Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trtspor yıldız'da esenler erokspor-ankaragücü basketbol maçında buluşalım :dGeçtiğimiz sezonun son Konya maçını bugünkü ruh haliyle bu takım oynasaydı kaybedebilirdi. Icardi 0 nabızla oynayıp golleri attı kapadı o maçı aldık şampiyonluğu. O gün stres düzeyi bugünkü kadar yüksekti ama oyuncular aşırı özgüvenliydi ve söküp aldık maçı.
Bu sezon beni karamsarlığa sürükleyen mevzu özgüvensiz hoca ve özgüvensiz takımla ilerleniyor oluşu. Osimhen ve Davinson dışında karakter koyan göremiyorum.
şurada 4 gün sonra iç sahada antalya maçını kazanıp milli araya girmek lazım. koskoca 2 hafta ara olacak. hem fiziksel, hem mental olarak gayet iyi bir toparlanma süresi.
bu süre zarfında yunus'un tamamen iyileşip, %100 duruma gelmesi lazım. yunus gerekirse antalya maçında hiç süre almamalı. hele ki skoru rahat alabilirsek, kesinlikle hiç süre almamalı.
sonrasında bjk maçı var ve yine bir sonraki lig maçı olan samsun maçına kadar 14 gün ara olacak. (1-2 nisan'da saçma sapan bir kupa derbisi olacak tabi)
Yarim saattir aynı tweeti göruyorum. YenilenmiyorTwitter çöktü mü yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var. Linkler açılmıyor ne forumda ne de forum dışında
Twitter çöktü mü yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var. Linkler açılmıyor ne forumda ne de forum dışında
Çöktü ama yeni geldi.Twitter çöktü mü yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var. Linkler açılmıyor ne forumda ne de forum dışında
Şenol sportif direktörlükte duracaksa Tekkeyi getirmeztekke müthiş olur ts ye
Cabuk Dun gece patlattigim bombaya bak kupon başlığında!!!Nerede bir şerefsiz gs artniyetlisi var tff başkani çıkıyor onu beğeniyor Başkan dene oluşum da 1 gr laf etmiyor haysiyetineze be !..