GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizlere bir duyum vereyim ,başkana ve yönetime ciddi tepkiler varmış seçim çağrısı yapılacakmış muhalefet tarafından ,hocadan ziyade başkan ve yonetimin pasif kalmasına üyeler arasında huzursuzluk daha cokmus,üye whatsap gruplarında seçim konuşulmaya baslanmis
Ekleme yapayım, şu ana kadar tff ile ilgili yapılacağı söylenenen hukuki veya idari başvuruların büyük çoğunluğu yapılmamış
Bunlar ortaya çıkınca seçim için bastırılmaya başlanmış, bunlar kulüp üyesi biri tarafından teyitli bilgiler
@Hasan Bekir

Ekleme yapayım, şu ana kadar tff ile ilgili yapılacağı söylenenen hukuki veya idari başvuruların büyük çoğunluğu yapılmamış
Bunlar ortaya çıkınca seçim için bastırılmaya başlanmış, bunlar kulüp üyesi biri tarafından teyitli bilgiler
@Hasan Bekir
hiçbir şey olmaz abi. Bu yönetim Florya'nın parasını yemeden görevi bırakmaz. Tam kendilerine göre bir hocada bulmuşlar vizyonsuz vizyonsuz takılmaya devam ederler. Bakın görün şampiyonluk elden gittiğinde her sene şampiyon mu olacağız zaten son 2 senenin şampiyonu biziz diyecekler pişkin pişkin.

FB nin tatil fikstürü bitti, onlar da takılacaklar, sabır.

Süper Lig'in 26. haftası itibarıyla hakemlerin kırmızı kart göstermediği tek takım Fenerbahçe.

1741082890889.webp

hiçbir şey olmaz abi. Bu yönetim Florya'nın parasını yemeden görevi bırakmaz. Tam kendilerine göre bir hocada bulmuşlar vizyonsuz vizyonsuz takılmaya devam ederler. Bakın görün şampiyonluk elden gittiğinde her sene şampiyon mu olacağız zaten son 2 senenin şampiyonu biziz diyecekler pişkin pişkin.
Öyle bir durumda emin ol hiçbiri kalmaz biz fener değiliz, florya parasını da yiyeniyecekler çünkü ihaleden sonra para banka fonunda kalacak ve her harcama için genel kuruldan izin alacaklar ama dursunun niyeti tam olarak senin dediğin gibiydi
Hocanın ciddi hataları konusuna katılıyorum herkes gibi ama 1.yanlis bencede hoca değil, başkan ve yönetim
Hocanın yanlışları ise tamamen ego kaynaklı ben 2 yıl şampiyon yaptım ben kusursuzum en başarılı ben gibi düşündü kendisini şu an onun şokunu atamıyor, şu kadro ile şampiyonluğu verirse herseyi tek hamlede silmiş olur ,umarım öyle birsey yapmaz
Ama gerçek şu, taraftarı ciddi anlamda umutsuzluğa itti

@Hasan Bekir
Kim? Bizdeki bazı kulüp üyeleri gibi olmasınlar. Biliyorsun transfer dönemi duyum veren kulüp üyelerimiz vardı. Erden Timur'a da saran üyelerimiz oldu. Hatta kulüp açıklamalarına bile bakmayan kulüp üyelerimiz var. O yüzden kim oldukları önemli? Bir çoğu bilmedikleri halde sallıyor çünkü mesela BCA o da kulüp üyesiydi sonradan atıldı mı bilmiyorum öyle bir durumu vardı. Mesela seçimi ne zaman isteyeceklermiş?

Kim? Bizdeki bazı kulüp üyeleri gibi olmasınlar. Biliyorsun transfer dönemi duyum veren kulüp üyelerimiz vardı. Erden Timur'a da saran üyelerimiz oldu. Hatta kulüp açıklamalarına bile bakmayan kulüp üyelerimiz var. O yüzden kim oldukları önemli? Bir çoğu bilmedikleri halde sallıyor çünkü mesela BCA o da kulüp üyesiydi sonradan atıldı mı bilmiyorum öyle bir durumu vardı. Mesela seçimi ne zaman isteyeceklermiş?
WhatsApp gruplarında bu olay konuşulmaya baslanmissa birseyler vardır, eğer ağır toplardan Faruk süren ahmet yüce gibi onay alırlarsa seçim isteği ortaya çıkacaktır
Ki çok geç bile kaldılar bana göre, sportif durumdan bağımsız uzun süredir gs kulübü başkanı pek çok konuda yalanları var bunlarda ayyuka çıktı

WhatsApp gruplarında bu olay konuşulmaya baslanmissa birseyler vardır, eğer ağır toplardan Faruk süren ahmet yüce gibi onay alırlarsa seçim isteği ortaya çıkacaktır
Ki çok geç bile kaldılar bana göre, sportif durumdan bağımsız uzun süredir gs kulübü başkanı pek çok konuda yalanları var bunlarda ayyuka çıktı
Ayyuka çıkan bir şey olmadı pek. BB ve Kemerburgaz tarihleri dışında. Bunları hangi GK üyelerinin söylediği önemli o yüzden zaten isim sordum. Şimdi bizde bir ciddiye alınacak GK üyeleri var az çok bilinen isimler onlar bu tarz işlere dedikodu bazında girer mi? Bilemem bir de ciddiye alınmayacak GK üyeleri var örnek : Taner Aşkın, X'de transfer duyumu verenler, BCA(hala üye ise) vb. gibi. O yüzden özellikle seçim isteyecekler kısmı çok havada kalıyor. Çünkü bu sezon bittikten sonra olağan seçime 1 yıl kalıyor. O yüzden yönetim kendi seçim kararı almazsa bir seçim baskısı falan yapılacağını pek sanmıyorum ben. Ortada güçlü bir aday söylentisi de yok. Bir isim ortaya atılsa işte adaylığa hazırlanıyor vb. gibi işte o zaman alttan yoklamalar başlanmış erken seçim olma ihtimali var diyebilirdik.

Not: Eklemeyi unutmuşum. Normalde güçlü bir aday olsa BB, Kemerburgaz ve sponsorluk(Maydanoz) bu yönetimin ipini çoktan çekerdi. Şu anda hala bu yönetim gitmediyse belli ki güçlü bir aday çıkmamış demektir. O yüzden sürelerini doldururlar o arada camianın ileri gelenleri güçlü birini ikna ederler bir de BB borcu da ortadan kalktığında daha güçlü isimler görürüz.

Son düzenleme:
Gelecek senenin kadro planlamasını yapayım dedim gitmesi gereken ortalama 30 oyuncu saydım

3 senede 50 adam alındı 2.5 kere kadro tamamen değiştirildi demek bu,150 m euro harcandı ve şu noktada 30 oyuncunun gitmesi 15 oyuncunun falan da alınması gerekiyo

Biz bittik kimse farkında değil kulübü batırdılar

Gelecek senenin kadro planlamasını yapayım dedim gitmesi gereken ortalama 30 oyuncu saydım

3 senede 50 adam alındı 2.5 kere kadro tamamen değiştirildi demek bu,150 m euro harcandı ve şu noktada 30 oyuncunun gitmesi 15 oyuncunun falan da alınması gerekiyo

Biz bittik kimse farkında değil kulübü batırdılar
Bu ülkede mevcut iktidar devam ettiği sürece hiçbir kulüp bitmez/batmaz.

Son derece kritik bir büyüme/arayı açma fırsatını teptik diyelim.

Bu meblağlara ligi 5 yıl daha domine edecek bir yapı kurulabilirdi.

Yazık. Bu son derece bol imkanlar kimlere kimlere denk geldi.

Cuesta konusunda yangın yapmayın Vecino gelmedi Ndombele'yi aldılar Vecino gelse farklı olurdu diyenler vardı gördük ki taraftar bu işten anlıyor en büyük hatamız o gün gelmemesini sağlamalıydık bir şekilde yine çok ciddi baskı yapıp iptal ettirmeliydik bu adamın futbolcu olmadığı o kadar belli ki hiçbir özelliği bile yok.

Son 2 ayda tüm sinerji gitti Hatayspor maçıyla başladı, Avrupa'da üst üstte kötü sonuçlar üstüne Kasımpaşa yani 2 aydır futbolun f'sini oynamıyoruz bir takım nasıl 3 pas yapamaz.

Morata'da dönüyor. Üçlü mü oynayacağız yoksa Morata Mertens'in pozisyonunda mı oynayacak?

Antalyaspor fb maçında 3 faul yapmış şaka gibi. Kaşla göz arasında gene şike yapmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt