bugünkü idman neşeli geçti.
![]()
![]()