- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
şikenin yıl dönümünde foruma üye oluyorsun, (3 temmuz 2012)forumda bakım var dışarı cıkın
profil resmin Morinyo.
kullanıcı adın recep morinyo.
durmadan okan bokluyorsun.
Ne ayaksın dostum sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikenin yıl dönümünde foruma üye oluyorsun, (3 temmuz 2012)forumda bakım var dışarı cıkın
Zoruna mı gitti dostumşikenin yıl dönümünde foruma üye oluyorsun, (3 temmuz 2012)
profil resmin Morinyo.
kullanıcı adın recep morinyo.
durmadan okan bokluyorsun.
Ne ayaksın dostum sen
kripto fenerlinin cimbom forumunda smod olması senin zoruna gitmiyor mu olm. :dZoruna mı gitti dostum
Kırmızı koltuğa oturtalım recepi acilkripto fenerlinin cimbom forumunda smod olması senin zoruna gitmiyor mu olm. :d
fenerli admini araştıracagınakripto fenerlinin cimbom forumunda smod olması senin zoruna gitmiyor mu olm. :d
Kırmızı koltuğa oturtalım recepi acil
Yok üstadforum donuyo mu sende
Kerem Ilgaz Çınardan kaptıklarını saıyor burdaPirinçle Kerem'in toptan anlamaması büyük bir problem onlarda
Yanlarındaki hiç bir şeyden haberi olmayıp kendini otorite sanan Has Hüs de ayrı fail
Kıyıcı anlıyor sadece bir de arada katıldığında Koray Gök
dogru söyleYok üstad
Pozisyon yorumlamayla kel alâka bir durum ama neyse.Sen yasaklı kaynağa doğrunun tek adresi diyen adamsın
Seninle aynı fikirde olsaydım fikrimden şüphe ederdim göktuğcum
gitmis ozetten screenshot almis 76 bin takipciye yalan yanlis seyler yaziyor. mactan haberin yok anladik ulan gorselden pozisyonun duran top yerlesimi oldugunu da mi anlamiyorsun? juve golden sonra bile kalecinin agzina kadar rakip sahada 6 kisi baski yapti ki geri sarip baktim burada da faulden 5 saniye once goruntu:
Ekli dosyayı görüntüle 280350
Bu lavuğu sevmem de yazdığı şey doğru
Attığın ssde interli 4 adam var juvede de 4 adam var baskıya gitmişler topu kalelerine getirmemek için, hepsi de adamını almış boşa pres yok,savunma da os da çizgi halinde bekleyip gelin savunmamızın arkasına top atın dememiş kadrajda yok zaten
Bizde ise hem pres yanlış soldaki oyuncu rizeliyi kapatamamış hem de savunma gereksiz yere ileri çizgi halinde çıkmış, osyla çok yakınlar dikkat ediyosan
90+5de o şekilde ileri çıkamazsın adamlar zaten ileri vuracak gel savunma arkama sark demişiz resmen
Ztn rizeliler şabanlığı çözüp birini pasifte bırakmış ki diğerleri savunma arkasına sarksın diye,ki 2 kere sarktılar ikiside %100 pozisyon oldu
Çok vahim durumlar var ortada
buruk hocamiz 2 senedir yapamadigina, club brugge gibi kucuk takim yapmis olmasi ne dusunuduruyor sana.
Kahroluyorumburuk hocamiz 2 senedir yapamadigina, club brugge gibi kucuk takim yapmis olmasi ne dusunuduruyor sana.