GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunumuzda 2 temel faktör var..Osi ve Davinsonu saymıyorum artık..1.si Sara o oynayınca herkesi oynatıyor ikincisi de Barış Alper veya Yunus..Bu 2 adamdan en az biri kendini bulduğu zaman çok rahatlıyorum..Bugün barış eski barış gibi oynayınca deldi geçti Antalya defansını direk rahatlattı bizi

Millî takımlara çağırılan oyuncuların listesi aşağıdaki gibi.

Türkiye: Abdülkerim Bardakcı, Ahmed Kutucu, Barış Yılmaz, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Yunus Akgün
Türkiye U21: Eyüp Aydın, Jankat Yılmaz
Türkiye U19: Efe Akman, Gökdeniz Gürpüz
Türkiye U18: Arda Ünyay, Berat Luş, Ege Araç
Türkiye U17: Dağhan Kahraman, Hasan Turan, Oğulcan Yançel

Gabon: Mario Lemina
İspanya: Álvaro Morata
Kolombiya: Carlos Cuesta, Davinson Sánchez
Macaristan: Roland Sallai
Nijerya: Victor Osimhen
Polonya: Przemysław Frankowski
Danimarka U21: Elias Jelert

Okan Hoca takıma devre arasında yükleme yaptı. Oyuncular o yorgunluğu kaldıramadı. Sakatlıklar ve fiziksel çöküş yaşandı. Kiev'i yenip ilk 8 yapacağına inandığı için böyle bir tercih yaptı. Yanlış bir karardı. Ligin ve Avrupa'nın en kritik maçlarında oyuncular bitikti. Sonuçlar kötü olunca yüklemeyi dillendiremediler.
Gelinen noktada çok yara aldık. 8 farklı ligi de zora soktuk. Ancak bundan sonraki süreç o yüklemenin meyvelerinin alınacağı süreç olacaktır. Benim içim rahat. Çok temiz şampiyon olacağız. Ben son maça kadar 3'er puanla gideceğimizi, son maçın formalite maçı olduğu için 1 puan olabileceğini düşünüyorum. Ne BJK ne TS ne de diğerleri duramaz karşımızda..

Oyunumuzda 2 temel faktör var..Osi ve Davinsonu saymıyorum artık..1.si Sara o oynayınca herkesi oynatıyor ikincisi de Barış Alper veya Yunus..Bu 2 adamdan en az biri kendini bulduğu zaman çok rahatlıyorum..Bugün barış eski barış gibi oynayınca deldi geçti Antalya defansını direk rahatlattı bizi
Barisin sorunu mental dikkat edin
3 4 hafta iyi oynadiktan sonra garip garip isler yapmaya kalkiyor topu fazla ayaginda tutuyor yapamayacagi islere giriyor

Ne zaman dibe vursa ozune dönüyor fizigini hizini kullanip asist yapmaya basliyor hep basit oynasa hep bildigi isleri yapsa istatistik rekoru kirar

Okan Hoca takıma devre arasında yükleme yaptı. Oyuncular o yorgunluğu kaldıramadı. Sakatlıklar ve fiziksel çöküş yaşandı. Kiev'i yenip ilk 8 yapacağına inandığı için böyle bir tercih yaptı. Yanlış bir karardı. Ligin ve Avrupa'nın en kritik maçlarında oyuncular bitikti. Sonuçlar kötü olunca yüklemeyi dillendiremediler.
Gelinen noktada çok yara aldık. 8 farklı ligi de zora soktuk. Ancak bundan sonraki süreç o yüklemenin meyvelerinin alınacağı süreç olacaktır. Benim içim rahat. Çok temiz şampiyon olacağız. Ben son maça kadar 3'er puanla gideceğimizi, son maçın formalite maçı olduğu için 1 puan olabileceğini düşünüyorum. Ne BJK ne TS ne de diğerleri duramaz karşımızda..
Beşiktaş macini iyi oyunla kazanirsak
Gerisi gelir samsunu yendikmi is biter
Trabzonu rahat yeneriz
Yarin fener samsunla berabere kalirsa
Besiktas Samsun iki galibiyete fisi cekeriz
Kalan 7 macta 3 beraberlik hakki inanilmaz bir avantaj

Futbolumuzda gerçekten bir ilerleme var mı yok mu derbiler iyi bir ölçü olacak bizim için. Antalya leş gibi bir takımdı çok havaya girmeden çalışmaya ve oyunumuzu oturtmaya devam etmek lazım. Havalanmak için çok erken

Dün maç 1-1 gitse kurtarıcı olarak Yusuf Demir'i alırdı hoca ama sakat oynayan Yunus yerine, 3-0 olan maçta Yusuf'u alıp konfor alanı yaratıp, kanat yokluğu çektiğimiz dönemde belki bir opsiyon yaratma fikri mantıklı gelmedi heralde gerçekten bu hoca anlaşılamaz.

bence bjk maçına aynı iç sahadaki fb maçı onbiri ile çıkmalıyız. (yunus tamamen düzelirse, sadece sallai-yunus değişikliği olacak).

kesinlikle savunma güvenliğini ön plana alıp, 1 puanı garantize etmeliyiz. bjk'in öyle aman aman bir hücum gücü yok zaten. akabinde de sıkıştırabilirsek bir duran top, köşe vuruşu ya da kontra ile bir gol sıkıştırarak 3 puanı hedeflemeliyiz.

unutmayalım ki gs'ın kalan haftalarda 2 beraberlik hakkı daha var ve kalan maçlar içerisinde kağıt üzerindeki en zor maçı, deplasmandaki bjk maçı.

ee bu 4 puanlık avantaj neden var? adı üzerinde avantaj. zor maçlarda elini kuvvetlendirmek ve puan kaybı yapma lüksü tanımak için. ee kalan haftalarda kağıt üzerindeki en zor maç bjk deplasmanı ise, burada 2 puan bırakmak ve buradan yenilmeden dönmek de gayet doğal bir hedef/sonuç olabilir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt