GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca ile mertens kavga etmiş. İçeriğini sadece onlar biliyor deyip üzerine böyle resim paylaşırsan alırsın tepkiyi. Defolsun gitsin yalaka paracı herif.

Nesini savunuyorsunuz böyle hainlerin? Adamlar algı yapıyorlar.
önce bir sakin ol yau :). oruç değilsen papatya çayı tavsiye ederim.

"gereksiz abartılıyor" dan "savunma" işini nereden çıkardın? ben kimseyi savunmuyorum.

bir olayı yorumlarken, illa ki iki uçta mı olmak zorundayız?

sakince, geniş açılı düşünürsen, ne demek istediğimi anlarsın belki.

Bizim hoca çok amatör allaha emanet bir hoca ya.

Bu hafta tek bacaklı yunus girdi oyuna takımın oyunu topladı. Beyfendi yunusun yedeği olarak yusufu o olmadığı zaman hazırlayamadı oynatamadı bile.

şimdi yunus oynamaz ise tekrardan tırmalayacak bizim oyun.

Ya osi sende sallama şurda biz bizeyiz ne dünya kulüplüğü

25 sene önce bi uefa bi süper kupa aldın diye dünyanın en büyük kulüplerinden biri olamazsın,sevilla fortis türkiye kupası alır gibi 20 tane uefa aldı c-d segmentinde takımlar herkesin gözünde

Biz şu an g-h falanız en iyi ihtimalle f

Bizim hoca çok amatör allaha emanet bir hoca ya.

Bu hafta tek bacaklı yunus girdi oyuna takımın oyunu topladı. Beyfendi yunusun yedeği olarak yusufu o olmadığı zaman hazırlayamadı oynatamadı bile.

şimdi yunus oynamaz ise tekrardan tırmalayacak bizim oyun.

Tek bacakli Yunus belki de 10 senedir bizim takimda, bir kere girip mac kazandirmisligi yoktur. Okan hoca sayesinde su an oldugu yerde Yunus.

Hemen Erden Timurlu bir yönetim kurulmalı

Hemen!!!!

Taraftar şimdiden ön ayak olmalı

Pena falan gibi saçmalıklara gidecekler diye ciddi endişelerim var. Pena Günay'dan iyi değil. Tzolakis, Hugo Souza gibi isimlere gitmemiz lazım. Özellikle Tzolakis'i beğeniyorum hem baskı altında şampiyonluğa oynayan bir takımda da oynaması hem geçen sezon Konferansı kazanırken de iyiydi. Bence en mantıklı tercih kendisi şu an.

Son düzenleme:
Yonetimin,özellikle başkanın haciosman dahil yukarıdan birileriyle birseyler cevirdigine bu yüzden 2 aydır onlarca olay konu varken en ufak tepki vermeyip bu sebeble tek kelime dahi etmediklerine katiliyormusun? @Hasan Bekir

1741869112093.webp

Son 10 yılda kendi aralarında parayı döndürüyorlar.

İtalyanlar çok geride kaldılar.

1741870290772.webp

''Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti.''

Derbiler için hakem arama turu sanırım.

Szymon Marciniak gelebilir hem fb, hem de bjk derbi maçlarımıza?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt