GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk hep kötü hocaydı

Okan Buruk'un kötü hoca olması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor

Çıkacağımız her maçın favorisi biziz. Topçularımız aslan gibi topçular

Eskiden defansta açık versek de bir şekilde pozisyon buluyorduk. FB maçından beri Anadolu takımları gibi 11 kişi topun arkasına geçiyoruz. Oyun planı eskiden de pek yoktu ama şimdi futbolun temel dinamiklerine inanılmaz aykırı görüntüler var. 11 kişi topun arkasına geçip kaptığı topu 80 metre havadan Osimhen'e şişirmek diye bir şey olabilir mi yav. Ne sete yerleşme var, ne kontraatak geçişi var. K. Paşa kontra geçişlerini bir izleyin, makine gibi kimin ne yapacağı daha top ayaklarına gelmeden belirlenmiş. İşin komiği 11 kişi topuna arkasına geçmemize rağmen inanılmaz pozisyon vermeye devam ediyoruz. Kelimenin gerçek manasıyla hiçbir planı olmayan, hiçbir şeyi yapamayan bir takım haline geldik.

Eskiden orta sahayı boşaltıp forvet aldı diye eleştirirken şimdi skoru tutmak için iki tane stoper atıyor oyuna. Okan'ın psikolojik açıdan bittiği burdan bile belli.

Eskiden defansta açık versek de bir şekilde pozisyon buluyorduk. FB maçından beri Anadolu takımları gibi 11 kişi topun arkasına geçiyoruz. Oyun planı eskiden de pek yoktu ama şimdi futbolun temel dinamiklerine inanılmaz aykırı görüntüler var. 11 kişi topun arkasına geçip kaptığı topu 80 metre havadan Osimhen'e şişirmek diye bir şey olabilir mi yav. Ne sete yerleşme var, ne kontraatak geçişi var. K. Paşa kontra geçişlerini bir izleyin, makine gibi kimin ne yapacağı daha top ayaklarına gelmeden belirlenmiş. İşin komiği 11 kişi topuna arkasına geçmemize rağmen inanılmaz pozisyon vermeye devam ediyoruz. Kelimenin gerçek manasıyla hiçbir planı olmayan, hiçbir şeyi yapamayan bir takım haline geldik.

Eskiden orta sahayı boşaltıp forvet aldı diye eleştirirken şimdi skoru tutmak için iki tane stoper atıyor oyuna. Okan'ın psikolojik açıdan bittiği burdan bile belli.

Yazdıklarının tek cevabı bu takım yeteri kadar çalışmıyor

Kpaşanın da aksine sürekli tekrar yaptığı oynadığı oyundan belli

Okan idmanlarda ne çalıştırıyor merak ediyorum

Dogru dürust Idman yapmiyoruz ki knk izinden zaten birde lemina bile antrenmanlarda daha çok calismaliyiz dedi herif 2 gun once geldi 3.maçina çikiyor la bizle 1 haftada çozmus ve soyluyor

Ya rakip için çok moral bozmalı, çok heves kırmalı, çok üzücü bir galibiyet olacaktı bir de... 2-1 yenik duruma düşmüşken çat çat 2-3 yapmışsın... Muslera iyi oynamış, Osimhen baya iyi oynayıp akan oyunda gol atmış. Haftaya BAY geçiyorlar falan... Rangers maçları var, kim bilir neler olur, hiçbir şey olmasa mental ve fiziksel yorgunluk olacak... Kafaca çok kopacaklardı... Biz de o moralle Alanya'yı yendik mi tamam işte oradan şampiyonluk yürüşü başlayacaktı emin adımlarla...

O kadar kritik 3 puan gitti ki, şu an sözde bir 4 puan farka rağmen tüm mental avantaj onların lehine döndü...

Ne yapıp edin gidip Erden Timur’un ayağına kapanın… öyle kopyalama zarf yazmalar falan geçin bunları. İşin özüne ihtiyaç var, basit bir kopyasıyla olmuyor

Yeni gelen adamlar daha fazla çalışmalıyız diyor davinson çalışmıyoruz diyor okan buruk hala izin versem de kafa dinlesem derdinde. Oyuncular idmanlardan hiç memnun değillerdir.

maçı açıp izleyesi de gelmiyor ki insanın. zar zor izlemeye calıstım bugün, yok abi olmuyor. cok kötü. harcanan paralara cok yazık

Okan Buruk hep kötü hocaydı

Okan Buruk'un kötü hoca olması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor

Çıkacağımız her maçın favorisi biziz. Topçularımız aslan gibi topçular
Biz hocasız da geçici yönetimle de şampiyon olduk. Okan çok muhteşem birşey başardığını sanmasın o eline verilen mükemmel kadrolarla.

BJK, hadi bilemedin ilk K. Paşa maçı sonrası gönderilse şu an başka şeyler konuşuyor olurduk. Bitik denilen BJK bile Solskjaer ile 9'de 7 yaptı. O zaman hikaye anlatıyordu bazıları son 2 yılın şampiyon hocası 2 maçta gönderilir mi diye. Halbuki kendisinin yetersizliği İsmail K.'a karşı evinde şampiyonluk maçında 10 kişi kalmış Fener maçında diş gecirememesinde kabak gibi gözükmüştü. Ondan sonra da bir dünya maç oynandı, yine anlamadı çoğu kişi. Her şey o kadar bağıra bağıra geldi ki, inandıramadık millete bu adamın yetersizliğini. Zamanında aksiyon almasını bilmezsen eğer, böyle acı çekersin. Hoş, öyle bir yönetim zaten yok maalesef. Kafalarını kuma gömmüşler, bir kişi takımı kenetlemek için konuşamıyor bile. İşimiz yine Allah'a kaldı.

roger schmidt'e gitsek şuan gelmez herhalde yazın istesek o zaman da o tren kaçabilir o yüzden torrent gelsin. 😂

Bir takım düşünün en yakın rakibinin halen 4 puan önünde ama şampiyonluğa inancını yitirmiş. İkinci olan takım puan farkına rağmen şampiyon oldum havasında. Ben hiç böyle bir duruma düştüğümüzü hatırlamıyorum.

Bize 3 er 4 er senelik kontratlarıyla kol gibi giren topçulardan nasıl kurtulacaz acaba vallahi enkaz bırakacak gibi bu yönetim ve okan buruk gidişat hayra alamet değil. Jacops, jelert, sallai, cuesta, kutucu bu adamların bi kısmı sakat bir kısmının da özel yeteneği sıfır. 3 - 4 topçu daha var saymaya gerek yok bunları elden çıkarıpta yeniden milyonlarca euro para harcanmasi gerekiyor ve ben bunu okanin yapmasını asla istemiyorum. Vizyonlu futbolcu yetiştirebilen duygusal olmayan gençlere önem veren sert - babacan bir hoca ile gerçeistirilmesini istiyorum. 3 senede takımda parlatabildigi tek adam mertens olan bir hoca ile önümüzdeki yılların heba olmasını seyretmek istemiyorum.

Bize 3 er 4 er senelik kontratlarıyla kol gibi giren topçulardan nasıl kurtulacaz acaba vallahi enkaz bırakacak gibi bu yönetim ve okan buruk gidişat hayra alamet değil. Jacops, jelert, sallai, cuesta, kutucu bu adamların bi kısmı sakat bir kısmının da özel yeteneği sıfır. 3 - 4 topçu daha var saymaya gerek yok bunları elden çıkarıpta yeniden milyonlarca euro para harcanmasi gerekiyor ve ben bunu okanin yapmasını asla istemiyorum. Vizyonlu futbolcu yetiştirebilen duygusal olmayan gençlere önem veren sert - babacan bir hoca ile gerçeistirilmesini istiyorum. 3 senede takımda parlatabildigi tek adam mertens olan bir hoca ile önümüzdeki yılların heba olmasını seyretmek istemiyorum.
güney amerikadan 20 yaşındaki ucuz adamları alsak daha iyidi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt