GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Mertens'in yerine Gallardo!

İbrahim Seten:''Ahmet Yüce Ocaklı, Osimhen 'in bonservisi için elini cebine atacak.Başkan hastanede yatarken ziyarette bunu söylemiş.10 milyona yakın bir meblağı gözden çıkarabilir.Aldığım duyum bu yönde.Başka iş adamlarıda elini cebine atmaya hazırlanıyor.''

İbrahim Seten:''Galatasaray'ın, Fenerbahçe gibi çanak yaparak bu transferi bitireceğini düşünüyorum.''

İbrahim Seten:''Ahmet Yüce Ocaklı, Osimhen 'in bonservisi için elini cebine atacak.Başkan hastanede yatarken ziyarette bunu söylemiş.10 milyona yakın bir meblağı gözden çıkarabilir.Aldığım duyum bu yönde.Başka iş adamlarıda elini cebine atmaya hazırlanıyor.''

İbrahim Seten:''Galatasaray'ın, Fenerbahçe gibi çanak yaparak bu transferi bitireceğini düşünüyorum.''
Bu Seten'in artık bazı haberlerde sıktığını düşünüyorum.

Sane mane falan hikaye, scouting ekip gitsin fransa ya vs, 1-2 genc melez, fisek gibi talent bulsun, heriflerde tonca genc potansiyelli topcu var, o kadar zor olmamali

PSV'nin durumunu görünce seneye UCL'den tırstım. Minimum 8 maç ve ilk 24 yaparsak Eylul Şubat aylarında 10 maç olacak. 10 tane önemli maç hem fiziken hem mental açıdan çok zorlayacak.
Gerçekten rotasyonlu iyi bir kadro kurulmalı.
Bence 3 - 4 tane 20 21 yaşlarında yedek alınmalı.
Ayrıca teknik ekibe mutlaka yabancılar eklenmeli.

Şurada 1 ay kadar daha sabredin yahu. Boşverin Osimhen'i alma işini, hatta komple transfer konusunu boşverin.

9 maç kala 6 puan+ikili averaj üstünlüğü gibi, 3 maçlık muazzam bir avantajımız var.

Tüm camia olarak sadece buna konsantre olmamız lazım.

Yöneticilere de yazıklar olsun. Puan farkı açılınca yine ortaya çıktılar.

Sadece konsantrasyon bozucu hareketler bunlar.

1742308254360.webp

Kırmızı kart görmeyen tek takım FB.

BKJ de yukarda dursun diye ittiriliyor.

Sane, Felix, İlkay hepsi havada uçuşmuş yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt