GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicigim ne bekliyorsunuz namağlup gidip 4 puan önde olan adamı bugün kovacaklar miydi ? Adam son 2 sezonun da şampiyonu ..

Yemin ederim çocuk gibisiniz yaw FM oynadiginizi zannediyorsunuz şu dk okani kovup yeni hoca alsan ve şampiyonluk gitse ne o başkan ne o hoca koltukta kalır kim kendini bu riske atar manyak misiniz ?
Öyle böyle bu sezon bitecek bir şekilde sanki millet çok memnun şu futboldan bir siz biliyorsunuz
Şampiyonluğu vermesini mi bekleyelim. Bu gitsin hoca gelmesin. Futbolcular kendi karar versin değişikliğe. Adam göz göre göre verdi maci

Şampiyonluğu vermesini mi bekleyelim. Bu gitsin hoca gelmesin. Futbolcular kendi karar versin değişikliğe. Adam göz göre göre verdi maci

Yahu idrak edemiyor musun ? Yönetim okani gönderdi bu dakika ve şampiyonluk gitti o koltukta oturturlar mi adamı bir yönetim nasıl böyle riske girebilir ?

Nelsona ana avrat dümdüz gidenler bugün Nelsoni guzelliyor aynısı şampiyonluk kaybedilirse Okan için de söylenecek ..

Bana göre Okan Buruk kesinlikle sezonu tamamlayacak aksi olması mümkün değil ama şu lig ambiyansında eğer Okan Buruk giderse gelebilecek tek kişi Fatih Terim olur. Başka bu baskıyı kaldırabilecek bir isim yok Fatih Terim'den sonra bu baskıyı en iyi yönetecek 2. isimde Okan Buruğun ta kendisi. Teknik direktör olarak 3 lig şampiyonluğu var, futbolcu olarak 7 lig şampiyonluğu var ayrıca ligin ve takımın tüm dinamiklerini biliyor şampiyonluk dönemeçlerini bolca oynadı tecrübesi oldukça fazla. Fatih Terim ihtimalinin çok ütopik olduğunu düşünürsek Okan Buruğun takımı toparlamasını umut etmeliyiz başka bir seçenek yok şu aşamada.

Nu o da Costa cezalı muhabbeti ne ya bilen var mı ? Milleti mi trolluyorlar

Yahu idrak edemiyor musun ? Yönetim okani gönderdi bu dakika ve şampiyonluk gitti o koltukta oturturlar mi adamı bir yönetim nasıl böyle riske girebilir ?

Nelsona ana avrat dümdüz gidenler bugün Nelsoni guzelliyor aynısı şampiyonluk kaybedilirse Okan için de söylenecek ..
Okan kalırsa-şampiyonluk gider
Okan giderse-şampiyonluk gider

Hangi ihtimal fazla sence bugün itibariyle

Ben takımı düşünüyorum. Yönetim ne halt ederse etsin. Şampiyonluk gidecek bir şok yapılmazsa. Defolup gitsin hepsi zaten. Herifler tarihin dalgasını geçecekler bizle. Hele o iyiler herzaman kazanır lafi.

Okan bu takımın en büyük dusmani

zamanında okana laf ediyoz diye terimci olduğumuz için linç ediliyorduk burada

1740950308608.webp

Okan asla ama asla rezil olmadan kovulmamalı. Bi şekilde mağdur olursa başımıza bela olur gelecekte

Sezonu bitirmesine göz yumacaz

Herkes puan kayıpları için bjk,ts olur diye bekliyordu sadece.Gittik boktan takıma puan verdik şimdi ekstra maç almamız lazım yani bjkyi yenmemiz lazım.Bu adam tabiiki gider orda onlara da yenilir o yüzden artık daha bir şeyler konuşmaya gerek yok.O olsa bu olurdu bilmem ne yok 6 puan alsak yine bizdeydi falan filan diyoruz bu sene hiçbiri olmuyor o yüzden daha ne desek boş yani

Sezon başından beri belliydi parma maçıydı sanırım fark yemiştk , deli gibi geçiş yiyoruz

Herkes puan kayıpları için bjk,ts olur diye bekliyordu sadece.Gittik boktan takıma puan verdik şimdi ekstra maç almamız lazım yani bjkyi yenmemiz lazım.Bu adam tabiiki gider orda onlara da yenilir o yüzden artık daha bir şeyler konuşmaya gerek yok.O olsa bu olurdu bilmem ne yok 6 puan alsak yine bizdeydi falan filan diyoruz bu sene hiçbiri olmuyor o yüzden daha ne desek boş yani
Takım artık hocaya güvenini kaybetmiş durumda. Onlar görmüyor mu sanki yaptığı saçmalıkları

3lu kadrolar falan oluyor da şuan en iyi oyuncumuzu niye stopere yazıp orta sahayı da karavana atalımki.Gitsin artık hoca düşünsün bir şey bulsun.En iyi adam niye geçsin oraya torreira,sara oynasın stoperde anasını satayim.

Şerefsiz fenerin ilk kez bir transfer çalımı bizi boyle etkiledi ..Skriniari alsak efsane olacakmış gittik 300 bin Euro'luk adamı aldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt