GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu onun bunun cocuguna calistigi kulübün sike yaptigini,bu suretle baskaninin mapus yattigini söyleyecek bi tane sahsiyet yok mu

fb'den bashediyor.

işin ilginç yanı, bu herif, tff'in bu sene icat ettiği "türk futbolunun itibarını zedeleme" suçunu hemen hemen her hafta işliyor. ancak herkes yine etrafında el pençe divan pozisyonda.

Cidden Cuesta sezon sonu verilen bonservisin cok altinda satilirsa bunun sorumlularin bir bedel ödemesi getek, bunu bulan kimse bunu begenen kimse bu transfer onay veren kimse hepsi kovulmali. Dingo un ahirimi burasi? Bir iki milyona gelmedi bu adam.

Sene sonu şampiyon bitirirsek

Okan hoca direkt mikrofonu alıp şinanay yavrum diye şarkıya girecek

Sergen Yalçın:”Burdan sesleniyorum. Neymar’ı duyuyorum Galatasaray’a.Sakın almasınlar.’’

Şampiyon oluruzdan, şampiyon olursak moduna geldik bu durumun 1.sebebi hoca mı yada başkan ve yonetimmi sizce ?

Tugay da böyle düşünüyor olabilir elbette. İngiltere'den birbirlerini tanıyorlar tabii yıllarca, hem eski kulübünü ziyarete gitmiş, görünce de Mourinho ile selamlaşıp fotoğraf çekilmiş.

Sonuç olarak Tugay iyi yaptı helal olsun demiyorum ama ne futbolcular ne teknik adamlar ne yöneticiler, hayatlarını fanatizm içerisinde geçirmiyorlar. Taraftar bu nedenle çok linçliyor böyle şeyleri.
Fenerliler midesiz oldugu icin yalayip yutuyolar da herif ulkenin tamamini asagiliyor diyorum. Bu fanatizm degil.

Guzel kardesim, Amerikalilarin bir lafi vardir actions speak louder than words diye. Herif sezon basindan beri misafir oldugu bu ulkenin tamamini asagilamakla mesgul (Turkmen haric). Sen simdi bu pislikle sarmas dolas poz verirsen. Onun soylemlerini ve yaptiklarini onayliyorum anlamina gelir. O yuzden son paragrafta yazdigin seyi sozle olmasa da bu resmi cektirerek yapiyor.
Abi olayın perde arkasını bilmiyorum, orada nasıl bir ortam oldu ne konuştular da Mourinho kolunu Tugay'ın omzuna attı bunları bilmiyoruz.

Ama ben kendi hayatımda şuna çok denk geldim, sevmediğin, haz etmediğin hatta neredeyse nefret ettiğin insanlarla bile bazen böyle ortamlarda bir araya gelirsin. Etrafta başka insanlar da varken bozuntuya veremeyip sen de muhabbete girmek zorunda kalırsın, istemeden gülersin edersin vs. Sonra o sevmediğin adamla gelir böyle fotoğraf çektirecek noktaya da gelebilirsin.

Biz bir şekilde bu konumlara düşmemek için bazı şeylerden kaçınıyoruz, sıradan insanlarız sonuçta. Ama bunlar medyatik insanlar. Nasıl bir hayatları, ortamları var bilmiyoruz. Bir arkadaş Tugay'ın bize yönelik bir sövmediği kaldı demiş. Benim haberim yok gerçekten bilmiyorum son yıllarda ne söyledi ne yaptı ama varsa böyle bir şey ve onun üzerine denk geldiyse ben de daha farklı düşünebilirim. Ama adama köpek falan demek de çok abartı.

türk futbolunun gelişememesinin en önemli sebeplerinden biri de, futbol takımı başkanları ve yöneticilerdir.

türk futbol takımlarının yöneticileri ile ilgili, bağlayıcı ve caydırıcı ağır yasalar çıkmalıdır.

kulüpler nasıl olsa dernek statüsünde diye, yöneticiler istedikleri gibi takılmaktadırlar. yönetici kaldıkları süre boyunca da kendi PRlarını yapıp, asla ulaşamayacakları şöhretlere ulaşarak, kendi ticaret hayatlarında avantaj elde etmeye çalışmaktadırlar.

işler kötüye giderse de, populist açıklamalar ile ezeli rakibe çamur atıp, kendi taraftarlarını konsolide etmeye çalışmaktadırlar. çoğu taraftar da buna balıklama atlayıp, bu ucuz numarayı yemektedir.

ancak bu yönetimlerin sorumlulukları ağır olsa; örneğin, transferden sorumlu her yönetim, kendi dönemlerinde oluşabilecek zararın tanziminden direkt sorumlu olsa, görürüz bakalım bir daha jelertler, cuestalar alınır mı?

Abi olayın perde arkasını bilmiyorum, orada nasıl bir ortam oldu ne konuştular da Mourinho kolunu Tugay'ın omzuna attı bunları bilmiyoruz.

Ama ben kendi hayatımda şuna çok denk geldim, sevmediğin, haz etmediğin hatta neredeyse nefret ettiğin insanlarla bile bazen böyle ortamlarda bir araya gelirsin. Etrafta başka insanlar da varken bozuntuya veremeyip sen de muhabbete girmek zorunda kalırsın, istemeden gülersin edersin vs. Sonra o sevmediğin adamla gelir böyle fotoğraf çektirecek noktaya da gelebilirsin.

Biz bir şekilde bu konumlara düşmemek için bazı şeylerden kaçınıyoruz, sıradan insanlarız sonuçta. Ama bunlar medyatik insanlar. Nasıl bir hayatları, ortamları var bilmiyoruz. Bir arkadaş Tugay'ın bize yönelik bir sövmediği kaldı demiş. Benim haberim yok gerçekten bilmiyorum son yıllarda ne söyledi ne yaptı ama varsa böyle bir şey ve onun üzerine denk geldiyse ben de daha farklı düşünebilirim. Ama adama köpek falan demek de çok abartı.
Felipe Melo tupcunun elini sikmamisti. Hem de odul toreninde. 🤷‍♂️

Felipe Melo tupcunun elini sikmamisti. Hem de odul toreninde. 🤷‍♂️
Güzel de yaptı ama Melo çok kendine has bir adam abi. Onun gibisini bulmak zor. Çok aykırı insanlara denk geldim, siz de gelmişsinizdir ama Melo gibisini görmedim abi :asd:

Niye böyle söylüyorum, başkası bu tavrı yapsa çocukluk ediyorsun denir. Ama Melo yapınca normal geliyor. Kimseye anormal gelmiyor.

Güzel de yaptı ama Melo çok kendine has bir adam abi. Onun gibisini bulmak zor. Çok aykırı insanlara denk geldim, siz de gelmişsinizdir ama Melo gibisini görmedim abi :asd:

Niye böyle söylüyorum, başkası bu tavrı yapsa çocukluk ediyorsun denir. Ama Melo yapınca normal geliyor. Kimseye anormal gelmiyor.
Selcuk Inan'in ekibinde klubemizde yerini almalidir.

Selcuk Inan'in ekibinde klubemizde yerini almalidir.
Abi biz Okan'ı bu şekilde yiyorsak Selçuk 6 ay dayanamaz. Yazık ederiz adama.

Bize daha gamsız ama yeri gelince babacan olan, otoriter ama yaşı da genç, bilinmedik, Alman ekolünden bir hoca lazım diye düşünüyorum. Biraz yemek tarifi gibi oldu ama karakteristik özellikler çok fark ediyor hem futbolcu açısından hem taraftar ve yönetim açısından.

Abi biz Okan'ı bu şekilde yiyorsak Selçuk 6 ay dayanamaz. Yazık ederiz adama.

Bize daha gamsız ama yeri gelince babacan olan, otoriter ama yaşı da genç, bilinmedik, Alman ekolünden bir hoca lazım diye düşünüyorum. Biraz yemek tarifi gibi oldu ama karakteristik özellikler çok fark ediyor hem futbolcu açısından hem taraftar ve yönetim açısından.
Evet, yeni nesil Turk hocalar fazla yumusak.

tugay-foto işi gereksiz abartılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt