GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cuesta out
Barış forvet etkisiz kalıyor
Frankowski-Barış (arkalı önlü oynar)
Yunus olmadan şampiyonluk zor.
Muslera kesilirse Torreira, Sanchez vs verim vermez asla

4-2-3-1

Muslera
Frankowski
Sanchez
Bardakçı
Elmalı (Jakobs/Jelert)
Torreira
Sara (Lemina)
Barış
Mertens
Yunus
Osimhen

Bunun dışında olmayacak bana göre Morata da sakatlanmışken. Sadece Mertens 55-60 gibi oyundan alınır Yunus merkeze geçer, sola Barış sağa Sallai, Torreira ve Sara’dan kötü oynayan yerine de Lemina 11’e yada yedekten değişiklik.

Hamle oyuncuları

Lemina
Sallai
Jelert
Berkan

Cuesta out
Barış forvet etkisiz kalıyor
Frankowski-Barış (arkalı önlü oynar)
Yunus olmadan şampiyonluk zor.
Muslera kesilirse Torreira, Sanchez vs verim vermez asla

4-2-3-1

Muslera
Frankowski
Sanchez
Bardakçı
Elmalı (Jakobs/Jelert)
Torreira
Sara (Lemina)
Barış
Mertens
Yunus
Osimhen

Bunun dışında olmayacak bana göre Morata da sakatlanmışken. Sadece Mertens 55-60 gibi oyundan alınır Yunus merkeze geçer, sola Barış sağa Sallai, Torreira ve Sara’dan kötü oynayan yerine de Lemina 11’e yada yedekten değişiklik.

Hamle oyuncuları

Lemina
Sallai
Jelert
Berkan
Sallai osimhenin yanına gelsin barış kanata

Net hoca yetersizliği. Bu işleri angarya görüyor bence. Saçma sapan bi oyunun aşığı olmuş vaziyette
Sete oturmadan futbolmu oynanır zaten? hele ki senden gorece kücük rakipleri sete oturmadan nasil açacaksın ? kapanan savunmasını. Klopp liverpool da ilk yillarinda bunun gibi baskıya aşıkken kadrosunu kurduktan sonra set ile baskıyı karıştırarak oynatmaya başlamıştı. Doğalıda budur zaten Allah'ın bournemoth'u kapanınca baskiyla nasıl açacaksın? Adamlar sürekli uzun vuruyor, Bu arada bunun ki baskıda değil bu kadar aşıkta ben bu kadar basmaya dogru, durust top kapıp kale önünde pozisyon yarattigimizi çok nadir gördüm. Oradan oraya eşsek gibi koşuyoruz sadece bir uzunla geçtiler ataga kalktılardı hep mesela az maçinda örneğin.

Yine doğru tespitler 👏

Galatasaray’ın bu sezon prime döneminde toplu oyun yerleşimi ve rol dağılımı iyi durumdaydı.Sara-Torreira-Yunus-Mertens pas bağlantıları ve hatlar arası kullanım olumluyken hoca Torreira’ya baskı görevi vererek daha yüksekte konumlandırmaya başladı.

Bu durum özellikle Sara’nın kullanım kılavuzunu negatif etkiledi.Kullanmamız gereken yerden fazlasıyla uzak, savunma geçişlerinde süpürücü rolünü üstlenmek durumunda kaldı.Dolayısıyla yük bindirmememiz gereken bölgede yük bindirmiş olduk kendisine.

Devamında sırasıyla Sara ve Yunus sakatlandı, Mertens’in tabiri caizse “pili bitti”.

Merkez dominasyonunu kaybettin, stoperlerin ve beklerin oyun kurulumunda yok, kalecin zaten fecaat durumda.Top Muslera’nın ayağına her geldiğinde devamı ekstra savunma geçişi.

Toplu oyun fazlarını geliştirmediğin sürece istediğin kadar ön alan baskısı yap, dağılırsın.Damarla kan gibi bu toplu oyun / topsuz oyun birleşimi.

Coach Melih

https://x.com/jeudetransition

Sete oturmadan futbolmu oynanır zaten? hele ki senden gorece kücük rakipleri sete oturmadan nasil açacaksın ? kapanan savunmasını. Klopp liverpool da ilk yillarinda bunun gibi baskıya aşıkken kadrosunu kurduktan sonra set ile baskıyı karıştırirak oynatmaya başlamıştı. Doğalıda budur zaten Allah'ın bournemoth'u kapanınca baskiyla nasıl açacaksin. Adamlar sürekli uzun vuruyor, Bu arada bunun ki baskıda değil bu kadar aşıkta ben bu kadar basmaya dogru, durust top kapıp kale önünde pozisyon yarattigimizi çok nadir gördüm. Oradan oraya eşsek gibi koşuyoruz sadece bir uzunla geçtiler ataga kalktılardı hep mesela az maçinda örneğin.
Hiç düzeltecekmiş gibi de durmuyor. Kalan 8 deplasmandan max 10-12 puan bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt