GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tchatchoua iyiki bize girmemiş hellas en fazla edebileceği parayı vermiş zaten

jk kupa maci mi, yb mu yoksa az mi daha büyük facia bilemedim

Kiev, malmö, rfs saymadim bile

Bu rezil ligde 6 puanla lider olmak basari degil, berbat yönetiliyoruz, hoca yetersiz, kadro planlama rezil, 1-2 yil sonra cöküs gümbür gümbür geliyor sonra aglamayalim

6 puan dediğin fener maçı zaten onlar kazansa fark 0' di ..O yüzden 2 hafta sonra da koyup gotunu kurtarmak zorunda Okan hoca

Yabancı hakem konusunu bizde kabul edelim diye bilerek algı yapmaya çalışıyorlar, biz kabul etmeden isteselerde getiremezler
Amaçlar derbi öncesi puan almak için sürekli gündemi degistirmek

dursun başkan ne yap ne ed Erden TİMUR'u ikna et camia ve takım üzerinde kara bulut negatif hava var şuan transferler bile dağıtamadı bu durumu. Fena bir güvensizlik ortamı var. Erden Timur'un dönüşü ciddi pozitif etki güven yaratır herkesi hedefe odaklar negatife dönen gidişatı durdurabilir. Gel bu kardeşini dinle başgan.

Bizim çinli sponsor ve bankalar birliği işleri ne oldu?
Çinli sponsor Katarlı sponsor gibi ortadan yok oldu. BB'de ise 2.7 milyar TL'lik borcun 1.5 milyar TL'lik kısmı ödenmiş, 1.2 milyar TL kalmış o da Florya ihalesinden sonra ödenecek ve kapanacakmış. Florya'da ihale süreci devam ediyor. Aşağıdaki tarihlerde olacak.
1744361.jpg.webp

Bizim yada fb nin maçı olmadığı gün spor programlarında dönene muhabbet ,ülkedeki gazateciliğin hatta spor basının bir bok olmadığını ispatlar nitelikte,neymiş bu iki takımlı lig başkaları hakkı yeniyor bla bla

Son 10 yılda 4 farklı şampiyon çıkmış bu ligden
Peki ispanya
Almanya
Fransa
İngiltereden kaç tane çıkmış ?

Öncelikle ifb de bile olan futbol direktörü olayı sportif direktör bizde yok. Sportif direktörsüz veya futbol aklı olmadan çalışan Avrupa'da her hangi bir kulüp var mı varsa örnekleyelim ben bilmiyorum. Kavukçu ile Bantçıya kalırsa bu transfer işleri daha çok ağlarız.

Senin scout şefin tutkucan hiç bir şekilde ne cvsi olan ne ciddiye alınan biri. Uluslararası bir isim değil bu güne kadar scouting başarısıyla kendini ispat edecek oyuncular bulup getirtebilmiş biri değil. Yöneticiler böyle bir profili takar mı dediği önerdiği adama güvenle hadi gidip alalım der mi demez.

Gelelim jet fadıla. Muslera'nın torpiliyle görevde olan bir isim olduğunu cümle alem biliyor senelerdir. Bu kovulmasın diye Franz Hoek gibi hocayı kovdurdu Muslera bu takımdan zamanında inanılmaz olay.

Ekibin futbol aklı İrfan hoca bir fenerli ve geri kafalı kalmış bir isim yaşı gereği. Ayrıca uluslararası tecrübe yok.

Kondisyonerler macfit training coachı kıvamında. Oyunculara otorite kurup idman yaptırma şansları var mı yok.

Duran top antrenörün var mı? Yok. Bir kere bir günlüğüne bir adam getirmişlerdi iki takılıp gitti oda.

Yabancı yardımcı ismael nasıl bir profil bilmiyoruz.

Analizcilerimizin tamamı yerli hepsi okanın tanıdığı isimler hiçbiri öyle avrupa futboluna hakim makim değil.

Cvsi gayet iyi olan ilk sezon emeği olan Alman Voltz hocayı okan maaş bütçesi cart curt deyip kovdurdu.
Helal üstad. Voltzlu kadroyu bi düşündüm de hepsi fişek gibiydi. Oliviera falan iyiydi. Icardi sprinter idi. Acilen kondisyoner lazım

Tff bizim maça bunu getirmeye çalışıyormuş.
Kaynak: hünkar mutlu

yabancı hakeme alinin fiat egea cross filan hediye etmeyeceği ne malum nerden takip edeceğiz bunu? Yerli olsa rahatça tespit olurda yabancı sıkıntı iş abi ben güvenmem! İfb ye teklifimiz şu yabancı hakemi biz seçeceğiz sizin söz hakkınız olmayacak kabulse buyursunlar.

Yabancı hakem konusunu bizde kabul edelim diye bilerek algı yapmaya çalışıyorlar, biz kabul etmeden isteselerde getiremezler
Amaçlar derbi öncesi puan almak için sürekli gündemi degistirmek
Valla en iyilerinden getirme ihtimali varsa tff nin kesin kabul edilmeli. Bu gerizkealı hakemler maçı bizden alır fb ye verir. İstemediğimizle kalırız. Ne düşünüyoruz bilmiyorum ama saçma sapan bi yabancı gelmeyecekse gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt