GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Maximin'in kadro dışı kalması iyi oldu. İnş 1 ay içinde barışmazlar.
bu yeni mevzu degilki,ocak ayında tartışmışlar idmanda ondan sonrada apar topar göndermeye ugrastılar napoli filan olmayıncada zaten maclarda kadroya almadı cogunlugunda
keza osayi de sözlesme imzalamadıgından çizik yedi

bizim yönetimin uzun süredir yapılan rezilliklere karşı toplu halde susması cok garip gelmeye basladı,tepeden birileri cok ses cıkarmayın bu sene filan gibi şeyler konusuluyor etrafta

mourinho'nun zırlamasının bi anlamı yok, 10 yıldır şampiyonluğu kazanmaya değil çalmaya çalışan 1 camia var ülkede. hacı ismaillerinden komisyoncu jesuslarına, sipsi aykutlarından bücür emrelerine kadar hepsi aynı boktu. mourinho'nun 15 milyonluk tek kazancı ikiyüzlü avrupa'daki sırf imajından kaynaklanan iğrenç pr'ı oldu. hazımsızlığından yaptığı iğrenç ırkçılığı bile paralı kalemlerinden uncle tom drogbalarına kadar bir ağız olup hiç ettiler. hoş bunlar gerizekalı taraftarları tribünde muz sallarken onu basın toplantısına çıkarıp ödüllendirilen bi camiaydı. mourinho'nun forsu da zamanında o muzun sallandığı herifi yanına alıp kulübünün ve kendisinin hizmetçisi yapmak oldu.

gerisi tırıvırı, 10 yıldır sahada kazanamadığı şampiyonluğu saha dışında çalmaya çalışan camianın başka bi ağız ishali maaşlı çalışanına güleriz anca.

mou cok uzun yıllardır başarısız ve dibe dogru gidiyor 10 yıl olmuştur sanırım sürekli kavga eden ve kovulan kişi konumunda

haliyle aynen başkanı gibi kendine yediremiyor bunu ve saga sola saldırıyor bu işleri italyada da yapıyordu ama cevabını fazlasıyla alıyordu

10 yıldır sürekli kaybeden bir başkan ve hoca yani ruh hallerini düşünün

Paşa maçında yediği halt yüzünden rezil edilmeden gonderilmemeli.Bir iç saha maçında falan yoğun ısliklanmali, pişman edilmeli.Gelmeden önce o kadar insan insta postlarinda sövdü ben de dahil ama işte parayı görünce hemen geldi

Bizim kemik oyuncularımız objektiflik ayağına hep satmıştır Galatasaray'ı. Aslolan taraftardır. Bu kulübün tek sahibidir.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paşa maçında yediği halt yüzünden rezil edilmeden gonderilmemeli.Bir iç saha maçında falan yoğun ısliklanmali, pişman edilmeli.Gelmeden önce o kadar insan insta postlarinda sövdü ben de dahil ama işte parayı görünce hemen geldi
Takım otobüsüne alınmadı o maçta aslında s**tir edilmenin başka versiyonu olmuştu ama haklısın yetmez. Bunu getirenle sırt sırta bağlayıp s**ktir edilmeliler kulüpten..

Galatasaray'ı satan oldu mu oyuncu olarak, çoook oldu. Fatih Akyel'ler vesaire.

Ama Tugay'ın olayında ben bir satış görmüyorum.

Ayrıca Galatasaray ismiyle, formasıyla vs değil, dünyadaki tüm kulüpler gibi o formayı taşıyan, sahaya çıkan insanlarla, o tesislerin içinde iş yapan yöneticilerle değer kazanan bir kulüptür. İyi isimler varsa Galatasaray'da başarı vardır, yoksa yoktur.

Galatasaray tarihinden çekip çıkartsak bugün bazı futbolcuları veya teknik adamları (ki Tugay da buna dahil) Galatasaray bugün Başakşehir, Eyüpspor tadında bir kulüp olurdu.

Takım otobüsüne alınmadı o maçta aslında s**tir edilmenin başka versiyonu olmuştu ama haklısın yetmez. Bunu getirenle sırt sırta bağlayıp s**ktir edilmeliler kulüpten..

Bazı oyuncular vip araçla dönmüş ondan oldu o.Ama tabii + olarak bunla beraber bunu alanı da sürgün etmek lazım direkt

Adam bir fotoğraf çekildi diye saldırmak nedir kendinize gelin.

Drogba'nın yaptığıyla da ilgisi yok bu arada. Kulüp olarak biz yanlış yaptık, ırkçılık üzerinden gitmemeliydik. Adamın her hareketinin, her söyleminin rakiplerini aşağılama amaçlı olduğunu, nasıl iğrenç bir karakter olduğunu ortaya koymalıydık. Drogba bu herifin yaptığı pisliğin üzerini örttü, kulübün bu herifin aslında nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkarmaya uğraştığı ortamda itibarını sarstı. Drogba'nın yaptığı az buz bir şey değil yani. Adamın pislik olduğunu anlatmak için illa ırkçı olmasına da gerek yok, çok aptalca tartışmalardı bunlar. Kendisi babam demeye devam etsin.

Tugay ya da bir başkası, yarın çıkıp Mourinho'nun pislik açıklamalarının, aşağılamalarının üzerini örtmeye çalışırsa o zaman ayrıca konuşuruz.
Guzel kardesim, Amerikalilarin bir lafi vardir actions speak louder than words diye. Herif sezon basindan beri misafir oldugu bu ulkenin tamamini asagilamakla mesgul (Turkmen haric). Sen simdi bu pislikle sarmas dolas poz verirsen. Onun soylemlerini ve yaptiklarini onayliyorum anlamina gelir. O yuzden son paragrafta yazdigin seyi sozle olmasa da bu resmi cektirerek yapiyor.

Guzel kardesim, Amerikalilarin bir lafi vardir actions speak louder than words diye. Herif sezon basindan beri misafir oldugu bu ulkenin tamamini asagilamakla mesgul (Turkmen haric). Sen simdi bu pislikle sarmas dolas poz verirsen. Onun soylemlerini ve yaptiklarini onayliyorum anlamina gelir. O yuzden son paragrafta yazdigin seyi sozle olmasa da bu resmi cektirerek yapiyor.

Tugay da böyle düşünüyor olabilir elbette. İngiltere'den birbirlerini tanıyorlar tabii yıllarca, hem eski kulübünü ziyarete gitmiş, görünce de Mourinho ile selamlaşıp fotoğraf çekilmiş.

Sonuç olarak Tugay iyi yaptı helal olsun demiyorum ama ne futbolcular ne teknik adamlar ne yöneticiler, hayatlarını fanatizm içerisinde geçirmiyorlar. Taraftar bu nedenle çok linçliyor böyle şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt