- 22 Ağustos 2010
- 33.016
- 37.898
- 3.033
düzelttim.An itibariyle Süper Lig'de gol krallığı:
19 - Osimhen20
18 - Piatek
16 - Banza
16 - En Nesyri
14 - Ali Sowe
12 - Dzeko
12 - Thiam
11 - Immobile
10 - Barış Alper Yılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düzelttim.An itibariyle Süper Lig'de gol krallığı:
19 - Osimhen20
18 - Piatek
16 - Banza
16 - En Nesyri
14 - Ali Sowe
12 - Dzeko
12 - Thiam
11 - Immobile
10 - Barış Alper Yılmaz
Thanks.düzelttim.
2 nisanda Feneri hoplatıp Ali koça unutamayacağı bi doğum günü hediyesi verilmelidir.
Barisin sorunu mental dikkat edinOyunumuzda 2 temel faktör var..Osi ve Davinsonu saymıyorum artık..1.si Sara o oynayınca herkesi oynatıyor ikincisi de Barış Alper veya Yunus..Bu 2 adamdan en az biri kendini bulduğu zaman çok rahatlıyorum..Bugün barış eski barış gibi oynayınca deldi geçti Antalya defansını direk rahatlattı bizi
Beşiktaş macini iyi oyunla kazanirsakOkan Hoca takıma devre arasında yükleme yaptı. Oyuncular o yorgunluğu kaldıramadı. Sakatlıklar ve fiziksel çöküş yaşandı. Kiev'i yenip ilk 8 yapacağına inandığı için böyle bir tercih yaptı. Yanlış bir karardı. Ligin ve Avrupa'nın en kritik maçlarında oyuncular bitikti. Sonuçlar kötü olunca yüklemeyi dillendiremediler.
Gelinen noktada çok yara aldık. 8 farklı ligi de zora soktuk. Ancak bundan sonraki süreç o yüklemenin meyvelerinin alınacağı süreç olacaktır. Benim içim rahat. Çok temiz şampiyon olacağız. Ben son maça kadar 3'er puanla gideceğimizi, son maçın formalite maçı olduğu için 1 puan olabileceğini düşünüyorum. Ne BJK ne TS ne de diğerleri duramaz karşımızda..
Nasıl ya
Bilgim yok. Yayınlarını twitin atıldığı ana gidip bir baktım ama denk gelmedim bir şeyeKim basmış ayrıntı versene
45 biliyorum benEn az 25i var