- 6 Eylül 2014
- 93.933
- 64.722
- 4.608
Jakobs isteAlemci kimla![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobs isteAlemci kimla![]()
Akpden önce su yoktu gibi bişiBirde bunun 13.olan takimi almiş okan gitsinde görelimmiş versiyonu var twitterda sanki GS mizde her dakika 13.oluyormuş gibi o daha beter :d
Sanki 13. Olan takimi şampiyon yaptı.Birde bunun 13.olan takimi almiş okan gitsinde görelimmiş versiyonu var twitterda sanki GS mizde her dakika 13.oluyormuş gibi o daha beter :d
Eline son 20 yılın en iyi 2 kadrosundan biri verildi. Diğeri de 2013 kadrosuyduSanki 13. Olan takimi şampiyon yaptı.
Bende en çok 2011-2012 takimina hastaydım. O futbol beni mest ediyorduEline son 20 yılın en iyi 2 kadrosundan biri verildi. Diğeri de 2013 kadrosuydu
Cemu Uzan'ın beyanlarına göre pavyon sevdiği söylenen kişiAlemci kimla![]()
O futbol kadronun kalitesinin bile önündeydi. Engin baytar emre çolak semih kaya falan ekstra performans alınan adamlardıBende en çok 2011-2012 takimina hastaydım. O futbol beni mest ediyordu
Var ÖZELE GELLLEski açık yayınına telefonla bağlanma olayı var mı
Parayla mesaj at, okuyorlarEski açık yayınına telefonla bağlanma olayı var mı
yahu koca camia okan buruk olmadan şampiyon olamıyordu sanki, bence ligde 5.inci 6.ıncı vb olduğumuz yıllar bazı insanlarda travma yapmış herhalde,başka hoca gelince anadolu takımı olucaz zannediliyor, yabancı hoca gelince çökeriz kafasında olanlar da var bence,yahu yabancı olup da başarılı olan da oldu,önemli olan oyun planı ve felsefesi, bak nerdeyse aynı puanda yabancı mourinho,jesus 2.4 puan ort mı ne yaptı, feldkamdlar daumlar vb sayılır daha,travma olmuş artık benceBirde bunun 13.olan takimi almiş okan gitsinde görelimmiş versiyonu var twitterda sanki GS mizde her dakika 13.oluyormuş gibi o daha beter :d
Olm bu erinç niye sürekli sırıtıyor lan
herkes sinir küpü bu sırıtıp duruyo