GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 6222 soyadı koç olanlar hariç herkese işliyor herhalde ya. Adam geçen yıl hakem tokatlattı soruşturma bile geçirmedi.
sadece koç degil tanınmış hiçbir zengine dokunamaz yargı,dokundugu an nelerle karsılasacgını iyi biliyorlar maalesef
onca olay oldu savcı soruşturma açtı uzerınden 1 yıl geçti yalandan bile olsa ifade vermeye bile çagıramadılar adamdan korktukları için :)

o yüzden herzaman söyledigim gibi bizim ülkede ancak tehdit dili iş yapar koçu tehdit edemiyorsan acunu tehdit et tffyi mhkyı et

bizim yönetimin en buyuk eksısı bu ,koç bugun dümdüz girimiş bizim kulübe bizimkiler yarabbi şükür diyorlar

Frank ve Lemina katkı vermeyip Yunus da düzelmez iseler şampiyonluk riske girer. O zaman da diğer oyuncuların extra vermesi lazım. Felaket senaryosu ise Davinson ve Osimhen'in sakatlanmaları ki uzak ihtimal değil. Bu vesile ile Nelson'u yollayan Okan Buruk'a selamlarımı gönderiyorum

Frankowski Lemina ilk 11'e yerleştiğinde orta sahaya dinamizm gelecektir Mertens hamle oyuncusu olmalı artık Morata yokken Barış, Osimhen yan yana denenebilir Yunusada çok ihtiyacımız var artık

Okan hocanın yerinde olsam Morata düzelene kadar Muslera- Davinson- Cuesta- Bardakçı- Franky- Torreira- Lemina- Sara- Barış -Yunus(Kutucu)- Osimhen ile oynardım ligde. Lemina'yı net 6 gibi hava topu ve alanı daha iyi savunacağından diğer ikili 8 gibi olacak şekilde. Böylelikle orta sahada daha kalabalık sağlam kalırız ve atılan uzun toplarda seken toplar daha çok bizde kalır ve kanat beklerin hücuma katılımında arkayı daha iyi tutabiliriz. Atak devamlılığımız daha çok olacağından golü de buluruz her türlü ve son 20 dakika rakip yorulunca girecek bir Mertens o bölümde bize büyük güç katar.

o hakem gelirse bu sefer fbliler fransız hakem algısına başlayabilir : )

jk kupa maci mi, yb mu yoksa az mi daha büyük facia bilemedim

Kiev, malmö, rfs saymadim bile

Bu rezil ligde 6 puanla lider olmak basari degil, berbat yönetiliyoruz, hoca yetersiz, kadro planlama rezil, 1-2 yil sonra cöküs gümbür gümbür geliyor sonra aglamayalim
Ben ağlamam, renktaş. Sen ağlar mısın?

Keske alabilseydik
İstemediğin için transfer iptal olmuştu
IMG_20250216_090810.webp

Yakops, Şalaği ve Yelert.
Sene sonu bu üçünden çıkacak mıyız? Ya da çıkabilir miyiz?

Sallai kalır. Forumda gömüldüğü kadar kötü oyuncu değil. Jacobs sakatlanmasa o da iyi oyuncu.

Sallai daha uygun maliyetlere alınsa rotasyon için kimse gık demezdi bence, bu 3 oyuncuya dökülen paralar ve karşılığı -şimdilik en azından- oldukça kötü bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt