Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.039
- 39.371
- 3.993
Gs kulübü başkanı haciosmanla arka planda iş çevirdiği bir ortamda hak aramaktan bahsetmeye gerek yok artık, şampiyon olursak dursuna rağmen olacaz haciosmana rağmen degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
verelim şampiyonluğu da rahatla
hocanın bjkye maç sattığını düşünüyor açık açıkPusuda bekliyor yaw.
gel yaw nerelerdesin akıllıya hasret kaldık :d45 dakikada yine şampiyon yaptınız mı fener'inizi? :d
İzine ayirdim kendisini bu dusunceleri yuzunden ztn. Akıl alır seyler degil.hocanın bjkye maç sattığını düşünüyor açık açık![]()
gel yaw nerelerdesin akıllıya hasret kaldık :d
yaw işin komik tarafı kaybetmeyecekler diye kafa ütüleyip adamların her maçını da 90 dk izliyolar bi deher fb maçından önce fb'den puan kaybı bekliyorlar.
fb kazanınca da moralleri bozuluyor ve maç sonucunun sıcaklığıyla fb'yi şampiyon ilan ediyorlar. fb'in bir daha asla puan kaybetmeyeceğini düşünüyorlar.
fb'in son iki haftaya kadarki fikstürünün her maçında bir şekilde puan kaybı ihtimali var. bak bu "kesin puan kaybedecekler" demek değil. sadece "ihtimal". full de çekebilirler gayet. o da bir "ihtimal". futbol bu.
bu arada fener'in puan kaybetmesi bizi bu kadar ilgilendirmemeli. önde olan taraf biziz. 3 gün önce Kadıköy'de oynadığımız gibi oynamaya devam edersek, biz zaten puan kaybını zor yaparız. ki 3 puan önde olan taraf biziz. kalan 8 haftada koskoca 1 mağlubiyet hakkımız var. daha ne olsun?
Fatih hocaya o kadar laf ettin sana kıyamadım çiçeğim sen Okan için beni engelliyosunİzine ayirdim kendisini bu dusunceleri yuzunden ztn. Akıl alır seyler degil.