GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle olursa takip etmeyi bırakırım maçlara giden veya her maçı izleyen adam düşünsün.Zamanına yazık olur seneyede.
1740831654825.webp

olması gereken bu - ama genede biraz abartmışlar görsele göre

20 cm tölerans tanı eğer ince ayar veriliyorsa ofans oyunu lehine...

bu kural sayesinde forvet değilde arkasından gelecek adamlar daha çok skor katkısı sağlar.

biz bu kural düzenlemesine göre sürekli gol yeriz - göbekten giren 2inci adam her daim boş çünkü.

kaleci olayı iyi - yerde 10 saniye yatış pozu vermeyecekler . Kilit kelime : ELİNDE TUTMA ...aut atışlarında geçerli değil buna göre.

Şikeci bazı takımlar için yeni challengelar ha?!

Neyse 3-5 aya çalışır ve bunların da anti tezini üretirler.

ofsayt kuralı kaç yıldır olan muhabbet

aşırı düşük iq argümanlarla savunuluyor bu yeni kural önerisi

neymiş efendim milimetrik ofsayt oluyormuş şu an

ulan o zaman da milimetrik ofsayt olacak. çizgi çekildiği müddetçe milimetrik ofsayt işi baki

çizgi önden değil arkadan olunca milimetre olmayı kesmiyor ki

Bu ofsayt kuralı defansların öne çıkışını felaket engeller. Aşırı dengeler değişir futbolda. Orta sahalar ise şimdikinden bile daha çok önem kazanır.

+ Bu kural varken hızlı santraforlar daha da önem kazanır. Öne çıkan her rakibi çatır çutur cezalandırsın.

Takim 3 aydir falan 1 gr top oynamiyor hala itidal vs dönuyor twitterda yav şampiyonluk oyun ile kazanilir olacaksak once artik biraz onu düzeltmemiz gerekiyor. Ne itidalmiş yani :asd:

Herhangi bir uygulanabilirligi yok

2 mac keske o sekilde oynansa da gulsek

Forvetler o kadar kolay manuple eder ki

ofsayt kuralı kaç yıldır olan muhabbet

aşırı düşük iq argümanlarla savunuluyor bu yeni kural önerisi

neymiş efendim milimetrik ofsayt oluyormuş şu an

ulan o zaman da milimetrik ofsayt olacak. çizgi çekildiği müddetçe milimetrik ofsayt işi baki

çizgi önden değil arkadan olunca milimetre olmayı kesmiyor ki
buna katılıyorum

yapılması gereken bence basit - şu omuz uzuv olayını geçelim

olimpiyalarda adam fotofinişte nasıl öndeyse kazanıyor - ister kol ister kafa ister başka bir şey önde olsun.

direkt defans ve ofansın en ucundan koy çizgiyi gitsin - ama şu ayak burnu ofsayt muhabbeti için ufak bir tölerans tanınmalı. Hücum eden adam enfes koşu atıp defansı ambale edipte 2 cm ofsayt olayı çok gaddar karar geliyor bana.

Forvetler iyice kazmatora bağlayınca ve takımlar tek tip koş koş fizik futboluna evrilip yaratıcılıktan uzak futbolda gol olsun bari diye uydurulmuş kurallar.

Oldu olacak ofsayt’ı komple kaldırın dünya şampiyonu olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt