GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim tayfası hala uyanamadı anlasilan haciosman herseyi söyledi, tek kelime cevap veremediler

Hacıosman kustu içindekileri çekildi kenara bombayı bıraktı.

İradenin de böylece kimde olduğunu gördük. FB'nin gönlü olsun diye her şey ayarlanmış.

Cevap vermek boş iş. Kaç tane cevap verildi sonuç mu var. Elinde kanıt varsa gider fifaya şikayet edersin
Yok öyle değil, haciosman denilen herif gayet açık şekilde dursunlar görüştüm vs diyerek konustuklarini açıkladı, bizzat başkanın çıkıp yalan değilse bunları söylemesi lazimmdi
Susmam demek kabul ediyorum demek, ki muhtemelen dogru zaten o lazin soyledikleri

kluple kavga etmıs

^hemen cekelım
^. cok zor bir transfer oznesi .

serie a tepe 5lli bi suredir pesinde. serie d den bugune listem de oldugundan gelisimini yakindan takip ettigim bir yetenek.
yeni nesil guncellenmis daha versatile ^luca toni familya . yakin gecmiste de serie a udine performansi bazli bir iki yorum yazmistim kendimce. mancini hoca dolayli takibe o donem aldigim ^retegui ile beraber -en tuttugum gol bolgesi genclerden lucca .

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek hatirlarsaniz ,en son pisa donemi ozellikle deginmistim,mutlak scout edilmeli diye.

saygi ve selamlar.

Soru şu Efe Akman AZ takımında süre alıp sürekli oynamaya başlasa performansı nasıl olur..

Sorunu isimlerde değil işlemeyen altyapı aparatımızda aramaya başlamazsak daha nice ergen isimlere bok atarız

Şu takıma defalarca Poku gibi birini alın dedik. Öyle biri olsa fenerin içinden geçerdi
sevgili halil , dedigin sanirim - onyekuru / bruma efekti gibi bir x .

bu sezonun salt fb versusu ozelinde dunle bugunu yorumlarsak ,

yorumlardan hatirladigim ; ilk macta bir cok dogrulari sahaya yansitan bir takim gorunumumuz vardi .

takdir edersin ki ; o gunku sartlar ile bugun arasinda bariz farklilik mevcut . bizim adimiza hem takiim genel ve bireysel form, hem uzun suredir savruk oyunumuz , mac ici kirilgan olusumuz ( yenilen gol sayisi gecen sezona nazaran bariz gosterge ) , devamli ,bazi bolgeri devsirme isimlerle gecistirmemiz, rotasyonu dar tutmamiz ve agirlikli olarak dogru isimlerden kurmamamiz,, sistem olarak arada 3luye fantazi bazli gecmemiz, 3.bolgede uretken olamamamiz, tek duze bir gorunume burunmemiz - takimin bir suredir osimhen'in ayagina baktigi bir oyuna evrilmesiyle genel bir sistem tikanikligi mevcut .

bunu da cozecek olan teknik ekip . malesef her defasinda basa donuyoruz . bayagi deneysel bir tutum mevcut .
sezonun sonuna yaklasiyoruz , halen 3lu mu 4lu mu soyle mi boyle mi olsa diye fal aciliyor .
son 2 sezonun sampiyonu bir takimin ozguvenin den cok uzak bir gorunumdeyiz mental ve saha ici gidisat babinda...

yorgun olan, fizikmen dusus gosteren kim olursa olsun kizaga cekilmeli idi . bariz hata yapildi .
bunu gecistirip , maclara oyuncu nun mevcut durumunu gormezden gelip_ezber bazi isimler sahaya suruldu,sahada tutuldu . bunlar olurken zor bela (osimhen sapkadan tavsan cikarmasi) puani 6 da tutabildik .

basa donersek ,

diiger yandan , ilk mactaki fb ile mevcut fb nin saha ici yayilim anlayisi da degisti . o gun 3lu oynamadilar, *bu sefer oynarlarsa surpriz olmaz .

biz ise bu sefer kendi sahamizda , ilk mac gibi bir yayilimla mi - yoksa daha farkli bir yayilimla mi sahada olacagiz bu da onemli .
(4lu mu, 3lu mu vs cikacagiz) .

o gun sahada dominant bir durus sergileyen ,form sunan kimi isimler suan bayagi o gorunumden uzaktalar .
<- ki , bu denklem , kanimca en dusundurucu durum saha icine dair . suan hem oyun hem form olarak ilk mactan cok uzaktayiz . nacizane , rakibin oyunun dan once
-bize dair- bizim nasil reaksiyon ve aksiyon verecegimizi cozemiyorum . . .

bana gore, teknik ekip ; ^az macini hic oynanmamis saymali . olumlu done olarak lemina girisi sonrasi oyunumuz < - >

bizim bu derbi de kompakt ve ciddiyetli bir oyun anlayisinda bir saha ici yayilimimiz olmali .
defans ile ofansin arasi bom bos birakilmamali . en yakin dogru done ; ^lemina girisi sonrasi rize macindaki oyun ve saha ici yayilimini dogru_veri olarak oncelik baz alirsak , maca dair daha net seyler yazabiliiriz olasiliklara dair .

aksi halde ezber yine mertens, kaan vs oynayacaksa uzun suredir gorundugumuz pasif oyunumuzun bir tekrarini gormemiz olasidir zannimca . ne kadar kompakt ve maca odak yaparsak ,ibre o derece bizden yana olur kanimca .

velhsil - diri ve hazir,formda isimler sahada olmali .

elbette tum bunlar goreceli .

saygi ve selamlar .

sevgili halil , dedigin sanirim - onyekuru / bruma efekti gibi bir x .

bu sezonun salt fb versusu ozelinde dunle bugunu yorumlarsak ,

yorumlardan hatirladigim ; ilk macta bir cok dogrulari sahaya yansitan bir takim gorunumumuz vardi .

takdir edersin ki ; o gunku sartlar ile bugun arasinda bariz farklilik mevcut . bizim adimiza hem takiim genel ve bireysel form, hem uzun suredir savruk oyunumuz , mac ici kirilgan olusumuz ( yenilen gol sayisi gecen sezona nazaran bariz gosterge ) , devamli ,bazi bolgeri devsirme isimlerle gecistirmemiz, rotasyonu dar tutmamiz ve agirlikli olarak dogru isimlerden kurmamamiz,, sistem olarak arada 3luye fantazi bazli gecmemiz, 3.bolgede uretken olamamamiz, tek duze bir gorunume burunmemiz - takimin bir suredir osimhen'in ayagina baktigi bir oyuna evrilmesiyle genel bir sistem tikanikligi mevcut .

bunu da cozecek olan teknik ekip . malesef her defasinda basa donuyoruz . bayagi deneysel bir tutum mevcut .
sezonun sonuna yaklasiyoruz , halen 3lu mu 4lu mu soyle mi boyle mi olsa diye fal aciliyor .
son 2 sezonun sampiyonu bir takimin ozguvenin den cok uzak bir gorunumdeyiz mental ve saha ici gidisat babinda...

yorgun olan, fizikmen dusus gosteren kim olursa olsun kizaga cekilmeli idi . bariz hata yapildi .
bunu gecistirip , maclara oyuncu nun mevcut durumunu gormezden gelip_ezber bazi isimler sahaya suruldu,sahada tutuldu . bunlar olurken zor bela (osimhen sapkadan tavsan cikarmasi) puani 6 da tutabildik .

basa donersek ,

diiger yandan , ilk mactaki fb ile mevcut fb nin saha ici yayilim anlayisi da degisti . o gun 3lu oynamadilar, *bu sefer oynarlarsa surpriz olmaz .

biz ise bu sefer kendi sahamizda , ilk mac gibi bir yayilimla mi - yoksa daha farkli bir yayilimla mi sahada olacagiz bu da onemli .
(4lu mu, 3lu mu vs cikacagiz) .

o gun sahada dominant bir durus sergileyen ,form sunan kimi isimler suan bayagi o gorunumden uzaktalar .
<- ki , bu denklem , kanimca en dusundurucu durum saha icine dair . suan hem oyun hem form olarak ilk mactan cok uzaktayiz . nacizane , rakibin oyunun dan once
-bize dair- bizim nasil reaksiyon ve aksiyon verecegimizi cozemiyorum . . .

bana gore, teknik ekip ; ^az macini hic oynanmamis saymali . olumlu done olarak lemina girisi sonrasi oyunumuz < - >

bizim bu derbi de kompakt ve ciddiyetli bir oyun anlayisinda bir saha ici yayilimimiz olmali .
defans ile ofansin arasi bom bos birakilmamali . en yakin dogru done ; ^lemina girisi sonrasi rize macindaki oyun ve saha ici yayilimini dogru_veri olarak oncelik baz alirsak , maca dair daha net seyler yazabiliiriz olasiliklara dair .

aksi halde ezber yine mertens, kaan vs oynayacaksa uzun suredir gorundugumuz pasif oyunumuzun bir tekrarini gormemiz olasidir zannimca . ne kadar kompakt ve maca odak yaparsak ,ibre o derece bizden yana olur kanimca .

velhsil - diri ve hazir,formda isimler sahada olmali .

elbette tum bunlar goreceli .

saygi ve selamlar .
Evet, Poku'yu en güncel isim olduğu için yazdım. En kötü yedekte her zaman bir Afro bulunmalı. Lig için neden almadık desem galiba Ahmet alınınca hiç düşünmediler. Keşke Gouri için daha ısrarlı olsaydık. Hiç olmazsa hem kanat gibi oynayabiliyordu hem de dar alan becerisi ile asist özelliği vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt