GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu adam düpedüz GS'ye düşman. Kendisi benim hakkımda söylediklerini kanıtlayın diyorsunuz ya şu 2 açıklama bile gösteriyor ve bu güne kadar yaptıklarınız baştan aşağı bir bakılsın kim yanlısı olduğu gayet belli ama işte utanması yok ki

İzleyen yok galiba ama bizim başkan denilen herifte bu lazi satmış galiba yada çok kızdıracak birseyler yapmış çünkü dostum filan gibi şeyler demiş dursun için

bu oe irfan denlen şeref yoksunu, milli takıma gidince bunu Galatasaraylı futbolcular tekmeleyip sakatlamıyor mu. O kadar mı onurunuz yok lan. 1 ay sonra bunu milli takım kampında tekmelemeyen barışı yunusu keremi abdülkerimi gözüme görünmesin.

@Oral Sevmez sendemi izlemedin abicim bu herifin açıklamalarını
İzledim üstad

Bize bilenmiş kini geçmemiş

Cumhurbaskaninima canim feda dedi, bu cümleden hemen sonra siz bana operasyon cekiyor diyorsunuz dedi gs’yi ima ederek

Cumhurbaskanini da yanina almaya calisiyor aklinca

Koskoca Galatasaray başkanlık makamı ve yönetici koltukları bomboş. Defolup gidin lan artık.

İbo: "Dursun Başkana 'bizi niye katıyorsun?' dedim. Bana 'eşeğini dövemeyen semerini döver' dedi. Manasını sormadım."

Ahaha bu ne ya :d bunu derken Dursun Özbek'in suratı gülmekten hayal edemiyorum

İşin trajik tarafı bu herifin dursunla ilgili söylediği bazı şeyler bence doğru

inanılmaz ya derbiye kalmış 2 gün, son yılların en gergin ortamı var ve ''benim düşmanım sermayemdir, ne kadar çoksa o kadar iyi'' gibi kendini dizi karakteri sanan bir tff başkanı milyonlarca taraftarı olan kulübe alttan laf sokuyor

spor bakanı hop yavaş ol millet birbirini mi vursun istiyorsun demiyor

Doğru noktaya parmak basmış Levent Tüzemen ama bizim yöneticiler bunu düşündüklerini hiç sanmıyorum.

Mahalle yanarken diye söz var ya şu an aynen öyle bizim yöneticiler filan cemiyette rakı içerken dünyadan haberleri yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt