GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GmQd7adaMAQPA3d

Cuesta 100 numara
1742326634236.webp

Beklendiği üzere fenerli oyuncular pfdk ya sevk edilmemiş, böyle yaparak kendi ayaklarına sıkıyorlar öğrenemedi mallar
daha ek sevkler olacak. belki onlar içinde sevk edilenler olur. ancak sonuç olarak bir şey çıkmayacak tabi. sadece "ek sevk" kavramını hatırlatmak istedim.

daha ek sevkler olacak. belki onlar içinde sevk edilenler olur. ancak sonuç olarak bir şey çıkmayacak tabi. sadece "ek sevk" kavramını hatırlatmak istedim.
bu ilkokul mezununa ben şahsen hıc kızmıyorum yazık ,koça yaranmak icin herboku yapıyor ama sene sonu sümük gibi kapının önune koyulacak
ve sadece gs degil kendi camiası tarafından bile yuhalanacak bir konuma geldi
lazyo taraftarına detaylı bakmyorum ama sevmıyorlar bunu

Yine usulsüz iş yapmışlar, adiler. Bizim (sözde) yönetim uyusun

Yeni cuestalar jelertler cakacaklar kulübe. Yönetimde 2 koltuk kesin

Haberi olmayanları kandırma işi 3-4m euro harcayıp 38 m euroları çöplere verme işine devam.Yıllarca 1-2m euroluk transfer bütçesiyle takılırken bu ''zengin''arkadaşlar neredeydi acaba?Şuan para geliyor hepsi birden gelmeye başladı.

Bu Urfayiad bir saha yapıyor ona da 2 yıldızlı otel yatağı ve çarşafı almışlar. Bari az konforlu yapın.

İcardi odası diye gezdirdiler ben kalmam o odada. Maaşı 3 milyon Euro’dan başlayan yabancı niye kalsın.

Tesisi bari güzel yapın hadi transferi geçtik beceremiyorsunuz anladık.

Şu adamı forumda yasaklamıştık L1 ucgen adlı kanalında yapı nedir falan onu acıklamaya calısıp her hafta mourinho öven programlar yapıyordu

Ne kadar iyi yaptıgımızı görüyorsunuz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt