GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1740432453717.webp

Fikstür konusunda bence sanıldığı kadar dezavantajlı değiliz. Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarını ayırıyorum bu maçlar her zaman zordur lakin özellikle Samsun, Göztepe ve Eyüp'le 2. yarıda deplasmanda oynamak bence avantajlı bir durum olacak. Bu takımlar çok güçlü bir ilk yarı geçirdiler ve şu anda 2. yarıda ciddi bir düşüş başladı bu takımlarda ve sanıldığından daha kolay sonuca gidebiliriz bu maçlarda. Zaten Göztepe maçı da son maç işin rengi oraya kadar netleşecektir diye düşünüyorum. Ligin 2. yarısında küme düşme hattındaki takımlarla deplasman maçı oynamak daha zordur ve bizim pek öyle bir deplasmanımız kalmadı. Fener'in önünde Sivas, Gaziantep ve Bodrum gibi deplasmanlar olacak. Mesela Fener'in Başak deplasmanı bizim Eyüp maçından daha zor geçer bana göre o yüzden çok takılmamak lazım bu fikstür mevzusuna. Bizim için en kritik maçlar Beşiktaş ve Trabzon bu ikisinden sağlam çıkarsak çok rahatça hedefe gideriz.

32 bin polis geldi, hiç madde atılmayan maçta sahaya birsürü güvenlik ve polis girdi kalkan falan açtılar. Rakip takım taraftarı içeri meşale sokmuş.
Bu maçta olan bu saçma komedi neydi cidden ?
Komedi değil gövde gösterisi bu. Hangi polis veya özel güvenlik yardım ettiyse her türlü maddi manevi davalar açılmalı. Görevleri son bulmalı.

Davinson - Lemina - Osimhen

Takımın omurgasına bak.. Heybet akıyor

Bir de yanında €150m bütçe var. Daha en büyük asset satılacak bütçe daha da rahatlayacak

Denk gelen ekibe bak. Tostos - OB - GSYİAD - Urfa tayfa

Valla düşündükçe çıldırıyorum

Önümüzdeki 5 maçın 4'ü nasıl dep oluyor bunu biri ayarladıysa o şerefsiz köpeğin Allah 1001 türlü belasını versin

Artik son duzluk bu aylari biz iyi oynaris form olarak dipteyiz

Artik daha dibi yok yükseliş gelirse
Fenerde formunun zirvesinde onlarda da dusus gelebilir
fb bi yerde düşüşe geçecek, bu kadar uzun süre formu tepede götürecek yaş ortalamaları yok

Takımın en kilit oyuncuları dzeko ve tadic. Bunlar bence artık düşüşe geçer, biz de aksine yükselişe geçeceğiz

Geçen sene şampiyonluğa oynayan takım üçüncü sırada ve şampiyonlar ligi tehlikede. Normal kovmaları.
Yani yönetimleri bizim yönetimlerin kafasında o zaman kendi kendilerine büyük takım yada büyüme havalarına girmişler.Gecen sene slot vardı zaten normal düşüş yaşamaları, zamanla olacak isti ki normalde hollanda takımları sabirlidirlar çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt