GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw bu takımda Osimhen var ve hala icardinin yokluğu konuşuluyor.
Aga ben cassio lincoln den sonra canlı izlediğim en teknik topçu. Arada çoğunu canlı izledim. Osimhen de iki maç canlı izleme fırsatım oldu. Icardi bambaşka bir şey. Hele 99 numara icardi efsaneydi.

Aga ben cassio lincoln den sonra canlı izlediğim en teknik topçu. Arada çoğunu canlı izledim. Osimhen de iki maç canlı izleme fırsatım oldu. Icardi bambaşka bir şey. Hele 99 numara icardi efsaneydi.
Üstat 100m Euro'ya transfer yapsa sasirmayacagimiz bir adam varken bile hala icardi o bu şu ariyorsak hoca birşeyleri çok yanlış yapıyor demektir.

Üstat 100m Euro'ya transfer yapsa sasirmayacagimiz bir adam varken bile hala icardi o bu şu ariyorsak hoca birşeyleri çok yanlış yapıyor demektir.
Hocanın doğru yaptığı yok bu aralar. Sara yerlerde. Championshipte 13 gol atmak bizim ligden daha zor. Adam 6 numara oynamaktan şut atmayı unuttu. Barış mevki anlayışını yitirdi. Berkana kızamıyorum vallahi eleman napsin. Madem ereni alacaktık madem şu yeni Polonyali alınacaktı neden birkaç gün önce alınmadı. Okan yönetime yanlaya yanlaya onları koruyacağım diye takımın içinden geçti

Perşembe öğleden sonrasından Pazar sabahına kadar full kar yağışlı karadeniz üzerinde bol bol DEK yağışları görülecek yine şanslıyız sistem daha batılı gelse ne Alkmaar maçı ne de derbi oynanırdı 50 cm kar olurdu.

Rize'de de Salı'dan itibaren çok yoğun kar yağışı bekleniyor Pazar'a kadar devam edecek orada da 70-80 cm kar bekleniyor bizim maç ucu ucuna kurtarıyor.
graphe3_00000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif

Kesin bilgi diyorum hala veri atiyorsunuz !!

Bu dönem tam yine bizim 1-2 sene nadasımız olacak döneme doğru gidiyor. Bu dönem nasıl bitiririz bilmiyorum ama seneye yine bir yan parça değil ama omurga da değişim gelecek gibi. Mesela seneye Muslera, Mertens, Osimhen aşağı yukarı kesin yok. Barış, Torreira, Davinson, Yunus gibi oyuncularda olmaması yüksek ihtimal. Bunlar aslında ciddi bir bütçen de olabilecek demek aynı zamanda lakin kadro planlaması ve transfer konusunda hiç güven vermiyor yönetim ve hoca. Güven vermeme nedenleri de sürekli bir fırsat, belirli meblağda değeri olan oyunculara gidilmesi yada gidilen doğru oyuncuların alınamaması. Normalde bu transfer döneminde hataları görünce hemen oraya profesyonel bu işin piri bir adam getirilmeliydi ama biz elimizde olanı Cagigao'yu bile gönderdik yetkilerinin arttırılması gerekirken çok anlayan yöneticilerimiz sayesinde.

Bu dönem tam yine bizim 1-2 sene nadasımız olacak döneme doğru gidiyor. Bu dönem nasıl bitiririz bilmiyorum ama seneye yine bir yan parça değil ama omurga da değişim gelecek gibi. Mesela seneye Muslera, Mertens, Osimhen aşağı yukarı kesin yok. Barış, Torreira, Davinson, Yunus gibi oyuncularda olmaması yüksek ihtimal. Bunlar aslında ciddi bir bütçen de olabilecek demek aynı zamanda lakin kadro planlaması ve transfer konusunda hiç güven vermiyor yönetim ve hoca. Güven vermeme nedenleri de sürekli bir fırsat, belirli meblağda değeri olan oyunculara gidilmesi yada gidilen doğru oyuncuların alınamaması. Normalde bu transfer döneminde hataları görünce hemen oraya profesyonel bu işin piri bir adam getirilmeliydi ama biz elimizde olanı Cagigao'yu bile gönderdik yetkilerinin arttırılması gerekirken çok anlayan yöneticilerimiz sayesinde.
Ben de öyle düşünüyorum bu seneyi bi atlatsaydik. Gelecek seneye saydığın isimlerin hepsi gidici gibi. İyi bir kadro planlaması için başta yönetim değişmeli ya da transfer isine ehli insanlar bakmalı. İkinci olarak vizyoner taktik bilgisi üst düzey bir hoca. Üçüncü olarak sağlam bir antrenman ekibi lazım.

Aşırı memnuniyetsizlik var hak da veriyorum herkese..
Fakat başka Galatasaray yok iyisiyle kötüsüyle mecbur destek olacağız ..Bu noktada ağır protestolar sadece bize zarar verir ..6 puan öndeyiz önümüzdeki 2 maça tüm konsantrasyonumuzu verip fişi cekmemiz lazım
Fark 9 olmaz bence.

Morata yokken tekrar 4lüye döneceksek 3lü için alınan frankowski 4lüde nerde oynayacak

Lemina kulübede mi bekleyecek,iyileştiğinde yunus?

Ulan olm böyle planlama olmaz olmaz

Şunun olmayacağını anlamak için ferguson olmaya gerek yoktu allah sizi napmasın ya illallah ettirdiniz
Barış ilerde oynar alkmar maçı gibi. 3 lütfen devam. Yeter ki maç içinde 4 lüye dönme fantezisine girmeyelim. O zaman boka sarıyor işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt