GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam takım kötü düşüşte cart curt da bizim kadar aleyhine bu kadar kolay penaltı çalınan takım var mı ligde. 6 veya 7. oldu bu. Çoğu da penaltı değil. Okan Buruk'un yerli hakem çıkışı belki stratejikti ama çok boş işti bana göre. İkili mücadele yapamıyorsun yerli hakemle. Fırsat bulduğu an da alıyor elinden maçı. Bizimkiler de sağ olsunlar fırsat verme de üstlerine yok.
Yav ne penaltisi oraya konu gelmeden çok basit bir soru var. Fenere kim böyle oynayabilmis? Rize oynadi heriflerin aninda cezasini kestiler 9 kişi biraktilar. 1 tane fener şöyle deplasman oynasın dişimi kirarim

Şampiyonluğun kaçtığı falan yok ama kredimizden çok erken yedik malesef takımda mertensin yapacağını yapacak adam yok sara yapamadı bu sorunu çözmek lazım öncelikle

Daha transfer döneminin başında bu takima mertens yerine adam alın dendi..Icardi yok,mertens yok uretemiyorsun..Yan top dışında üretimin yok...Bu dönemde ayaklar titrer icardi,ziyech tarzı iş bitirici adamın yok arıyorsun işte.. Sallai,baris gibi adamların üretmesini bekle şimdi..

Geçen 2 şampiyonlukta en iyi stoperin nelsson du..İlk sene full oynadi geçen sezon da ligin 2.yarisi neredeyse full oynadı sezonu onla bitirdin....Geçen sezon samsun,a.gucu,alanya gibi deplasmanlarda neredeyse pozisyon vermedin çok iyi oynamıştı.. Bu adamı Metehan in bile gerisine attın...Adam da haklı olarak gitti artık...Şimdi 1 tane böyle savunmacin yok..Cuesta yi atıp şampiyonluk veriyorsun işte..

Bu cuesta takozu ilk oynadığı rize maçında ilk devrede kendini 2.saridan attiriyordu..Bu herifin oynadığı her an bir bomba patlatma ihtimali hep vardı.. Bunu nasıl göremezsiniz arkadaş böyle bir anda sahaya atarsın..

Bu puan kaybı ile bence fiili olarak şampiyonluk gitti ki ben olabildiğince pozitif düşünürüm gecen sezon kafa kafaya giderken bile bunu düşünmedim...Tek ihtimal ts ve bjk deplasmanlarinda berabere kalıp diğer 9 maci fullemek..O da nasil olacak bu futbolla bilmiyorum..

Osimhen bizim klubümüzün oyuncusu değil takımın oyuncusu yani kiralık

Barış başta olmak üzere diğerleri onun mücadelesinden utanıyorlar mıdır çok merak ediyorum

Maçtan önce defalarca yazdım. Bu maça farklı bir şeyler, cesur hamleler yapmak zorundayız yoksa puan kaybı çok net gelecek diye.

Geldi de.

Futbolun adaleti nefis bir şey. Anında cezalandırıyor işte
Hem doğru hem yanlış

Futbolun adaleti diyede birsey yok maalesef çünkü o adalet nedense hep bize patlıyor fenere olunca nedense Futbolun adaleti hiç olmuyor

Hem doğru hem yanlış

Futbolun adaleti diyede birsey yok maalesef çünkü o adalet nedense hep bize patlıyor fenere olunca nedense Futbolun adaleti hiç olmuyor

Aslında hiç öyle değil. Fenerbahçe bizden çok daha fazla hata yaptığı için şampiyon olamıyor 11 senedir.

Günün sonunda, bir sezonun sonunda hangi takımın yaptığı hatalar daha az ise o şampiyon olur işte.

Mesela bugün Cuesta değişikliği, çok çok büyük bir hataydı. Anında bu hatanın da cezasını çektin işte.

Cuesta yerine sol beke Eren-Jelert değişikliği olsaydı bu maç böyle olmazdı.

Yav ne penaltisi oraya konu gelmeden çok basit bir soru var. Fenere kim böyle oynayabilmis? Rize oynadi heriflerin aninda cezasini kestiler 9 kişi biraktilar. 1 tane fener şöyle deplasman oynasın dişimi kirarim
Bunu ben daha kasim ayında söylemiştim bu sene fenere penaltı calmayacakllar ve kırmızı vermeyecekler yani aleyhlerinde

Ne yönetici ne başkan hickimse konuşmadan gidiyor ,biz fenere laf ediyoruz da adamlar puan kaybında bile taraftarın karşısına çıkıp konuşuyorlar

Ben eğer müsaadeniz varsa biraz kenetlenicem

Sana da bu yakışır.. 4 puandan öndeyken lig bitti diye çocuk gibi zirlamak tuhaf olurdu doğrusu..
Şu noktada okani kimse gönderemez öyle böyle sezonu bitirecek işte bize düşen takımı desteklemek..Lemina-Osi-Davinson-Yunus-Sara bu 5li sağlam kalıp kendini toplasın bu takım şampiyon olacak İnsallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt