GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata-elmander
Osimhen-baroş
Emreç-yunus
Engin-sara
Melo-lemina
Selçuk-torreira uyuşmuyor bi tek

Bu mactaki pozisyon ozelinde bu istatistigin nesini inceleyeyim ki? Adamlar tek pozisyon ile penaltidan fazla XG cikartmis. Zaten sacmalik burada basliyor.

Bu maç özelinde zaten incelenecek bir şey yok. Bu pozisyonu söyleyince analiz bitiyor. İki takım da üretemedi, bitti gitti. Ben xG istatistiğine genel yaklaşım için konuştum.

Marka değeri böyle korunuyor ve federasyon böyle olunuyor. Takımdan, isimden bağımsız sen bu tarz cezaları vereceksin ve bunun tekrarında bu yöneticiliğinin düşmesine kadar gidecek ki ortam ona göre olsun. Eleştiride ceza vermezsin ama suçlamada vereceksin bu cezaları.

Aynı zamanda rakibin için mesnetsiz attığın karalamalar için de ağır cezalar vereceksin

Her dokunmaya basket maci edasinda duduk caldi. Daha ne yapsin? Turk hakemi de bunlari calardi. Millet bekledi ki ikili mucadeleye izin verecek, Bati Avrupa Ligleri'ndeki gibi oyunun hizli oynanmasina musaade edecek. Ama o ne yapti? Tempoyu caldigi ucuz basket faulleriyle oyle bir yavaslatti ki eminim herkes maci izlerken got bored (Turkcesini yazamiyorum farkli anlama geliyor :D ) olmustur.
Daha cok bizim ataklari kesti. Lemina kacdefa temiz sekilde topu kazandi tam karsi atak yapacan, zirt düdük. Hocanin kizdigi noktada bu.

ft zamanında fernando donk ile orta 2liyi çok sağlamlaştırıp bir şekilde de gol bulup maç maç kazanıp yolumuza devam etmiştik

şimdiki hücum hattı o zamanın fersah fersah önünde çok formsuz olsalar da

tek ihtiyacımız olan biraz toparlanmak, haftada 1 maç oynicaz bi zahmet toparlansınlar

Baştan beri bunu söylüyorum biraz daha becerikli olmamız gerekiyor sadece..fener defansa yatıp top oynamadan kaç maç kazandi basit Anadolu takımları işte çok buyutmemek lazım bir şekilde gol atariz

Aynı zamanda rakibin için mesnetsiz attığın karalamalar için de ağır cezalar vereceksin
Kim dozajı arttırıp iftira, karalama, hakaret yapıyorsa isme bakmayacaksın yapıştıracaksın cezayı ama para cezası değil. Ciddi cezalar artarak devam ederse yöneticiliğini düşürecek şekilde olacak bak bakalım o zaman bu ortam oluyor mu? Bu gerginlik oluyor mu? Ama işte balık baştan kokuyor. Federasyon olarak senin adil olman lazım ciddi hata yapan hakemi ona göre cezalandırman lazım. Herkese eşit mesafede olman lazım lakin bizde 1 gecede talimat değiştirmeden tut sahadan çekilen takımı tekrar kupaya gelsin diye her istediğini yapan, kucağına oturmuş bir federasyon olduğu için zaten futbol ortamı bu halde.

Bu asil tendonu cidden illet bir şey valla gerekirse jakobsu sezon sonuna kadar 15-20 dakika arada oynatıp birine sokmaya çalışalım.Kimpembe gibi bu da 2 sene ortalıktan kaybolmasin sonra

Olayları düzgün kavra göktuğ

Vincic denen puştun operasyon yapacağını iddia ettik (haklıydık emareler o yöndeydi)

Ama yapmadı (zırt pırt faul çalması iddia ettiğimiz operasyonun altını doldurmuyo)

Bu arada ben lavuğun hala operasyon yapabileceğini düşünüyorum

Bu maç "gel gel" maçı olabilir bakın bişi yapmadı gelsin yönetsin denebilir lig daha bitmedi belki kritik bi anda yakacak bizi

Ama bu maç için düşündüğümüz şeyin olmadığı da kesin

Yok yaw sakatlıktan durdu oyun ya da değişiklik yüzünden bizim tribünde meşale yanarken maçı oynatıyodu herif

Fbliler meşaleyi sokmuş içeri de maçı tatil ettirme planı varsa elindeki meşaleyi saha yerine niye tribüne atsın ki taraftar

Saçma
Operasyon yapti demiyorum ama oyunun icine etti kaba tabirle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt