GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Riera çekelim. Adam kötü de olsa Bordeaux tecrübesi'de yaşamış hem şimdi de Konferans'ta yarı amatör takımlar çeyrek falan oynatıyor.

dalgamızı tabiki geçeceğiz ama şunu da ekleyelim

türk takımları yabancı hoca ile çalışmazsa avrupada var olamazlar

avrupada iş yapacak yüz yılda 1 tane türk hoca varmış o da bize denk gelmiş

artık onu geçelim

avrupa önemli değil diyorsak yerli ile devam edelim

yok avrupa önemliyse bize avruğada üniversite okutacak 1 hoca bulalım

artık onu geçelim

Açıkçası bizim büyük takımlara hem avrupada üniversite okutacak hem lig şampiyonluğu alacak hoca lazım ama o yabancı hocada mou gibi bitikler asla olmaz ,klopp allegri gibi adamlar lazım böyle mou gibi okeye dönen herifleri alırsan futbol konusmaktan çok medya maymunu eder takımını ,yerli hocalar konusunda bende umutsuzum artık çünkü kendilerini hiç gelistirmiyorlar en iyisi bizde onunda maximumu bu yani çünkü gelişime kapalı maalesef
Ama yabancı cer çöp hocalar yada mou gibi okeye dönmüş tiplerde getirilmemeli

Açıkçası bizim büyük takımlara hem avrupada üniversite okutacak hem lig şampiyonluğu alacak hoca lazım ama o yabancı hocada mou gibi bitikler asla olmaz ,klopp allegri gibi adamlar lazım böyle mou gibi okeye dönen herifleri alırsan futbol konusmaktan çok medya maymunu eder takımını ,yerli hocalar konusunda bende umutsuzum artık çünkü kendilerini hiç gelistirmiyorlar en iyisi bizde onunda maximumu bu yani çünkü gelişime kapalı maalesef
Allegri gelirse savunma ağırlıklı oynatıyor diye tefe tutar bizim taraftar. Kendisi tam bir turnuva hocasıdır.

Bu arada Okan hoca kalırsa (kendisini severim ama lig için bile sorgulanacak kıvamda) hedef artık net avrupa. Bu sene şampiyon olsak bile Avrupa'da başarısızlığı kabul etmez taraftar. Yazın doğru düzgün transfer yapılmalı. Desers genç olsa isterdim de, Cerny mesela tam aranan adam şu anda bizde. Yunus'un daha oturaklı hali.

Allegri gelirse savunma ağırlıklı oynatıyor diye tefe tutar bizim taraftar. Kendisi tam bir turnuva hocasıdır.
Bence yabancı gelecekse lucescu,klopp,gasperini tarzında öğretici hocalar tercih edilmeli. Mancini,ancelotti tarzı hocalar hazır oyuncularla, kadrolarla ilerler. Geliştirme ve yetiştirme işlerine girmezler pek. Buna dikkat etmek lazım

Lucescu artık bitik, Klopp gelmez, Gasperini ise sadece Atalanta'da yapabilir gibi geliyor bana. Şu anki boşta olan teknik adamlardan ilk sıraya Allegri'yi yazarım, 2. olarak Erik Ten Hag (kendisini kanıtlamak isteyecektir) son olaraksa Roger Schmidt'i isterdim.

Bazı konularda katılmakla birlikte Avrupa başarı için aynı zamanda iyi bir organizasyon lazım. İlk önce organizasyon kısmını çözmemiz lazım. Onun dışında diğer yorumlarına katılıyorum hatta Mou gibi birileri gelecekse hiç gelmesin daha iyi. Montella sanki en uygun isim gibi geliyor bana bu konuda. Allegri çok iyi bir isim ama Lucescu tarzı bir hoca bize olmaz o yüzden.

artık onu geçelim

Arda kazanacak türk olarak
inşallah bizimle olur

fatih terim o mesajı kainata bıraktı bir kere
dönüp dolaşıp olur bu

şampiyon olma olsılığımız %10 bizim
onun için saldım ben maçda izlemiyorum 1 aydır
az maçlarınıda izlemedim rezil olacağımız çok barizdi

o %10 lik oranda futbolcularımızın kendi gayretleriyle olur olursa

hakemler tff medya siyaset fbnin şampiyon olmasını istiyor
hoca desen yok
yönetim desen zaten hiç yok
camia desen zaten salmış vaziyetde

bu buruk beyefendi gsnin kodlarıylada oynadı

hiç ümitlenmeyin gs mayısa iyi girer diye filan

muhtemelen fb trabzon maçında liderliği ele alır ve bir 6-7 puan takarak şampiyon olur

tr liginde fbden puan alacak takımda yok izinde vermezler zaten

iki olay var birincisi yüce Allahın ilahi adaleti
ikinciside futbolcularımızın üstün gayreti

başkada şansımız yok zor yani

antalyayı bile yeneceğimizden emin değilim
futbolcular isterse olur sadece

PFDK cezaları neden açıklamadı?

Bu Portekizli sevk edilmişti. Ceza alacaktı. Belki Samsun maçına çıkamayacaktı.

Gs olunca perşembe akşamı Avrupa Ligi maçımızın santrasından önce açıklıyorlardı ya gümbür gümbür?

Cuma oldu, maçlar başlayacak. Ne zaman açıklanacak bu cezalar?

artık onu geçelim

Burada biz ne istediğimizi bilmiyoruz muhtemelen.

Münih vb gibi maçlarda kaybedilmesi muhtemel maçlarda şov yapıp nasıl başabaş oynadık diyip en dandiklerine karşı gel sen vur ben kafamı eğeceğim abi şeklinde bir tutarsızlık var.

Tamamen algısal ilerliyor bazı şeyler. Kötü takımlar karşı ola oyun hatırlanmaz ama iyiye karşı yenilsen de iyi oynadın diye 10 sene konuşulur.
Bizde konu net işgüzarlıktan kaynaklanıyor.
Tüm maçları geçtim sadece kiev maçında 2 farklı öne geçip gol yemek için çabalamasaydın bu akşam senin de maçın olacaktı hemde o süreçte yıpranmadan buraya gelecektin.

Yapamayacak güçte de değiliz, avrupa önemli değil diyorsa niye bazı kritik maçlarda net olarak bazı şeyleri görebiliyoruz.
Ek olarak bu seviyede elensen denedik olmadı diyebilirsin şu maçtan daha zorunu bir tur önce oynadık zaten, bildiğin son 16 maçını daha öncesinde oynadık.

Bunun adı net mallık. Öngöremezlik. Bu sene ligde avrupada yediğimiz tüm goller vurdumduymazlık nedeniyle yenilen goller. Az maçında 3 kere 10 cm yanından geçen topa bakan stoper vardı. Zaten ilk maçlarda işi bitiren dünyanın en özürlü davranışı kırmızılara girmiyorum bile.

Ek olarak bizim avrupayı sallayalım dediğimizi de düşünmüyorum. En azından bir kaç kişi harici düşünmüyorum diyeyim. Aynı golleri, aynı skor kaybedişlerini ligde de yiyip duruyoruz avrupalı eğitiminin verdiği etkiyle daha da pozisyon değerlendirici oluyor.

Konu bu. Ne zaman, ekstra odaklanmak istiyoruz o zaman farkedilir şeyler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt