GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif kulübün varlıklarını bitirme projesi.

Geliyor 2 doğru adam bulup ağzımıza bal çalıyor sonra azıcık kaşarlaşınca planı işlemeye koyuyor.
Bunun yüzünden mecidiyeköydeki araziye de çöp yatırım yapıldı yıllarca atıl durdu. Belki sadece oradaki doğru hamle bile florya riva gibi yerlerin satılmasını geciktirebilecek can suyuna adım atmayı sağlardı. Sonra ufak tefek sponsor, store, borsa muhabbetleriyle yolumuza bakar iki milyar dolarlık projenin arsaları da elimizde dururdu.

Tarihin en yalancı ve kulübün bu derece sarmala girmesine sebep olan herifi.

Geçen sene 3.dönemine bunu seçenler Galatasarayın batmasında ortaklardan birisidir.

Peki sorum şudur, tüm yönetim kurulu, liseliler vs herkesin kör olduğu bir durum mu yaşıyoruz yoksa hiçbirinin umurunda mı değil?

Yoksa acaba biz mi bir tık abartıyoruz

Peki sorum şudur, tüm yönetim kurulu, liseliler vs herkesin kör olduğu bir durum mu yaşıyoruz yoksa hiçbirinin umurunda mı değil?

Yoksa acaba biz mi bir tık abartıyoruz
şöyle düşünelim, Galatasarayın 2000 avrupa başarısını markalaştırıp gelir elde edememesinin asıl sebebi nedir.
Cevap burada gizli.

şöyle düşünelim, Galatasarayın avrupa başarısını markalaştırıp gelir elde edememesinin asıl sebebi nedir.
Cevap burada gizli.

O dönemi detaylıca incelemek lazım çünkü çoğu önemli detayı hatırlamıyorum açıkçası.

Ama biz dünya şampiyonu olan voleybolcu kızlarımızın üstünden bile bence yeterince PR yapamadık.

O dönemi detaylıca incelemek lazım çünkü çoğu önemli detayı hatırlamıyorum açıkçası.

Ama biz dünya şampiyonu olan voleybolcu kızlarımızın üstünden bile bence yeterince PR yapamadık.
Ben söyleyeyim koç grubunun damadı inan kıraçın bulunduğu eğitim vakfı yani kısaca liseliler sebebiyle marka ve logo kullanımından kulüp gelir elde edemedi.

GlS5g0vXUAApbNE

Gerizekali gibi her gelen abuk subuk yabanciya 2-2.5 verirsen senelik yaninda oynayan yerli de onu ister tabi. Baska da yerli topcu olmadigi icin elleri kuvvetli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt