GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akmaar - Fenerbahçe maçları var önümüzde.

Ben bu maç bazı isimleri bilerek yedeğe çekerdim, dinlendirmek maksatlı.

Günay
Cuesta - Sanchez - Eren Elmalı
Franky - Torreira - Lemina - Demirbay - Sallai
Osimhen - Kutucu

Sara, Mertens ve Barış falan duruma göre 2. yarı girerlerdi oyuna.

Veya şu da olur;

Günay
Cuesta - Sanchez - Metehan (veya Apokerim ama 1 maç kesik yemesi gerektiğini düşünüyorum)
Franky - Torreira - Lemina - Eren Elmalı
Kutucu - Sallai
Osimhen

Bizim dizilisimiz 3-4-2-1 olmalı .. Çift forvet oynayan ekiplere bakarsanız ekseriyetle Lautaro- Griezman - Alvarez gibi gezgin forvet kullanıyorlar.. 2 tane saf 9la oynamak akıl işi değil ..
Bu arada fenerin dzeko-nesrin ikilisi de bana göre ideal değil ama orada Nesrin çok koşuyor dzeko da bildiğin playmakerlik yapabiliyor lig de dandik olduğu icin idare ettiler ..
Mou da bir yerde patlayacak boyle devam ederse

Günay
Osimhen - Kutucu

Veya şu da olur;

Günay
Cuesta - Sanchez - Metehan (veya Apokerim ama 1 maç kesik yemesi gerektiğini düşünüyorum)
Kutucu - Sallai
Osimhen

Abi artık hiç biriniz 11 kurmayın çünkü hiç biriniz beceremiyorsunuz. Biri Berkan’ı halen 11e koyar, öbürü 3lü defansta bek oyuncusunu defansa yazar. PlayStation biraz fazla oynanmış galiba.

Günay
Osimhen - Kutucu

Veya şu da olur;

Günay
Kutucu - Sallai
Osimhen
rize maçı AZ maçından 530 kat falan önemli

ne demirbayı allah aşkına

Sara sakatlıktan iyi dönemedi, iyileşemediği aşikar. Lemina boş yere mi alındı. Demirbay-Lemina-Torreira üçlüsü Rize deplasmanı için de yeter. Gerekirse Sara 2. yarı girer oyuna zaten Demirbay yerine.

Barış'a da yüklen babam yüklen. Çocuk patlayacak. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı varken, Rize deplasmanında ilk 45 yarıyı Kutucu-Sallai ikilisi ile geçirebiliriz, yine çok lazım olursa atarsın Barış'ı Mertens'i.

Bu adamlar dinlenmek zorundalar bitikler.

rize maçı AZ maçından 530 kat falan önemli

ne demirbayı allah aşkına

Bize göre.

Ama oyuncular için öyle değil. Mesela hiçbir yabancı oyuncu Akmaar maçını daha az önemseyemez. Anlatamazsın da. Avrupa maçları onlar için her zaman daha kıymetli.

Mesela Osimhen'e şey diyemezsin, Osimhen'cim Fb derbisi var zaten elendik oynamıyorsun Akmaar maçında.

Sara sakatlıktan iyi dönemedi, iyileşemediği aşikar. Lemina boş yere mi alındı. Demirbay-Lemina-Torreira üçlüsü Rize deplasmanı için de yeter. Gerekirse Sara 2. yarı girer oyuna zaten Demirbay yerine.

Barış'a da yüklen babam yüklen. Çocuk patlayacak. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı varken, Rize deplasmanında ilk 45 yarıyı Kutucu-Sallai ikilisi ile geçirebiliriz, yine çok lazım olursa atarsın Barış'ı Mertens'i.

Bu adamlar dinlenmek zorundalar bitikler.

Rize deplasmanı fener maçından daha zor herifler feneri hacamat ediyorlardı hakem olmasa .. demirbayin oynadığı herhangi bir 11in 3 puanla dönme ihtimali yok

Cuestanın stoper özelliklerini hiç beğenmedim

Onun için 3lü oynamak akıl karı değil gibi de

Okan adama ilk 11 garantisi vermiş boku yedik napcez

Rize deplasmanı fener maçından daha zor herifler feneri hacamat ediyorlardı hakem olmasa .. demirbayin oynadığı herhangi bir 11in 3 puanla dönme ihtimali yok
Günay
Franky - Torreira - Lemina - Sara - Sallai
Kutucu - Osimhen

Barış ve Mertens dinlensin derim. Senin hatrın için Sara'yı koydum.

Cuestanın stoper özelliklerini hiç beğenmedim

Onun için 3lü oynamak akıl karı değil gibi de

Okan adama ilk 11 garantisi vermiş boku yedik napcez

Cuestayi Okanın neden istediğini anlamadın mı ? Manyak gibi ilerde basıyor tam okanlik iş..
Bu herifin videolarını ilk gördüğümde 2 büyük defosu vardı zaten..1'i bilinçsizce fazla önde basması 2.si her topu rastgele uzaklaştırmasi..

Lakin bir parantez açayım tüm bu defolara rağmen orta sahayı doğru dizebilirsek ve frankowski anlatıldığı gibi çıkarsa Cuestanin eksi yönleri göze batmaz aksine daha çok parlayabilir .. Bizim orta sahayı yayla gibi boşladığımız her maçta küfür yer bu herif

Bu sene elimizdekini verme senesi ama belli oldu. Hem tek tek maçlar açısından 3 puan cepte maçlarda 2-3 farklı önde olmamıza rağmen saçma sapan puan bıraktık, sonra EL'de hem kolay fikstür hem de puan olarak elimize geçmiş ilk 8 şansını aptalca teptik, şimdi sıra 8 puan fark koyarak bitirmenin kıyısına geldiğimiz ligi rakibe bırakmaya geldi gibi duruyor. Bu gidişatı kırmanın tek yolu da bence önümüzdeki 2 lig maçı. Bunların ikisinden de olumsuz sonuç çıkarsa sezonun kalanında toparlayıp önde bitirebileceğimizi sanmıyorum, yok ikisini de kazanırsak o zaman önümüz açılır.

İlk adımı bugün atmamız gerekiyor ki haftaya baskı her şeye rağmen bizden çok onların üzerinde olsun. Çünkü bugün kazanamazsak hala puan olarak avantajlı olmamıza rağmen daha çok baskı hisseden taraf oluruz haftaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt