GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’nin 22/23 performansına Icardi’nin dahi ulaşma ihtimali pek yok.

Ha 22/23 takımının hiç yıpranmadan haftada bir oynadığını ise unutmamak lazım, hatta 11/12 takımının daha iyi oynamasına rağmen 12/13ün daha iyi takım olmasıyla 22/23, 23/24ü de benzetebiliriz.

Yine de Icardi’nin 22/23 performansını ligde başkasından göremeyiz bir daha. Bu sene ise ligde öndeysek bu Osimhen ve Yunus sayesindedir, istediği kadar gol kaçırsın gerçek bu, hatta Avrupa’da kazandığımız maçları da hep bu ikili sayesinde kazandık.

Ben de öyle düşünüyorum bu seneyi bi atlatsaydik. Gelecek seneye saydığın isimlerin hepsi gidici gibi. İyi bir kadro planlaması için başta yönetim değişmeli ya da transfer isine ehli insanlar bakmalı. İkinci olarak vizyoner taktik bilgisi üst düzey bir hoca. Üçüncü olarak sağlam bir antrenman ekibi lazım.
Ben Okan Buruk'un eksikleri olan iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Lakin özellikle transfer ve kadro planlamasında ciddi eksikleri olduğunu yada alın oynatırım kafasındaysa ki bu da değişmesi gereken hatalı bir kafa yapısı bu yüzden tek başına transferin Okan Buruk'a bırakılmaması gerektiği bir gerçek bana göre. Lakin profesyonelleşmeyi bu yönetimin düşüneceğini falan hiç sanmıyorum o yüzden başka hoca gelse bile bu beni endişelendiriyor açıkcası.

Bu hafta ispanyada italyada ve almanyada şampiyonluk yarışı takımları hepsi puan kaybetti hatta çoğu kırmızı gördü çok ilginç fenere kırmızı verseler ülkede ohal ilan edilir

Yabanci kondisyoner vardi, sezon sonu gitmisti yanilmiyorsam. Gidip getirsinler bütün ekibi. Dogru dürüst antrenman yapsinlar.

Bizim maçları izlememe cezası yada bizim maçlar sırasında imza verme cezası daha doğru olurdu. Bu cezaların da bir işe yaradığını düşünmüyorum açıkcası bunlar zaten maça gitmiyordur ki.
6222'den ceza alan x maç diye seçilmez ki. Direkt olarak seyirden men almış adam. Beşiktaşın maçlarına gidiyor diye o nedenle beşiktaş maçları yazılmıştır twite

Öncelikle ifb de bile olan futbol direktörü olayı sportif direktör bizde yok. Sportif direktörsüz veya futbol aklı olmadan çalışan Avrupa'da her hangi bir kulüp var mı varsa örnekleyelim ben bilmiyorum. Kavukçu ile Bantçıya kalırsa bu transfer işleri daha çok ağlarız.

Senin scout şefin tutkucan hiç bir şekilde ne cvsi olan ne ciddiye alınan biri. Uluslararası bir isim değil bu güne kadar scouting başarısıyla kendini ispat edecek oyuncular bulup getirtebilmiş biri değil. Yöneticiler böyle bir profili takar mı dediği önerdiği adama güvenle hadi gidip alalım der mi demez.

Gelelim jet fadıla. Muslera'nın torpiliyle görevde olan bir isim olduğunu cümle alem biliyor senelerdir. Bu kovulmasın diye Franz Hoek gibi hocayı kovdurdu Muslera bu takımdan zamanında inanılmaz olay.

Ekibin futbol aklı İrfan hoca bir fenerli ve geri kafalı kalmış bir isim yaşı gereği. Ayrıca uluslararası tecrübe yok.

Kondisyonerler macfit training coachı kıvamında. Oyunculara otorite kurup idman yaptırma şansları var mı yok.

Duran top antrenörün var mı? Yok. Bir kere bir günlüğüne bir adam getirmişlerdi iki takılıp gitti oda.

Yabancı yardımcı ismael nasıl bir profil bilmiyoruz.

Analizcilerimizin tamamı yerli hepsi okanın tanıdığı isimler hiçbiri öyle avrupa futboluna hakim makim değil.

Cvsi gayet iyi olan ilk sezon emeği olan Alman Voltz hocayı okan maaş bütçesi cart curt deyip kovdurdu.

Öncelikle ifb de bile olan futbol direktörü olayı sportif direktör bizde yok. Sportif direktörsüz veya futbol aklı olmadan çalışan Avrupa'da her hangi bir kulüp var mı varsa örnekleyelim ben bilmiyorum. Kavukçu ile Bantçıya kalırsa bu transfer işleri daha çok ağlarız.

Senin scout şefin hiç bir şekilde ne cvsi olan ne ciddiye alınan biri. Uluslararası bir isim değil bu güne kadar scouting başarısıyla kendini ispat edecek oyuncular bulup getirtebilmiş biri değil. Yöneticiler böyle bir profili takar mı dediği önerdiği adama güvenle hadi gidip alalım der mi demez.

Gelelim jet fadıla. Muslera'nın torpiliyle görevde olan bir isim olduğunu cümle alem biliyor senelerdir. Bu kovulmasın diye Franz Hoek gibi hocayı ovdurdu Muslera bu takımdan zamanında inanılmaz olay.

Ekibin futbol aklı İrfan hoca bir fenerli ve geri kafalı kalmış bir isim yaşı gereği. Ayrıca uluslararası tecrübe yok.

Kondisyonerler macfit training coachı kıvamında. Oyunculara otorite kurup idman yaptırma şansları var mı yok.

Duran top antrenörün var mı? Yok. Bir kere bir günlüğüne bir adam getirmişlerdi iki takılıp gitti oda.

Yabancı yardımcı ismael nasıl bir profil bilmiyoruz.

Cvsi gayet iyi olan ilk sezon emeği olan Alman Voltz hocayı okan maaş bütçesi cart curt deyip kovdurdu.

brawo puki

@Samet Nalbant

jk kupa maci mi, yb mu yoksa az mi daha büyük facia bilemedim

Kiev, malmö, rfs saymadim bile

Bu rezil ligde 6 puanla lider olmak basari degil, berbat yönetiliyoruz, hoca yetersiz, kadro planlama rezil, 1-2 yil sonra cöküs gümbür gümbür geliyor sonra aglamayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt