GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta'yi Kaan ile ayni anda oyuna alma mantigi neydi acaba? Tek merak ettigim bu. Neyse, bu beraberlikle sakat ve cezali olmadikca bir daha Cuesta gormeyecegiz diyebiliriz sanirim.

Sutten agzi yanma meselesi gibi bakalim.

Son 10dk, adamlar top şişirecek endişesiyle oyuna aldığımız 3. stoper Cuesta...

Şaka gibi...
1740954972629.webp

Olum o saatten sonra terim gelse ne gelmese şampiyonlugu verdirdin zaten buyuk ihtimal tjkya kayipta ettirmişsindir bu senaryoda burada fb bizden 3 puan falan ondemi :d
Bi cisim yaklaşıyor

Tahminlerime gore tjk macindan sonra teknik direktor, yardimci antrenorler, tercuman, aşçı, bahcivan, guvenlik, takim otobus soforu degisecek knk

Son 10dk, adamlar top şişirecek endişesiyle oyuna aldığımız 3. stoper Cuesta...

Şaka gibi...
yav işin garip tarafı oyun biraz ölmüş gibiydi bizim 3. golden sonra.
sürekli tehlike yaşama gibi bir durum yoktu
hatta 4 olma ihtimali daha yüksekti bence.
korkakça yapılmış değişiklikler

Acik konusmak gerekirse hakem destegi olmadan bu oyunla oradan cikmak cok zor.

Alanya deplasmanına bile kesin gozuyle bakamiyorum knk. Sence yener miyiz Alanyayı?
Vala kanka açıkçası ben bundan sonra her maçı potansiyel puan kaybı olarak görüyorum. Psikolojik olarak ligi verdik.

Bizi kendimize getirecek bir mucize olmadıkça hiç ışık yok maalesef.

Açıkçası şampiyonlugun gittigini düşünüyorum , hatay ve kasımpaşa maçında bu kredi harcandı . Bjk ve ts maçlarından beraberlikle çıksan en iyi ihtimal puan farkı aynı oluyor samsun veya göztepeye bu oyunla takılırız .

Vala kanka açıkçası ben bundan sonra her maçı potansiyel puan kaybı olarak görüyorum. Psikolojik olarak ligi verdik.

Bizi kendimize getirecek bir mucize olmadıkça hiç ışık yok maalesef.

Mesela ptesi sali izin vermistir takima hoca kesin. Carsamba toplanirlar 5/2 top kapma, cift kale mac, ayak tenisi falan.

yaw dun takima katilan adam mactan sonra cıkıp daha iyi antrenman yapmamiz lazim diyorsa bi dusunmek lazim.

Burak kaos var galatasarayda dedi acik acik. Sebep nedir abi? 6 puan önde olan takimda neden kaos olur. Senin koyup koyup gecmen lazim.

Mesela ptesi sali izin vermistir takima hoca kesin. Carsamba toplanirlar 5/2 top kapma, cift kale mac, ayak tenisi falan.

yaw dun takima katilan adam mactan sonra cıkıp daha iyi antrenman yapmamiz lazim diyorsa bi dusunmek lazim.

Burak kaos var galatasarayda dedi acik acik. Sebep nedir abi? 6 puan önde olan takimda neden kaos olur. Senin koyup koyup gecmen lazim.
Ayak tenisi oynatmiyordur o FT hocamin olayi :asd: onu bırakta Yav yardımcı irfan çıkmış stadin akustigi iyi değildi diye bahane uydurdu maç sonu akustigi iyi olsa ne olacakti acaba onu düşünuyorum şimdi lan bahanenin bile bir kalitesi vardir ya akustik ne :d

Maçı izleyememiştim özete baktım, bu takım savunmada niye giresunspor gibi davranıyor. Brekalo, da costa falan folloş etmiş savunmayı. Çok rahat kazanılacak bi maçmış aslında

Göztepe ts jk deplasmanlarından puan çıkarma ihtimali yok bu takımın
Evinde iyi oynayan filozoflu hamsiler var birde ustelik ilk maçtan guya hak yedigimizi dusundukleri maçtan dahada hırsli çikacaktir. Bu arada daha çok uzaklara bakiyoruz ben alanya dep e bile galibiyet diyemiyorum.

Evinde iyi oynayan filozoflu hamsiler var birde ustelik ilk maçtan guya hak yedigimizi dusundukleri maçtan dahada hırsli çikacaktir. Bu arada daha çok uzaklara bakiyoruz ben alanya dep e bile galibiyet diyemiyorum.
Önümüzdeki 5 maçta max 4 puan alırsak şaşırmam

yav işin garip tarafı oyun biraz ölmüş gibiydi bizim 3. golden sonra.
sürekli tehlike yaşama gibi bir durum yoktu
hatta 4 olma ihtimali daha yüksekti bence.
korkakça yapılmış değişiklikler

Evet 3. stoper alınacaksa bile en az 5dk erken yapıldı değişiklik. Henüz takımdaki o son dakikalar gerginliğiyle geriye çekilme pek başlamamıştı, rakip de top şişirme moduna daha tam geçmemişti. Tempo da biraz düşmüştü dediğin gibi...

Yemin ederim üçlüye dönüp ekstra stoper sokma olayına çok aşırı kızmıyorum, gerekli miydi emin değilim cidden ama çok anormal bir karar değil. Hele hele giren Nelsson tarzı bir stoper olsaydı hiç kızmazdım. Ancak hem o amaçla giren oyuncu yanlış, hem de zamanlama yanlış. Üstüne aynı anda orta sahada tek iyi oynayan adamı çkarıp Lemina-Kaan değişikliği yapmak ayrı tuhaf... 5dk daha bekle ve sadece Eren-Kaan yap mesela, çek Barış'ı sol kanat bekine. Bu yerden bitmeyi sokmanın manası ne cidden, çok acayip...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt