GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç ağzımıza sican nuno da costa ve fall 34 yaşında fıkra bu kadar ..

Rize maçında rezil oynamıştı baya heveslenmiştim. Takımı da yakmıştı da hakem izin vermedi. Akabinde hemen form tuttu
adamların takımı istim üstünde şuan alim. Bizim Cuesta'yı bile bir yere sokuşturup verim alırlardı. Bu ivmelenme farkı zaten bize sezonu kaybettirecek. Şoklama lazım takıma yoksa tepe taklak gidiyoruz.

Günay
Disasi Davinson Ake
Ebimbe Lemina Sara Zalewski
Yunus Osimhen Barış

oy oy oyy

adamların takımı istim üstünde şuan alim. Bizim Cuesta'yı bile bir yere sokuşturup verim alırlardı. Bu ivmelenme farkı zaten bize sezonu kaybettirecek. Şoklama lazım takıma yoksa tepe taklak gidiyoruz.
Prandeli sonrası olduğu gibi ft müsaadesiyle 11 haftalığına hamzaya ne diyon

Kutucu- frank- cuesta -jelert-jakobs-sallai

45 milyon para verdik şu adamların hepsini toplasan 5 puan kazandirmis mıdır acaba ?

Prandeli sonrası olduğu gibi ft müsaadesiyle 11 haftalığına hamzaya ne diyon

Öyle bir şey bekliyorum da o isim Hamza olmaz bu sefer. Hoca kendi gelemediği zaman yerine birini tayin ediyor dediğin gibi. Hamza neden olmaz çünkü Dursun'la kavgalı ayrıldılar. Takım meh işteydi de Dursun adamın özel hayatını bahane edip kovdu. Okan'a da öyle bir bahane çözmesi lazım.

Yahu kutucuyu bi sol açıga atıyor , bi forvete atıyor bi 10 noya atıyor , barışı bi sol kanada , bi sağ kanada bi sol kanat beke atıyor , bu şekilde istikrar gelmezzz

Frankowski Rize maçında mühimdi

Kutucu ise Bolu deplasmanında geri dönüşün kıvılcımını ateşlemiş idi

Rize leminaya yazar direkt 11 çıkmış topçu illa ufak tefek birşey yapacak..
Kutucunun da golüyle bir maç almıştık ama yine bok gibi oynamıştı..
Benim tahammulsuzluk seviyem Kutucu-Cuesta diye başlar heralde ..

Sallai jelert gibi basit oyuncuları da gördük ama ben kutucu kadar vasifsizini gerçekten görmedim bu takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt