GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki aydır ekibimizin gidişat

1740989400717.webp

Lemina ile orta sahada dinamizm sorununu biraz çözdük. frank ve erende bek olayı çözdü gibi. cuesta'nın kötü çıkması ve apo'nun rezil performansı yüzünden ise orası büyük kanayan yara. mertens'in düşüşüyle de 10 katkısı hiç alamıyoruz, sara çok etkisiz kaldı. kanatlarda aynı şekilde.
stoper, kanat ve 10 numara mevkileri şuan ağır kanayan yaralar.

Hiç transfer yapmayıp 10 no alsak şu durumdan iyi olacağımıza o kadar eminim ki ama neyse basketbol oynamıyoruz

Buendia alabilirdin mesela ya Baumgartner bu tip bir oyuncu alsan kör topal oyunumuzu taşırdı belki şimdi Osimhen'e kaldık aldıkları adamlarda faydasız

kulüp sirk gibi, floryada laçkalık tavan yapmış

abdurrahim albayrak gibi biri yok bu şekilde devam edersek 3. bile olabiliriz

Cumartesi pazar maçlarının varlarına bugünkü maçların da var görevi verilmiş sadece bizim maçın varına görev verilmemiş

Akaryakıt camiasından birileri mi aradı acaba yine Mehmet Beyi

bu herif Gs düşmanı değil miydi? Kaos olunca ortaya çıkıp ortalığı karıştırmaya çalışan.
G.amerikalılar dediği muslera,torreira,sanchez ve cuesta mı?
Cuesta'yı alan Hatipoğlu değil mi? Bu haberler GS başarısız ve formsuz olduğu dönemlerde hep ortaya çıkar ve sonunda genelde başarısızlık sonucu yönetim veya hoca belki de ikisi birlikte değişir. Şu anda da görüntü hala avantajlı taraf biz olsak da takımın performansına baktığımızda şampiyonluğun verilmesi ve bunun sonucunda sezon sonu hoca ve AŞ yöneticilerinde değişim gibi duruyor. Seçime 1 sene kaldığı için belki yönetim için olağanüstü seçim istenmeyebilir.

Cuesta'yı alan Hatipoğlu değil mi? Bu haberler GS başarısız ve formsuz olduğu dönemlerde hep ortaya çıkar ve sonunda genelde başarısızlık sonucu yönetim veya hoca belki de ikisi birlikte değişir. Şu anda da görüntü hala avantajlı taraf biz olsak da takımın performansına baktığımızda şampiyonluğun verilmesi ve bunun sonucunda sezon sonu hoca ve AŞ yöneticilerinde değişim gibi duruyor. Seçime 1 sene kaldığı için belki yönetim için olağanüstü seçim istenmeyebilir.
O cuesta kazığını göz göre göre kulübe çakan her kimse bunun hesabını verecek camiaya.açıkça çok düşük profil bir topçu gs ye iteklendi taraftar sonuna kadar karşı çıkmasına rağmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt