GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta konusunda yangın yapmayın Vecino gelmedi Ndombele'yi aldılar Vecino gelse farklı olurdu diyenler vardı gördük ki taraftar bu işten anlıyor en büyük hatamız o gün gelmemesini sağlamalıydık bir şekilde yine çok ciddi baskı yapıp iptal ettirmeliydik bu adamın futbolcu olmadığı o kadar belli ki hiçbir özelliği bile yok.

abi matayı da istemediler, kutucuya hemen gelsin dediler, jelert gelirken wow, oo frankoski süper (anhelinyonun sağ versiyonu), erene ne gerek var dediler herif jacobsdan iyi. cuestanın son derece vasat ve sokağa atılmış para statüsünde olduğuna katılıom ama bu herif sırf davinsonla milli takımda oynadı diye alındı, 4lüde davinsonun yanında sol stoper olarak bi kaç maç 11 başlamadan asıp kesmek ve haklıydık demek fevkalade saçma olur bence. ha oynatılmalı mı hayır ama hangi kontextte alındığını göz önünde bulundurursak daha hakkaniyetli olucaktır.

abi matayı da istemediler, kutucuya hemen gelsin dediler, jelert gelirken wow, oo frankoski süper (anhelinyonun sağ versiyonu), erene ne gerek var dediler herif jacobsdan iyi. cuestanın son derece vasat ve sokağa atılmış para statüsünde olduğuna katılıom ama bu herif sırf davinsonla milli takımda oynadı diye alındı, 4lüde davinsonun yanında sol stoper olarak bi kaç maç 11 başlamadan asıp kesmek ve haklıydık demek fevkalade saçma olur bence. ha oynatılmalı mı hayır ama hangi kontextte alındığını göz önünde bulundurursak daha hakkaniyetli olucaktır.
Yok üstad anladım ama genel olarak diyorum.

Jelert'i isteyip istemeyen ya da Eren'i isteyip istemeyen insanlar yine %60-40 en fazla %70-30 olur ama Cuesta gelirken istemeyen oranı %95'e yakındı hatta burada 1 kişinin bile gelsin dediğini hatırlamıyorum.

Olumsuzlarda genelde tepki çok büyük oluyor ama olumlu düşünülen futbolculardan performans alamamak yine o kadar koymuyor.

Gelecek senenin kadro planlamasını yapayım dedim gitmesi gereken ortalama 30 oyuncu saydım

3 senede 50 adam alındı 2.5 kere kadro tamamen değiştirildi demek bu,150 m euro harcandı ve şu noktada 30 oyuncunun gitmesi 15 oyuncunun falan da alınması gerekiyo

Biz bittik kimse farkında değil kulübü batırdılar
30 oyuncumuz var mi da 30 oyuncu gitmeliymis?

Fikstür dezavantajı falan diye ağlıyor bizim taraftarda fenerle bizim rakipler neredeyse aynı biz sadece deplasmana gideceğiz o kadar ekstrem farklar yok fiksturde. Bizim yönetimin yapması gereken madem bizim sahaya yabancı hakem getirdiniz bunu tüm önemli maçlara getirebilmek. Fenerin icerde oynayacağı bjk Trabzon bizim deplasmanlarda yabancı hakem gelmeli.

bu hafta alanya yı atlatınca bizim de fb nin de ic dıs musabaka sayıları eşitleniyo

kopekler fikstür algisi yapip bizimkileri extra baski altina almaga calisiyo ama onlarinda zor depleri var (kümeye oynayan sivas flan)

kaldi ki icerde oynayacagi samsun musabakasi flan da kolay olmaz onlar adina

gecen samsun un puan aldigini hatırlayalım kköy de

Şimdi böyle yazdık ya,

Fb'in, arka bahçelerinden biri ile olan bir uyduruk maçında, skor 4-0 iken fb aleyhine bir penaltı bir kırmızı verilir sırf istatistik kasmak için.
Lig kopsaydı ve 10-12 puan öne geçseydik lehimize anormal hatalar yapacaklardı plan oydu. Şampiyonluğa leke sürmek için hala cepte tuttukları bir şey bu.

Nasıl fikstür dezavantajı yok yaw

Jk ile Ts depine gidiyorsun bir kere Fbden farklı olarak. Samsun 3. lüğe oynuyor oraya da gidiyorsun.

Fbnin 1 depi düşmüş Hatay'la olacak. Fbnin 2 zor depi war. Sivas ve Bodrum düşme hattında. Onda da Bodrum'un başkan Koç'un ortağı ve hocası Mou'nun eski yardımcısı.

Hatay ve Paşa'ya puan vermesek Jk Ts Samsun deplerinden 1 b 2 m dönsek bile bir şey olmayacaktı.

Ziyech'i, Zaha'yı ve Kerem'i gönderip nasıl Sallai gibi bir profil alabilirsin yav. Bakın Sallai bence bizde göründüğü kadar kötü oyuncu değil ama 3 tane kreatif/skorer adamı gönderip nasıl böyle bir profil isteyebilirsin, gerçekten anlamak çok güç. Üstelik alındığı tarihte kendisiyle çok benzer tipte BAY gibi bir adam prime dönemini yaşıyordu. İnsan gider hızlı, adam eksilten, kendisinde olmayan tarzda birini aldırır. 6 milyona BAY'ın 2 tık altı Macar şubesini almazsın. Şu an bizde Garry/Onyekuru tarzı biri olsa birçok şey farklı olurdu. Osimhen'ın hızına ayak uydurabilecek, defans arkasına koşullarla tehtit oluşturabilen 1 kişi bile olmadığı için rakip defanslar inanilmaz rahat. Osimhen'in tepesine 3 kişi koyuyorlar ve seni kitliyorlar. Sallai ve BAY zaten kendi kendini sabote ediyor hiçbir şey yapmasan bile. Halbuki Gomis varken onun kendisine çektiği/sırtına/kalçasına aldığı rakipler sayesinde Garry 15 gol atmıştı.

Ek olarak, futbol ikililer oyunudur. FT dönemlerinde Elmander-Baros/Umut-Burak/Garry-Gomis, ilk iki yıl Kerem-Icardi işbirlikleri... Başarılı olunan sezonlara açın bakın, mutlaka böyle uyumlarla totalde 30 golden fazla katkı aldığın ikililer vardır. Yeri gelir bu katkıyı orta sahadan bile alırsın. (Melo-Selçuk)
Şu an öyle bir yapı var mı, yok. Her maç oyuncular farklı yerlerde farkli sistemde oynuyor. Maç içinde bile elli defa yerleri değişiyor. Senin zaten ön taraftaki bireysel kaliten düşük, bir de olanı da bu şekilde yok ediyorsun.

Nasıl fikstür dezavantajı yok yaw

Jk ile Ts depine gidiyorsun bir kere Fbden farklı olarak. Samsun 3. lüğe oynuyor oraya da gidiyorsun.

Fbnin 1 depi düşmüş Hatay'la olacak. Fbnin 2 zor depi war. Sivas ve Bodrum düşme hattında. Onda da Bodrum'un başkan Koç'un ortağı ve hocası Mou'nun eski yardımcısı.

Hatay ve Paşa'ya puan vermesek Jk Ts Samsun deplerinden 1 b 2 m dönsek bile bir şey olmayacaktı.

gecen senede bu dönem ts jk depleri vardı

ikisine de koyduk

su an hoca ve topçuların naptigini bilmez hali tedirgin ediyor milleti

alanya da morata yunus takima girer net bi oyunla koyarsak götürürüz sonrasında

Fbnin bodrum, kayseri, başak, hatay ve konya maçları garanti 3 puan, geri kalan maçlar her ihtimale açık

fb nin en zor maçları içerde trabzon samsun ve eyüp maçları

gecen senede bu dönem ts jk depleri vardı

ikisine de koyduk

su an hoca ve topçuların naptigini bilmez hali tedirgin ediyor milleti

alanya da morata yunus takima girer net bi oyunla koyarsak götürürüz sonrasında
Jk ve Ts sürekli 6 puan alabileceğin deplasmanlar değil. Geçen sezondan önce en son 13-14'te 6 puan alabildik deplasmanda bunlardan

Bizimkiler kesin en az 3 maçta gümleyecek. Fb fire vermezse champ gitti ki fikstürlerine bakınca verecek gibi durmuyorlar.

Morata ve Yunus'la biraz düzelir takım ama Osimhen dışındaki fiziksel düşüş toparlanacak gibi durmuyor.

Ayyuka çıkan bir şey olmadı pek. BB ve Kemerburgaz tarihleri dışında. Bunları hangi GK üyelerinin söylediği önemli o yüzden zaten isim sordum. Şimdi bizde bir ciddiye alınacak GK üyeleri var az çok bilinen isimler onlar bu tarz işlere dedikodu bazında girer mi? Bilemem bir de ciddiye alınmayacak GK üyeleri var örnek : Taner Aşkın, X'de transfer duyumu verenler, BCA(hala üye ise) vb. gibi. O yüzden özellikle seçim isteyecekler kısmı çok havada kalıyor. Çünkü bu sezon bittikten sonra olağan seçime 1 yıl kalıyor. O yüzden yönetim kendi seçim kararı almazsa bir seçim baskısı falan yapılacağını pek sanmıyorum ben. Ortada güçlü bir aday söylentisi de yok. Bir isim ortaya atılsa işte adaylığa hazırlanıyor vb. gibi işte o zaman alttan yoklamalar başlanmış erken seçim olma ihtimali var diyebilirdik.

Not: Eklemeyi unutmuşum. Normalde güçlü bir aday olsa BB, Kemerburgaz ve sponsorluk(Maydanoz) bu yönetimin ipini çoktan çekerdi. Şu anda hala bu yönetim gitmediyse belli ki güçlü bir aday çıkmamış demektir. O yüzden sürelerini doldururlar o arada camianın ileri gelenleri güçlü birini ikna ederler bir de BB borcu da ortadan kalktığında daha güçlü isimler görürüz.
Bizde adaylar genelde son anda belirleniyor biliyorsun eğer seçim kararı aldirirlarsa birden fazla aday bile çıkar en sonda güçlü olanın etrafında toplanırlar
Ayyuka çıkmadan kastım kamuoyunda ayyuka çıkmadı ama üyeler başkanın yalanlarını öğrenmiş tff başkanıyla olan şeyler vs ,kulüp içi şeyleri saymıyorum bankalar birligi vs
Kendi koltuğunu korumak için okani kovmak olacaktır ilk hamlesi eminim çünkü dikkat edersen çok uzun süredir yönetim tarafı başkan dahil tamamen suskunluga geçti

Maçtan sonra bayağı bir forum üyesi dökülmüş, 20-25 kişi falan ceza almış
D4mgRvpX4AANAWD.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt