GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculara izin verilmesi, bir tanesinin canı sıkılınca ülkesine gitmesi falan artık bu işlere son verilmeli.

Sprinter ve hafif top tekniği olan afro futbolculara sahip her takıma yenilme olasılığımız %50
%51 olur %49 olmaz

Son 3 kadromu kuruyorum . Bu ilki

Muslera
Sallai Sanchez Abdul Eren
Frank Lemina Sara Yunus
Morata Osimhen

Sallai ile güçlü iletişim kurulup gereksiz fauller için uyarılmalı.
Sara'nın da son 2 şansı

Fenerin son 2 maç Konya ve Hatay olmalı.
Son 2 haftaya en kötü aynı puanla girmeliyiz.

Sizlere bir duyum vereyim ,başkana ve yönetime ciddi tepkiler varmış seçim çağrısı yapılacakmış muhalefet tarafından ,hocadan ziyade başkan ve yonetimin pasif kalmasına üyeler arasında huzursuzluk daha cokmus,üye whatsap gruplarında seçim konuşulmaya baslanmis

Muslera'nın bile iyi oynadığı bir maçta futbolcu görünümlü "Medellin kiralık katili" yüzünden puan kaybetmemiz aşırı derecede bünyeyi bozdu.

Hala kendime gelemedim. Bu adama 8 milyon € verdiğimize falan üzülüyordum ama artık ona hiç üzülmüyorum. Yeter ki şu kritik süreçte daha fazla puan kaybı yaşatmasın parası marası hikaye artık.

Galatasaray, Jose Mourinho’nun Slavko Vincic’e ve Kadir Sağlam’a yönelik ifadeleri nedeniyle TFF’ye başvurdu.

Sarı-kırmızılılar müsabakaya ilişkin temsilci, gözlemci ve hakem raporlarını talep etti. (HTspor, Çağatay Çelik)

Acele etmiş bizimkiler.

Şunu yazınca "senin takımın ne oynuyor yeaa"cılar üşüşüyor hemen. Sanki takım süper oynuyor diyoruz.

Şu ligde gs ve fb maçları aynı standartta yönetilse, şu oyuna rağmen puan farkı bugün dahi çift haneli olurdu.

Bir de burada sadece kırmızı kart, penaltı vs istatistiği verilmiş.

Bizim Kasımpaşa maçında yediğimiz bir gol vardı ya Torriera topu kaptırıyor hani. O pozisyon bir fb maçında olmuş olsaydı, Torriera daha yere düşmeden faul çalınırdı. Kasımpaşa o kontraya çıkamazdı.

Fb'ye karşı böyle maç yönetiyorlar. Hele fb gerideyse, rakibe nefes bile aldırmıyor Türk hakemleri. Kontraya bile çıkartmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt