GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, 14 Şubat’ta Okan Buruk’un “Bir daha, bu kadar kötü oynayacağımızı hiç düşünmüyorum.” açıklamasından sonra çıktığı 6 maçtan sadece 1 tanesini kazanabildi.

Okan hoca, kötü futbolu bile antrenman sahasına bağlamış biri.

Florya artık bizi motive etmiyor falan.

Siz radikal karar falan bekliyorsunuz.

İstifa da etmez. Oyun da değişmez. Nasıl değiştirecek, bilmiyor çünkü.

Bu sene ancak ifb takılırsa öyle şampiyon oluruz.

Bugün büyük bir yara aldık gerçek bu. Bu seneki şampiyonluğun şöyle bir önemi var : fener şampiyon olursa 10-15 yıllık bir ambargo koyabilir lige maalesef. Bizim de bir daha toparlanmamız zor olur başka da karşı koyabilecek takım yok.

Kurullar ellerinde, yayıncı kuruluş ellerinde, TFF ellerinde, harcama limiti hesabı soran yok. Bu şekilde Türkiye 'nin en zengin adamına karşı mücadele edemezsin. Bu sene şampiyonluğu vermemelisin. Gelgelelim takım gol yemeden duramıyor, deplasmanda 3 attığın bir maçta nasıl puan kaybedebilirsin arkadaş mantık dışı yahu.

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Nelsonu bedava gönderip cuesta ve kutucuya 14 milyon verdiren salağı bulursak ve kluple ilişiğini kesersek iyi futbol beklemeye başlayabiliriz.

Tamam takım kötü düşüşte cart curt da bizim kadar aleyhine bu kadar kolay penaltı çalınan takım var mı ligde. 6 veya 7. oldu bu. Çoğu da penaltı değil. Okan Buruk'un yerli hakem çıkışı belki stratejikti ama çok boş işti bana göre. İkili mücadele yapamıyorsun yerli hakemle. Fırsat bulduğu an da alıyor elinden maçı. Bizimkiler de sağ olsunlar fırsat vermede üstlerine yok.

Son düzenleme:
Önce Florya'yı peşkeş çekmek için parayı sağa sola saçıp, kulübü oradan gelecek 3 kuruşa muhtaç etmeye çalışan yönetim, sonra da modern futboldan gram anlamayan hoca gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt