GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beraberlikte beni uzmez

Ben mesela tam kadro cikarsak
Samsunu Trabzonu ve Goztepeyi deplasmanda rahat yenecegimizi dusunuyorum

Tek puan kaybi besiktas macina yazarim

Üclü de oynanir dörtlü de

Her macin farkli hikayesi olur

Dünkü macta baris ve frankowski rakibin beklerine baskiya cikmak yerine kendilerine geriye attilar

Rakip kendi yari sahasinda pas yaparken besli savunma gibi dizildigimiz anlar bile oldu macta

Bu kadar geriye yaslanirsan kanatlarda rakip dogal olarak üstünlük kurar iki’ye bir kalinacagi icin

Ama mac ic saha da olsaydi bu kadar geriye yaslanmazdi kanat bekler

Oyuncularin form durumuna göre ve dogru oyuncu tercihleri ile üclü de oynanir dörtlü de,kadromuz buna musait
Burada önemli olan bazı kıstaslar var. İlk önce Okan hocanın 3'lü algısı 2 santrafor ve arkalarında 10 gibi bunu gemişletmeli. 3-4-3'te var mesela kanat forvetlerle oynadığın yada 3 tane orta saha ile oynadığın durumlarda var. Mesela Mertens+ Ahmed birlikte olmaz 3'lüde hatta artık Mertens olmaz 3'lü de çünkü kaldıramıyor oyuncu. Bizim orta saha düzeni Lemina- Torreira- Sara olmalı ondan sonra sistem vb. yanını kurgularsın. Lakin taktik- teknikten önce takım içinde bence başka sorun var. Bir kopukluk var gibi geliyor bana.

Aslinda guzel kadoromuz oldu
Sallai ve Yunus veya Baris alper kanatlari ile oynadigimizda oyun duzelecektir

Frankowski ile yunusu ayni kanada koydugumuz an olayin rengi degisecek

Yunus ordan cikip mertensin yerine kayip orta sahayi dortleyecek

Frankowski o kanadi komple kullanabilecek bunu ilk fener macinda jakobsla yapti

Ayni sekilde Barista dun oldugu gibi santrafora gelip sirti donuk oynayabiliyor

Duvar olup saranin sutunu hazirlamisti

bu nesrinin bu kadar gol atması tamamen birinin büyü yapmasıyla alakalı sanırım
suni bir gol atma çılgınlığı yaşadı
lukunku ayarında birinin bu kadar gol atmasının normal bir açıklaması olamaz

Büyü değil de doping olabilir.

O kadar doping doping diye ağladıklarına göre ben şüphelenirim.

derbiyi yabancı hakem yönetsin sıkıntı yok ama bundan sonra sezon sonuna kadar Galatasaray ile fb nin tüm maçlarını fifa kokartlı hakemler yönetsin bu şart dışında kabul edilmemeli

eğer pres oyunu oynamayacaksak bundan sonra. Yusuf iş yapabilir kanatlarda. Tempo ve nabız düşünce bu tarz fiziği olmayan yetenekli topçular rahatlar oyuna katkıları artar

Ortasahasız bol top şişirmeli gel git futbolundan , topa sahip olan kısa pas yapan ortasaha üstünlüğünü ele geçiren futbola dönüş sekansı
Aslında böyle iyi kötü böyle bir hikayeli maç yaşamamız gerekiyordu dün kaza bela Mertens'in olduğu düzende galip gelsek fener maçını yine verecektik.

Şu an az aklı olan biri gider Torreira-Lemina önlerine Sara koyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt