GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle vasifsiz yönetim görmedim
Durmadan birsey diyorlar ama icraata geldimi yoklar

Baris 2 milyon, Yunus 1,5-1,7 milyon arasi maas almali (+ iyi ve baya mac yaparlarsa bonuslar ile 400-500 bin fazla alma sanslari olsun ikisinin) ve Abdülkerim Arabistana falan sutlanmali.

30+ yaşında yerli oyuncuya bu kadar zam yapmak da ne demek ya.

Biz bu adam önümüzdeki sezon as stoperimiz olursa b.ku yeriz diye dert yanıyoruz bunlar da gidiyor okkalı zamla yeni sözleşme veriyorlar.

Bu işbilmez beceriksiz yönetimden derhal kurtulmamız lazım. Fener bu sene şampiyon olmazsa seneye çok rahat sampiyon olur çünkü biz seneye zirveden koparız bu kafayla şimdiden söyleyeyim.

Defans yapmayı bilmeyen stoper olur mu ya ? Bu aponun ahmed kutucu bile belini kırar.Apo denen herif istisnasiz her çalımı yiyor

Avrupa fatihi okan hocam kanat transferi yapmadı ve bizi bu kötü futbola mahkum etti.bay ve salai kanatları ile bu takımın gol atma şansı çok az ve bunu maçlarda görüyoruz. Yunus ve morata katkı verirse saranın performansı yükselirse şampiyon oluruz.eger salai ve bay ile oynamaya devam edersek okan ve yönetim sene sonu gider..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk üçlü formasyona yeniden geçerek başta Frankowski olmak üzere bazı isimleri daha aktif kullanmak istiyor. Savunmadaki bu değişiklikle birlikte bazı oyuncuların pozisyonlarının da değişeceği belirtildi.

LEMİNA SAĞ STOPER

Buna göre, üçlünün sağ stoper olarak Lemina’nın düşünüldüğün bildirildi. Gabonlu oyuncunun İngiltere’de bir çok kez bu mevkide oynaması ve alışkanlığının olmasının alınan kararda etkili olduğu ifade edildi.

@Nevzat
Lemina Sag stoper olarak kulanmak istiyorsan Cuesta neden alindi?

basladik yine bol kepceden dagitmaya ama bu bu sene yeni gördügümüz birsey degil. bizi bu capsizlara mecbur birakan düzene sokayim

her dönem aynı muhabbet. 2 sene şampiyon olmak için kadayıf topçulara yıllık 4-5 milyon euro veriyoruz sonra o şampiyonluklarda bu kadayıflara yakın performans veren ancak onların 3te 1i kadar para almayan yerliler zam istiyor. İstiklal marşı ve kapanış. Sonra kulübü 3-4 sene nadasa bırakıyoruz enkazı toplamak için. Vallahi bezdik ya

Transferleri firsat icin son güne birakirsan Sallai gibi adamlara 2,5 milyon euro ödersin, ona o parayi ödersen takimdaki diger topcular da ister. Etki etki böyle gider.

Bu yönetim berbat yav.

Servet Çetin:''Hakem dövenleri kınıyorum.Ama bazen saha kenarında duramıyorum.Bazı hakemler gerçekten dayağı hak ediyor.''

Nevzat ve nacikin yasaklanması lazım hem güvenilir değiller hemde sürekli olumsuz haber paylasiyorlar

Roberto Pruzzo: "Juventus'un bir sonraki forvetinin Osimhen olacağını biliyorum. Floransa'da Osimhen'e yakın güvenilir bir kaynakla konuştum ve bunu doğruladı. Gelecek yıl Torino'ya gideceklerinden emin."

Okan Buruk da Napoli yada Juve ile anlaşabilir. Ben de sıkayım.

Galatasaray 16.00'da Antalya'ya gidecek ve cumartesi gününe kadar kısa bir kampa girecek.

Konaklanacak otelin bir bölümü dış dünyaya kapatılacak; sadece futbolcular ve takımdan sorumlu personeller yer alacak.

Galatasaray iki gün boyunca dışarıdan izole çalışacak. (HTSpor Çağatay Çelik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt