GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun aklı yok takımın. Anca Mertens denebilir onun da pili bitti. Icardi sakatlandıktan sonra da takımın oyun aklı falan yoktu. Sakatlandığı Totnım maçında takımın en kötüsüydü.

geçtiğimiz 2 şampiyonlukta icardinin payı yüzde kaç sence

İcardi
Erden Timur
Okan Buruk

3 ismi % üzerinden son 2 şampiyonluğa göre değerlendiriniz

Bugün can sıkıntısından jknin maçını izledim.jk de Ts de iyi top oynadı. Bagatov çok iyiydi. Bi bizim oyun planımız yok galiba. Skor tutma konusunda özellikle bir planımız yok

Bugün can sıkıntısından jknin maçını izledim.jk de Ts de iyi top oynadı. Bagatov çok iyiydi. Bi bizim oyun planımız yok galiba. Skor tutma konusunda özellikle bir planımız yok
Ts 1.83m Euro'ya almış biz cuestayi 8mye aldık. Tonla topçu aldırdı üç yıldır bir tane sol ayaklı stoper almadi abdülkerime çok güveniyor sanırım

Hatay ve Eyup maclarinda Icardi oynasaydi cok yuksek ihtimalle o maçları kazanirdik; Kiev macini yuksek ihtimalle kazanıp Avrupa'da ilk 8'e kalırdık. Senenin başında birçok kisi Icardi ile loser Batshuayi'yi karsilastiriyordu; o zamanda yazmistim kotu oynayan koşmayan Icardi, iyi oynayan Batshuyi'den çok daha faydalı olur diye.

Transfer dönemi dışında Halukun sklenme seviyesi
images

Hatay ve Eyup maclarinda Icardi oynasaydi cok yuksek ihtimalle o maçları kazanirdik; Kiev macini yuksek ihtimalle kazanıp Avrupa'da ilk 8'e kalırdık. Senenin başında birçok kisi Icardi ile loser Batshuayi'yi karsilastiriyordu; o zamanda yazmistim kotu oynayan koşmayan Icardi, iyi oynayan Batshuyi'den çok daha faydalı olur diye.
Kesinlikle

Kopenhag,prag,fb,bjk,yboys,rfs bu maçlarda olsaydı hepsini kazanmıştık

Olmayışı büyük etkiledi bizi

Ts 1.83m Euro'ya almış biz cuestayi 8mye aldık. Tonla topçu aldırdı üç yıldır bir tane sol ayaklı stoper almadi abdülkerime çok güveniyor sanırım
Galatasaray lafı oldu mu minimum bonservis 7 8 milyon. Senelik maaş 2.5 milyon. Başka takım için 2 mil bonservis 500 bin maaş. Bu düzeni bizim vasıfsız yönetim kurdu. Cuestayi getiren menajer kim açıp bakmak lazım. Süzme ifbli. Yazık vallahi billahi yazik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt