GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Franky Polonya da sol açık oynuyor ve baya baya iyi oynuyor lens dönemi de sol açık epey oynamis
Net olarak ya kanat bek ya da açık oynamalı bu adam

Defansa Jelert ileriye franky yaparım

Öbür kanada da Barış arkası Eren

Yunus'da 10 numara oynar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net olarak ya kanat bek ya da açık oynamalı bu adam

Defansa Jelert ileriye franky yaparım

Öbür kanada da Barış arkası Eren

Yunus'da 10 numara oynar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten anlamadığım şey devre arası transferleri morata dahil hepsini 3lu üzerine yaptirmisken neden 3luden vazgeçti anlamadım böyle olunca oyunculara da yazık ediyoruz, gol yemekten korkuyorsa diyecem ama 4lude de yiyoruz yani nedenini soracak zekada gazetecide yok hepsi embesik

1000104656.webp

Sadece 5 takım %50 üzeri doluluk oranına ulaşabilmiş an itibariyle.

David Alaba için acele etmeyin. kurun ne olacağı belli değil ülke bu haldeyken kronik sakat bir oyuncu ile anlaşmak yersiz

Sevilla, 2022-2023 sezonunun başında bonuslar dahil 15 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan transfer ettiği Marcao'yu bedavaya göndermeye çalışıyor. İmza attığı günden beri beklenen performansı sergileyemeyen ve sakatlıklarla boğuşan Brezilyalı stoper, İspanyol ekibinin en çok kazanan futbolcuları arasında.​

Bizden gidip de cosan bir topcu yok neredeyse 10 kisi gidiyorsa belki 1i iyi oynuyor yeni kulubunde ..Kerem Boey gibi para kazandiranlari kastetmiyorum cer copler

Vatan sevgisi takımının alacağı sokuk bir kupadan fazla olan herkesi boykota davet ediyorum. Bu boykot en temel ihtiyaçlar dışındaki bütün mallarla birlikte milyon dolarlar kazanıp sürekli vergi borçları silinen hırsız spor kulüplerini de içermeli. Kulüplere ait ne bir ürün alınmalı ne de maçlarına bilet alınıp gidilmeli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi: Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.

1200x630wa.webp

Son düzenleme:
Vatan sevgisi takımının alacağı sokuk bir kupadan fazla olan herkesi boykota davet ediyorum. Bu boykot en temel ihtiyaçlar dışındaki bütün mallarla birlikte milyon dolarlar kazanıp sürekli vergi borçları silinen hırsız spor kulüplerini de içermeli. Kulüplere ait ne bir ürün alınmalı ne de maçlarına bilet alınıp gidilmeli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi: Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.

Ekli dosyayı görüntüle 282508
Galatasaray’i Türkiyedir
Koç ve diğer Akp yandaşı şirket ürünlerini boykot ederim ama neden kendi kulübümü üstelik Tevfik Fikret’in Galatasaray’ını boykot edeyim

Bu kafayı covid döneminde gördük bize iki şampiyonluğa mal oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt