- 18 Temmuz 2009
- 81.999
- 239.519
- 5.263
Dua edin de fb uefada yarı final görüp üstüne ligle kupayı almasın
Bir kırılma yaşamazlarsa kötü ritim buldular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt bu oyunla diye belirttim zaten asıl sorun oOyun güçlü olsa fikstür falan hikaye ligin kalitesi ortada da şimdi sen böyle oynayınca her takım puan alabiliriz hırsıyla oynuyor işin bi de o tarafı var
ve biz dağıldık mı tam dağılırız, yokus aşağı gitmeye başlarsak fb 7-8 puan farkla şampiyon olurBence Alanya maci son sans. Orada da puan kaybi olursa ondan sonra olacaklar ile yokus asagi fren bosalmis gibi gideriz. Su anda yokus asagi gidiyoruz ama fren hala az cok calisiyor. Son kisimdayiz.
Dua edin de fb uefada yarı final görüp üstüne ligle kupayı almasın
Kafa yorulsa bile bu daha iyi bence bizim sıçmamızdan bağımsız. Geriden gelmektense farkla önde gidip kağıt üstünde zor maçları sonradan oynamayı tercih ederim. EPL olsa ok orda ciddi farklar da kapanır ama Türkiye de çok zor bu farkların kapanması derbiler hariç fikstür zor kısmı hikaye idi normalde biz kendimiz bu duruma getirdik.evt bu oyunla diye belirttim zaten asıl sorun o
fakat fikstür için oturup kafa yorulmamış gibi düşünmek de çok naif geliyor
Knock out konusu Mou’nun en iyi yanı da sanmıyorum alacaklarını. Maçları 0-0a kilitlemeyi iyi beceriyor.Fener'in hem avrupayı hem ligi aldığı senaryoda sanırım 5 sene falan ilgilenmem futbolla
Futboldan kopma olagınımız yoktur maalesef.Fener'in hem avrupayı hem ligi aldığı senaryoda sanırım 5 sene falan ilgilenmem futbolla
Knock out konusu Mou’nun en iyi yanı da sanmıyorum alacaklarını. Maçları 0-0a kilitlemeyi iyi beceriyor.
kaosu yönetecek yöneticilerin, teknik ekibin yoksa kaosu severiz işi masaldan ibaret kalıyor.medyaya da Galatasarayı parçalamak için malzeme verildi kimsenin bilmediği ama kendilerinin bildiği özel konuları Galatasaray kötü gidince medyaya yansıtmaları ve Galatasaraya karşı yapılan algılar, evet kötü bir dönemdeyiz ama bu Galatasaray ananızı laciverte boyadı unutmayın! Kaos severiz!
Deme yav.Dua edin de fb uefada yarı final görüp üstüne ligle kupayı almasın
Yeni hocayla ilk senede çeyrek başarıdır zaten.Şöyle ki bu sene değil ama eğer seneye Mou hem kalır hem de bunların yönetimi böyle sular seller gibi para harcayarak transfer yapmaya devam ederse seneye Fenerbahçe taş gibi takım olur.
Bu sene çeyrek final görüp elenirler diye tahmin ediyorum. Bilbao'yu eleyebilecek kapasitede değil hiçbir türk takımı maalesef ki.
Fener'i falan geçtim bi kenara koydum, biz de kendimizi bazen çok dev aynasında görüyoruz, üst üste kaza yapınca da bu sefer çok kötü etkileniyoruz işte.
Çapımız bu kadar türk futbolu olarak. Çeyrek final görürsen öp başına koy. 100 yılda 1 kere avrupa kupası gelmiş o kadar işte.
Yeni hocayla ilk senede çeyrek başarıdır zaten.
3 senedir takımın başında olup köy takımına elenenler başarısız olanlar.
Konya deplasmanı çok kritikti Fener için. Kırılmışlardı o maçta normalde kopacaklardı kafaca yarıştan. Hakemler bu sezon minimum 4. kez ipten aldı orada Feneri.Dua edin de fb uefada yarı final görüp üstüne ligle kupayı almasın
Sende haklısın kardeşkaosu yönetecek yöneticilerin, teknik ekibin yoksa kaosu severiz işi masaldan ibaret kalıyor.
2.5 yıldır saha dışına çıkmayacağız mücadelemiz sahada diyen yöneticiler ne zaman resmi siteden gaz alma açıklamalarına başlayıp saha dışına çıktılar, takım da o zamandan beri oynamaz oldu.
sanki ifb ile yer değişmiş vaziyetteyiz.
Olayı şöyle anlatayım.Ben geçtim artık Okan hocadan ya. Vallahi 3-3 berabere kaldık diye değil ama. O Cuesta değişikliğini yapan hocadan, o yüz ifadesiyle maçı izleyen hocadan hayır gelmez.
Çok üzüldüm Okan hoca adına. Anladım ki stresi baskıyı iyi yönetemiyor. Krizin içinden çıkmakta güçlük çekiyor.
E hocam sen daha kriz görmedin ki. Tam tersine ballı kaymaklı durumdaydın.
Kriz dediğin 8 puan geride olmaktır, 8 de kapanır 18 de derken o sesinle yüzünle yaptıklarınla taraftarı arkana alabiliyor musun alamıyor musun, hocalık sadece takımı değil yeri geldiğinde taraftarı, camiayı yönetmektir.
Hoca şuan 4 puan önde olmasına rağmen yönetemiyor krizi.
Böyle olmaz maalesef.
Olayı şöyle anlatayım.
Biz eleştiri yaparken kendisi eleştirilere ‘6 puan fark var, kafayı yemedik.’ dedi.
Young Boys eleştirilerine git city, real tut dedi.
Başka zaman eleştiri sorulunca onlar taraftar değil dedi.
Ajax maçı öncesi o kadar umursamazdıki 2 gün izin verdi 4 gün maça kalmışken. Takım hobi olarak maçlara çıkıyor, normal hayatları ise dinlenmek üzerine.
Bu takımın düşmeme ihtimali zaten yoktu, Okan inat etti ve inadı içinde patladı, daha da kötüsü tutunacak bir dalı da kalmadı artık lig de giderse.
Camiayı kenetleyecek kimse de yok zaten bu dakikadan sonra bir sürpriz olmazsa dağılırız.İşin kötüsü bu sene lig giderse bir teknik direktör düşünün ki 2 sene üst üste şampiyon yapsın, (lig özelinde) rekorlar kırsın ancak Hamza Hamzaoğlu'ndan bile kötü hatırlansın.
Olayı şöyle anlatayım.
Biz eleştiri yaparken kendisi eleştirilere ‘6 puan fark var, kafayı yemedik.’ dedi.
Young Boys eleştirilerine git city, real tut dedi.
Başka zaman eleştiri sorulunca onlar taraftar değil dedi.
Ajax maçı öncesi o kadar umursamazdıki 2 gün izin verdi 4 gün maça kalmışken. Takım hobi olarak maçlara çıkıyor, normal hayatları ise dinlenmek üzerine.
Bu takımın düşmeme ihtimali zaten yoktu, Okan inat etti ve inadı içinde patladı, daha da kötüsü tutunacak bir dalı da kalmadı artık lig de giderse.
Ciddi ciddi bunu da söyledi di miİnanılmaz bi kafa yaşıyo ya
Kendisini psikolojik destek için arayanlara da ben size destek vereyim demiş
Bu adam vallahi de billahi de tallahi de kendinde değil