Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
Bu dediğin UCL maçlarından önce oynanan mı?
anlamadım rdaş ts uefa gençlik liginde yarı finale çıktı altyapı şampiyonlar ligi olarak geçiyor
Mesela biz geçen sene kopenhag bayern ile maç yaptık ve u19 takımları da yaptı.
Sadece A takımı UCL'de oynayan takımların u19'u oynuyor sanıyordum. Gerçi bu sene sistem değişti belki o da değişti
valla sistemi bende tam olarak çözemedim ama ön elemeyle falan geçtiler sanırsam
yanilmiyorsam ;
trabzonspor gecen sezon turkiye u19 liginin ^yerel sampiyonu^ vasfi ile -> uefa da yer almaya hak kazandi ek not; ( uefa ulke siralamasi ilk 28 icerisinde kalanlar -> 2.round dan itibaren katilim yapti ) .
buradan itibaren trabzon elemeli cift mac oynadi. rakibi podgorica'yi 2 macta da yenip 3.raund da gecis yapti . ->
derken ,akabinde ; sarajevo'yu 2 mac sonunda eleyip , -> *son 32'ye kaldi .
son 32 de rakip bu sefer cl grup asamasi bolumunden gelen juventus oldu. juveyi eleyip, ->
bu sefer son 16 da rakip ; atalanta oldu. bunlari da eleyip , ->
en son bugun son 8 de - > ceyrek finalde inter'i eledi .
hafizam ^yaniltmiyorsa hatirladiklarim baglaminda basa donersek ;
formatta cift havuz mevcut 32+32=64 takim . bi taraf grup asamali cl klasik katilim 32 takimli -
diger tarafsa yerel lig u19 sampiyonlari , daha net acilimi ; ( genel ulke siralamasinda ilk 32 de olan federasyonlarin
u19 yerel sampiyonlari ) .
son olarak su bilgiyi yazip mesaji sonlandirayim ;
yari final ve final maclari tarafsiz saha da oynanacak. isvicre nyon da > colovray stadinda
-> 4lu final turnuvasi duzeninde gerceklestirilecek . cift yari final + final . ps; 3.luk maci olmayacak .
biletler satis da idi yanilmiyorsam.
scutsal olarak elbette ; zaten coktan cogu oyuncu takip edilmistir bir cok takimin scoutlari tarafindan,
ancak son radde de en net mercek altina alinim elbette bu 4lu org da olacaktir suphesiz . velhasil , basta trabzon sehri futbolu adina - genel resimde ise ulke futbolumuz adina saglam bir sunum olacak -avrupa futboluna yeni yetenekler kavrami ozelinde- . seruvenin sonunda iyimser gozle bir kacinin yurt disi kuluplere gidecegini bekliyorum .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Barış Savaş , @Alper Altun
saygi ve selamlar .