Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.719
- 16.187
- 2.228
Rüzgar değil fırtına kopmuş yav reis.Neden?
Rüzgar mı çıkmış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüzgar değil fırtına kopmuş yav reis.Neden?
Rüzgar mı çıkmış?
Yedekte genc topcu sevmiyor hoca.PSV'nin durumunu görünce seneye UCL'den tırstım. Minimum 8 maç ve ilk 24 yaparsak Eylul Şubat aylarında 10 maç olacak. 10 tane önemli maç hem fiziken hem mental açıdan çok zorlayacak.
Gerçekten rotasyonlu iyi bir kadro kurulmalı.
Bence 3 - 4 tane 20 21 yaşlarında yedek alınmalı.
Ayrıca teknik ekibe mutlaka yabancılar eklenmeli.
Ne kadar doğru acaba? Böyle olursa yönetici bulunabilir mi? Ahmet Yüce Ocaklı artık kendisi yapsa ya gelip bunları. Alsın yanına Erden Timur'u, yapsın yönetimini başkan olsun. Bu dediğini de uygulasın o zaman.Ahmet Yüce Ocaklı'dan Dursun Özbek'e: "Galatasaray'ın her şeyiyle neden sen uğraşıyorsun? Sportif A.Ş'de adam başı 5 veya 10 milyon euro alacaksın. Bunu ödeyecek adamları koyacaksın. Galatasaray'da reklam yapma, fotoğraf çekme adeti bitsin." (İbrahim Seten - 343)
işte futbol aklı
Bu isimler Gs içinde olmak istediklerini sanmıyorum. Herhangi bir yardımlarını da hatırlamıyorum. Sabancı için en son alt yapı tesisleri için destek istendi diye haber çıkmıştı adam da 500 bin euro destek veririm demişti habere göre. Kendileri GS üyesi mi mesela? Onu da bilmiyorum.Bu gsyiad üyeleri arasında da bildik baba zengin iş adamlarının hiçbiri yok sinan tara ali sabancı vs herifler hem üyeler hem iyi gsliama şimdiye kadar bir tane yönetim bile bu adamlara gitmek aklına gelmedi,insan yalandan nezaket ziyareti yapardi
saha parası nereden geliyor sandınGsyiad 2 saha yapıyor sonra transfer döneminde 30 milyon zarara sokuyor kulübü.
Gs içinde olmalarına gerek yok ama sen bu adamlardan sponsorluk alabilirsin daha bunlar gibi en az 10 tane daha ultra zengin sayarım ama daha bir yönetim bile kapısını calmamistir o yüzden erden başkanlığını çok önemsiyorum erden gibi vizyoner isimler ancak bu tarz şeyler düşünür bunlar gibi çok zenginimiz var ama misal ipek kiracta öyle önemli olan bu zenginlerla bağ kuracak yönetici.vizyomuBu isimler Gs içinde olmak istediklerini sanmıyorum. Herhangi bir yardımlarını da hatırlamıyorum. Sabancı için en son alt yapı tesisleri için destek istendi diye haber çıkmıştı adam da 500 bin euro destek veririm demişti habere göre. Kendileri GS üyesi mi mesela? Onu da bilmiyorum.