GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maaş haberinin yalan olduğunu düşünüyorum, Naci ve nevzat dışında güvenilir kimse yazmadi

acunu son olaylarını bizden bir yönetici yapsa karşı taraf ayaga kalkmıştı ama bizimkiler hacıosmandan acundan izin almadan cümle bile kuramıyor cok yazık

Ahmet Yüce Ocaklı'yı artık sahalarda görmek isteriz. Erden Timur ile de yakınlar diye biliyorum alsın Erden Timur'u da ya sezon sonu seçim yaptırsınlar aday olsunlar yada olağan seçimlerde aday olarak girsin. Sorumluluk almadan sürekli dışardan destekleyerek akil adam rolünde olmuyor artık.

30 Mart Besiktas
1 Nisan fener maci mi

Tarihlerde bi sorun mu var olm

Acayip bir para potansiyelinin ilk adımını çöp ettiler boktan adamları alarak

Florya’yı yok pahasına vererek ikinci potansiyeli de çöp edecekler

BBden çıkıcam diye elli kere bir şeylerin yetkisini istedi, hala çıkacak.
herif kulübün varlıklarını bitirme projesi.

Geliyor 2 doğru adam bulup ağzımıza bal çalıyor sonra azıcık kaşarlaşınca planı işlemeye koyuyor.
Bunun yüzünden mecidiyeköydeki araziye de çöp yatırım yapıldı yıllarca atıl durdu. Belki sadece oradaki doğru hamle bile florya riva gibi yerlerin satılmasını geciktirebilecek can suyuna adım atmayı sağlardı. Sonra ufak tefek sponsor, store, borsa muhabbetleriyle yolumuza bakar iki milyar dolarlık projenin arsaları da elimizde dururdu.

Tarihin en yalancı ve kulübün bu derece sarmala girmesine sebep olan herifi.

Geçen sene 3.dönemine bunu seçenler Galatasarayın batmasında ortaklardan birisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt