- 23 Temmuz 2011
- 75.688
- 51.178
- 4.843
Şenol Güneş gitmiş.
Trabzonda tekkeyi istemeyen bir kesim var.
Yoksa gidecekleri tek adam tekke olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol Güneş gitmiş.
"YASİN KOL'U BEĞENDİM! HERKES BÖYLE YÜREKLİ DAVRANACAK"- İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol'un performansını beğendim. Bütün hakemler böyle yürekli davranacaklar. İsim, kulüp hiçbirini dinlemeden kim ne yanlış yapıyorsa hakemler gözünün yaşına bakmayacak. Kartı gösterecek. Gerekli dik duruşu sergileyecek. Biz de bu hakemlere güveniyoruz." [A Spor]
Bu yönetim gereken cevabı vermek için sportif başarıyı bekliyorsa hiç durmasın derhal istifa etsinler… rezillik. Ben böyle sahipsiz kalıp bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorumçıkıp şu adama sen ne diyorsun diyen bir allahın kulu yok. adam açıkça doğrayın gsyi diyor, rezalet yönetimi destekliyor
Bi yerden sonra cark edecekler. Tekke'den baskasi basari yakalayamaz. Su an icin Tolunay falan gelir sezonu bitirsin diye.Şenol'dan önce de onun ismi ağırlık basıyordu ama TS'nin siyasi kanadı istememişti.
Şenol Güneş gitmiş.
Sadece GS aleyhine çalışan hakemleri beğeniyor godoşçıkıp şu adama sen ne diyorsun diyen bir allahın kulu yok. adam açıkça doğrayın gsyi diyor, rezalet yönetimi destekliyor
Yabancı hakem istemiyoruz ki hem hoca hem yönetim olarak belki fener isterse olabilirKupa derbisine yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayalım![]()
Kupa derbisine yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayalım![]()