GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimnastiği yeneriz
Geçen sene daha bitiklerdi, maçın başında kendi kalelerine atmalarına rağmen zor bela 0-1 bitti ben iyimser değilim maalesef. He Osimhen çılgın atar, birileri ön plana çıkar belki rahat bile yeneriz ama kuş taşa çarpacak da olacak bu iş adamları yenemiyoruz bile normalde

Geçen sene daha bitiklerdi, maçın başında kendi kalelerine atmalarına rağmen zor bela 0-1 bitti ben iyimser değilim maalesef. He Osimhen çılgın atar, birileri ön plana çıkar belki rahat bile yeneriz ama kuş taşa çarpacak da olacak bu iş adamları yenemiyoruz bile normalde
bence biz geçen senekinden daha fiziksel, daha dinamik bir takımız ama. (kilit işler yapacak oyuncu kalitemiz düştü fakat fiziksel olarak bayağı üstün bir takımız lige göre). yeneriz vs demiyorum yanlış anlaşılmasın bu arada. sadece durum tespiti yapıyorum.

neyse milli maçlar bir bitsin de, oradan da kazasız belasız bir çıkalım. nihai kadrolara göre bol bol konuşuruz bjk maçını.

Rize deplasmaninda kazanamayiz
Alanya deplasmaninda kazanamayiz
Fener bizi icerde yener
Antalya maci bile zor olabilir cunku oynayamiyoruz

Simdi

Besiktastan cikamayiz
Samsundan cikamayiz

Sonra 1 hafta icerde bodrum var.

Sonra eyupten cikamayiz
Trabzondan cikamayiz
Goztepeden cikamayiz

Bu arada fener 11/11 yapiyor tabi.

Beşiktaş'tan çıkamayız her yer yokuş. Sağlam kondisyon lazım.

Maşuklar yokuşu, Akaretler yokuşu, Bayıldım yokuşu....

Rize deplasmaninda kazanamayiz
Alanya deplasmaninda kazanamayiz
Fener bizi icerde yener
Antalya maci bile zor olabilir cunku oynayamiyoruz

Simdi

Besiktastan cikamayiz
Samsundan cikamayiz

Sonra 1 hafta icerde bodrum var.

Sonra eyupten cikamayiz
Trabzondan cikamayiz
Goztepeden cikamayiz

Bu arada fener 11/11 yapiyor tabi.
Pesimistleri yok edemezsin.

Millî takımlara çağırılan oyuncuların listesi aşağıdaki gibi.

Türkiye: Abdülkerim Bardakcı, Ahmed Kutucu, Barış Yılmaz, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Yunus Akgün
Türkiye U21: Eyüp Aydın, Jankat Yılmaz
Türkiye U19: Efe Akman, Gökdeniz Gürpüz
Türkiye U18: Arda Ünyay, Berat Luş, Ege Araç
Türkiye U17: Dağhan Kahraman, Hasan Turan, Oğulcan Yançel

Gabon: Mario Lemina
İspanya: Álvaro Morata
Kolombiya: Carlos Cuesta, Davinson Sánchez
Macaristan: Roland Sallai
Nijerya: Victor Osimhen
Polonya: Przemysław Frankowski
Danimarka U21: Elias Jelert
Bjk'de bu tablo nasıl acaba?

Kosovalılar hariç, yabancılarının neredeyse hiçbiri milli oyuncu değil sanırım onların.

Edit:

Fbmarkt'ta göre;

Muci
Rachica
Masuaku
Bahtiyar

4 tane A milli yabancısı varmış Bjk'in.

Millî takımlara çağırılan oyuncuların listesi aşağıdaki gibi.

Türkiye: Abdülkerim Bardakcı, Ahmed Kutucu, Barış Yılmaz, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Yunus Akgün
Türkiye U21: Eyüp Aydın, Jankat Yılmaz
Türkiye U19: Efe Akman, Gökdeniz Gürpüz
Türkiye U18: Arda Ünyay, Berat Luş, Ege Araç
Türkiye U17: Dağhan Kahraman, Hasan Turan, Oğulcan Yançel

Gabon: Mario Lemina
İspanya: Álvaro Morata
Kolombiya: Carlos Cuesta, Davinson Sánchez
Macaristan: Roland Sallai
Nijerya: Victor Osimhen
Polonya: Przemysław Frankowski
Danimarka U21: Elias Jelert
Ahmet'i de sirf takimdan ayri dursun diye mi cagiriyorlar anlamadim ki?

Okan Hoca takıma devre arasında yükleme yaptı. Oyuncular o yorgunluğu kaldıramadı. Sakatlıklar ve fiziksel çöküş yaşandı. Kiev'i yenip ilk 8 yapacağına inandığı için böyle bir tercih yaptı. Yanlış bir karardı. Ligin ve Avrupa'nın en kritik maçlarında oyuncular bitikti. Sonuçlar kötü olunca yüklemeyi dillendiremediler.
Gelinen noktada çok yara aldık. 8 farklı ligi de zora soktuk. Ancak bundan sonraki süreç o yüklemenin meyvelerinin alınacağı süreç olacaktır. Benim içim rahat. Çok temiz şampiyon olacağız. Ben son maça kadar 3'er puanla gideceğimizi, son maçın formalite maçı olduğu için 1 puan olabileceğini düşünüyorum. Ne BJK ne TS ne de diğerleri duramaz karşımızda..
Ne yüklemesi yaw 😁
Bildiğin avrupadan elenmeyi bekledi. Haftada 3 maça döndüğümüz an BAY Sara filan düşer yine

Chelsea Arjantin'den 17 yaşında 10 Numara alıyomuş 41 milyon euro bonservisle :D Oyuncu Real Madrid'i istiyomuş :D

La hep bizim fikstüre zor deniliyor ama bugün ilk kez fenerin fikstüre bakayim dedim. Onlarinki de zor bencr yav. Sam, bodrm,ts, sivas, kayseri, bjk, antep, eyüps falan. Bunlarin hepsini kazanacaklarinin garantisi var mi yav

La hep bizim fikstüre zor deniliyor ama bugün ilk kez fenerin fikstüre bakayim dedim. Onlarinki de zor bencr yav. Sam, bodrm,ts, sivas, kayseri, bjk, antep, eyüps falan. Bunlarin hepsini kazanacaklarinin garantisi var mi yav

Abi zor denilen fikstür rakip filan çok komik geliyor bana.

10k seyircili tribünler 10m euroluk takımlar ne zoru ya.

Koyup geçiceksin.

Fm 24 wonderkids listesinde ne kadar oyuncu varsa chelsea yüksek para verip alıyor anasını satayım sınırsız para var herhalde bunlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt