GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada diyelim Rize ve Fener’i yendik

Puan farkı 9 oluyor di mi?

Yani 3 maç kaybetsek dahi ikili averajla önde oluyoruz yine de

Peki sorum şu

Kaç maç kalıyor ve ne kadar beraberlik hakkımız oluyor?

Peki sorum şu

Fener maçından sonra 12 maçımız kalıyor. Fark 9 olursa; 3 mağlubiyet veya 1 mağlubiyet+3 beraberlik veya 4 beraberlik opsiyonumuz oluyor (FB tüm maçlarını kazansa bile)

Peki sorum şu

22 maç oynandı 19 takım var. 14 mac kalmış. Fener ile rizeyi yenersek 12 maç kalıyor. 9 galibiyet 3 mağlubiyet yetiyor

Herkese aynı oyunu oynayan DEHA OKAN bakalım osimheni sakatlamayı başarabilecek mi?

Abi herkese de önde basmazsın ya. Hadi basabilmeyi doğru yapsan neyse de o da yok

Uzun oynayan takımlara bile önde basmak neyin kafası okan

Savubmada basıyorsun adam uzun oynuyor indiriyor bizim savunma arkasına top atıyor, bu sefer takım halinde geri koş koş koş. Askeriyede bu kadar mantıksızlık yok lan

Önde basma falan yok arkadaşlar hayal mi görüyorsunuz ?

Milyonlar kazanan topçuların topu karşı kaleye sokamadık diye üzüldüğünü ve uyuyamadığını mı düşünüyorsunuz ki. Maç biter, soyunma odasında duş alırlar ve hayatları devam eder. ''Önümüzdeki maçlara bakacağız'' bir futbolcunun en samimi açıklamasıdır aslında o an pek samimi söyler gibi olmasa da.

Taraftar ise mağlubiyette işinde, okulunda tüm hafta moral bozukluğunu yaşar.

Bir de bırakın gülsünler, Muslera gibi her an birilerine dalacak gibi gergin olmalarından iyidir.

Hadi zaha tripliydi onu anladım

Ziyeş zaten temposuzdu ona da ok dedim

Abi osimhen gibi bir insan azmanını sen 2 maç sonra nasıl cagneye döndürebildin ya

Valencianın,thiamın,makukulanın,papis cissenin,emenikenin,beğenmediğimiz batsın alay ettiği ligde osimheni penaltı olmadan gol atamayan birine nasıl dönüştürdün

Lan çıldırıcam ya bu adam fb ve paoku tek başına paramparça etti gelir gelmez ki hazır da gelmemişti sonra gözümüzün önünde canlı canlı gün gün bitirilişini izledik ya

Ulan bu nasıl mümkün olabildi

Space jamin gerçek hayatta yaşandığına bizzat tanık olduk hala oluyoruz ve armut gibi izliyoruz

Ya bu ülkede spor savcısı falan yok mu bari bu olayla ilgili bi soruşturma açılsın sebepleri öğrenelim ne oldu,nasıl oldu,nasıl olabildi bi aydınlanalım ya

Abi sesimi duyan yok mu gelin bak cimere mimere şikayet edelim bu adamı bak yaşananlar yaşatılanlar normal değil

Hadi zaha tripliydi onu anladım

Ziyeş zaten temposuzdu ona da ok dedim

Abi osimhen gibi bir insan azmanını sen 2 maç sonra nasıl cagneye döndürebildin ya

Valencianın,thiamın,makukulanın,papis cissenin,emenikenin,beğenmediğimiz batsın alay ettiği ligde osimheni penaltı olmadan gol atamayan birine nasıl dönüştürdün

Lan çıldırıcam ya bu adam fb ve paoku tek başına paramparça etti gelir gelmez ki hazır da gelmemişti sonra gözümüzün önünde canlı canlı gün gün bitirilişini izledik ya

Ulan bu nasıl mümkün olabildi

Space jamin gerçek hayatta yaşandığına bizzat tanık olduk hala oluyoruz ve armut gibi izliyoruz

Ya bu ülkede spor savcısı falan yok mu bari bu olayla ilgili bi soruşturma açılsın sebepleri öğrenelim ne oldu,nasıl oldu,nasıl olabildi bi aydınlanalım ya

Abi sesimi duyan yok mu gelin bak cimere mimere şikayet edelim bu adamı bak yaşananlar yaşatılanlar normal değil
Lemina'yı hazır edene kadar oynatıp faydalanabilsek bari. Malum hazır olunca ya sakatlanır ya da mahmut tekdemir'e dönüşür.

Nasıl ama aynı gemideyiz artık.

Ailenin yüz karası çıkıp konuşmuş
Sanki 9 kişilik Rize maçını Konya maçında verilmeyen kırmızı ve penaltı maçlarını ben oynadım
Böyle bir başkanım olsa utancımdan oturur ağlarım

Galatasaray'da bugünkü idman neşeli geçti.

Afbeelding
Afbeelding

5 yemedikleri için neşeliler sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt