GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar zorla aldırmasaydı dün akşam paket oluyorduk 3'lü orta sahaya dönünce oyun hakimiyeti bize geçti halen şunu görmeyip kesik atılırsa yazıklar olsun.
Fiziksel durumunu bilmiyorum, şuna katılabilirim. Yavaş yavaş oyuna dahil edeceğiz derlerse okey sorun yok sakatlık yaşaması isteyeceğimiz son şey olur.

Fakat bu demek değil ki ben yine Mertens ile oynayacağım. Burada kritik olan orta sahayı her maç rakibe vermemiz.

Burada bahsettiğim rakip Adana Demirspor değil kalburüstü takımlardan bahsediyorum. Biz orta sahayı tutarsak zaten bir şekilde golü buluyoruz.

Telafisi olmayan haftalara geldik. Hata yapmamamız lazım yeterince risk alıp puan farkını 6 yaptık bundan sonrasını daha kontrollü ve akıllı oynamamız lazım.

Aslında böyle bir maç yaşamamız gerekiyordu bugün kaza bela Mertens'in olduğu düzende galip gelsek fener maçını yine verecektik şu an az akıllı olan biri gider Torreira-Lemina önlerine Sara koyar.
Ne yapar bilmem de bu saçma rus ruleti futbolunu bırakması gerektiğini ve futbolda ortasahanın önemini anlamalı artık. Klopp liverpool'da gegen pres oynarken 3 lü ortasaha ile oynuyordu. Güçlü ortasaha demek oyunun kontrolünü elde tutmak, dönen topları toplayıp atak sürekliliği sağlamak demek

Ne yapar bilmem de bu saçma rus ruleti futbolunu bırakması gerektiğini ve futbolda ortasahanın önemini anlamalı artık. Klopp liverpool'da gegen pres oynarken 3 lü ortasaha ile oynuyordu. Güçlü ortasaha demek oyunun kontrolünü elde tutmak, dönen topları toplayıp atak sürekliliği sağlamak demek
Zaten daha az yorulacağımız için ön alan presini daha iyi yaparız yani Sara'ya da üzülüyorum Mertens ile oynuyor adam istasyon olarak kullanabileceği ön tarafta kimse kalmıyor en azından 3 orta sahalı sistemde top kaptırma oranımızda düşecek.

Mesela Mertens çabalıyor ama fiziksel olarak artık yetmiyor son haftalarda önü boş sürmesi gerek fakat direk sağa sola uzun vuruyor ya da Osimhen'e imkansız toplar deniyor frikik oluyor Sara'ya bırakıyor, korner oluyor Sara'ya bırakmıyor.

Artık bizim için 3 orta sahalı bir sistem zorunluluk.

GSCimBom uc gun once: Ucluyuz, gucluyuz!

GSCimBom bugun: Uclu derken orta sahayi kaatediyorduk.
3'lü yine güçlü olursun da Cuesta kalasıyla olamazsın adam öne çıkıyor sonra geriye pas veriyor ya da rakibe veriyor. :asd:

Muslera
Sanchez - Danso/Pavlovic - Abdülkerim
Frankowski - Torreira - Lemina - Barış
Sara - Yunus
Osimhen​

En nesyri övüluyor da banza da atıyor her maç düz mantık o da müthiş adam o zaman.Bjk,ts,biz hangisine karşı gol attı da çözdü maçı? Bizim maçta kale ağzından atamadı bir de.Ligdeki dandik takımlara karşı herkes atıyor zaten önemli olan şampiyonluk yolu zaten büyük maçlardan geciyorki goztepe maçını aldı bir tek zaten.Kusura bakmasın kimse 100 milyon bagladigin essek bu maçları cozmuyorsa övülecek bir durum yok.Hangi büyük maçı aldı da mesela bizim maç için bu adamdan korkuluyor o da ilginç.
190 benim boyum olsa ben de atarım anderlecte,kasimpasaya kafa golü

Sonuna kadar katılıyorum ayrıca Klopp örneğinde Firmino diye tam santrafor olmayan ve press sisteminin en önemli parçası olan kritik bir oyuncu vardı. Salah ve Mane'yi yükselten ve o sistemin çalışmasını sağlayan en önemli adam Firmino'ydu. Zaten o gittikten sonra Klopp dikiş tutturamadı mecburen oyununu değiştirdi.

Son gün Eren'i almasak yine sıkıntı olacakmış en azından 4'lü için iyi oldu yoksa sol beksiz oynayacaktık. :asd:
Eren inşallah çok daha iyi olacak dün mesela Apo kaç defa sıkışınca topu Eren'e attı o da sakin kalıp merkeze doğru topu çok güzel açtı.

Benim Eren'den beklediğim bu değil ama rahat davranmasına ayrıca sevindim. Burada eleştirildiği kadar kötü oyuncu değil Avcı denen futbol katili çocuğun gelişimini durdurdu. Fiziksel olarak ligdeki en iyi beklerden birisi. Barış ile kafa kafaya mücadele edebilecek ender beklerden.

Etrafında oynayan iyi oyuncular ile onunda performansı yükselecek inşallah. Gelmeden önce de söylüyordum oyun sistemimize uyacak bir parça.

Maliyeti fazla daha uyguna alınır ama Cuesta işinden sonra artık gram maliyete bakmıyorum. 3-5 oyuncudan ufak tefek zorla kar ediyoruz sonra onları gidip rezil adamlara yatıracaksak maliyetin bir önemi kalmamıştır artık... Sisteme uyar mı yoksa uymaz mı ona bakıyorum.

Son gün Eren'i almasak yine sıkıntı olacakmış en azından 4'lü için iyi oldu yoksa yine sol beksiz oynayacakmışız Berkan devşirme olarak geçerdi. :asd:
genede az buz bonservis değil yav.

gerçi kime ne sorsan 5 6 M dan açıyor kapıyı o faktörde varda...

işte böyle ihtiyaçlar hep altyapıdan desteklenmeli sağlıklı sistemde.

Kadromuz en iyisi degil. Transferlerin yarisi sahada sadece yer kapliyorlar. Taraftar dune kadar umutsuzdu. Hoca akli bi karis havada gibi. N'apalim? Olelim mi? 13 mac var. Bunlardan en iyi sonucla cikip sezonu en iyi yerde bitirelim. Daha da yapacak baska bir sey yok. Hom hum homurdanmayi birakalim artik. Toocular kendi dalgasinda ise birakalim oyle olsun. Sahaya onlar cikiyor, biz degil. Biz yine onlari kufurle calistirmaya devam ederiz sorun degil. Mac icinde olur. Yalniz biraz kenetlenme vakti.

KONSANTRASYON basligini acma vakti gelmedi mi?

genede az buz bonservis değil yav.

gerçi kime ne sorsan 5 6 M dan açıyor kapıyı o faktörde varda...

işte böyle ihtiyaçlar hep altyapıdan desteklenmeli sağlıklı sistemde.
Alt yapıdan hiçbir şey olmaz rüzgar esse uçacak adamlar kendi arasında maç yapıyor sonra fiziksel olarak bir tık üstte çıkınca bile bir şey yapamıyorlar eğer rezerv lig gibi bir sistem devam ediyor olsa farklı olurdu.

Ama bizim yönetimin hatası senelerdir Fransa 2. lig, Belçika 2. lig gibi liglerden 1'er takım almaması eğer alsalar 17-18 yaşında potansiyel oyuncuları oralarda karma bir yapı içinde oynatsak gelişimlerini tamamlayabilirler üstüne orada da potansiyel yabancı oyuncularıda çıkarma şansımız olurdu.

Şu an itibarıyla böyle bir düzen olmadığı için gelişim konusunda 24-25 yaşında tamamlayacaklar o da başka bir Anadolu takımında olacak.

Her zmn soylemisimdir, tutarlilik konusunda gsc gibi ol

hadi 3lü diyenler tutarsız olsun da gsc okan buruktan daha tutarlı bu arada
3lü os denince 12 kişi mi oynayacaz diyip şimdi hazır değil dediği ama herkesten hazır olduğu anlaşılan lemina girince daha iyiydik diyen ya da 10 gün önce 3lü oynıycaz diyen de oydu neticesinde
yani okan kadar mı tutarlı olmak daha iyi gsc mi karar vermek lazım

Alt yapıdan hiçbir şey olmaz rüzgar esse uçacak adamlar kendi arasında maç yapıyor sonra fiziksel olarak bir tık üstte çıkınca bile bir şey yapamıyorlar eğer rezerv lig gibi bir sistem devam ediyor olsa farklı olurdu.

Ama bizim yönetimin hatası senelerdir Fransa 2. lig, Belçika 2. lig gibi liglerden 1'er takım almaması eğer alsalar 17-18 yaşında potansiyel oyuncuları oralarda karma bir yapı içinde oynatsak gelişimlerini tamamlayabilirler üstüne orada da potansiyel yabancı oyuncularıda çıkarma şansımız olurdu.

Şu an itibarıyla böyle bir düzen olmadığı için gelişim konusunda 24-25 yaşında tamamlayacaklar o da başka bir Anadolu takımında olacak.
uzun vade için diyorum zaten yav şimdi için değil

ikinci paragrafında çoktan kurulması gereken düzeni yazmışsın net şekilde.

o olsaydı belkide beklere 30+ M maliyet koymayacaktık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt