GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Polonyali vasifsizlarla ligi dizayn ediyorlar.

Özellikle fenerle oynadığımız derbiden sonra bu yabancı var işi ciddi problem olmaya başladı..

Bjk maçında hemen herkes yediğimiz kırmızının kırmızı olmadığı konusunda hemfikir ama bir tek bu var daki yabancı gel izle kırmızı herhalde diyip çağırdı bir güzel de yönlendirdi...Maç orada bitti..Millet de diyor ki zaten kötü oynuyorduk o dakikaya kadar diyor.. Yav 2 takımın da pozisyonu yok bjk 1 tane atmış maç 11'e 11 gitse en kötü berabere kalma ihtimalin vardı adamlar onu da elinden aldı.. Bak 1 puanı nasıl arıyoruz şimdi..

Yine bjk maçında davinson un pozisyon net penaltı çağırmadı..

Fb-ts maçında herkes hemfikir önce osayi nin müdahalesi var ama yabancı var olacak herif çağırıp iptal ettirmiyor penaltıyı orada döndü maç işte.

Kasimpasa maçındaki cuesta nin pozisyonu o dakikada fb aleyhine olsa kesinlikle çağrılmazdi..

Kasimpasa,bjk,ts şu 3 maçtaki kararlarla fb bir şekilde yarışta tutuldu.

yaw işin komik tarafı kaybetmeyecekler diye kafa ütüleyip adamların her maçını da 90 dk izliyolar bi de
Neyse ki kulüp böyle düşünmüyor,ben hep rahat bir futbolcu tayfası görüyorum bu açıdan çok olumlu.Bunu geçen yıl Uğur Meleke de demişti "GS 30 yıldır düşük nabız yüksek stres takımı" diye.

Son düzenleme:
41 yasindayim ,pek çok kötü başkan ve yönetim gördük ama ilk defa tff başkanıyla aleni şekilde kulübün hocası aleyhine takım aleyhine iş çeviren bir başkan görüyorum
Tff baskaniyla mi iş çeviriyor yoksa Florya arazisi konusunda sorun olmasin diye devletten mi emir alıyor?

SaveClip.App_448286300_1110524000040110_192903496041361624_n.webp

SA

şampiyonluk gitti arkaaşlar.

kapatın bu mevzuyu yeni sezona bakalım.

Samsunspor maçı hazırlıkları başlamış.

Jelert'in sol diz sıkıntılı sanırım. 2 maçtır kadroya girememişti.

başıma bir şey gelmeyecekse, zaha, zaniolo ve nelsson'un takıma dönmelerini istiyorum ben. (kendileri illaki "ayrılmak istiyorum" diyorlarsa yapacak bir şey yok tabi).

çünkü başımızdakiler bu 3 oyuncuyu da yok pahasına satarlar gibi. 3'ü de yatırım yaptığımız, çok değerli oyuncular.

başıma bir şey gelmeyecekse, zaha, zaniolo ve nelsson'un takıma dönmelerini istiyorum ben. (kendileri illaki "ayrılmak istiyorum" diyorlarsa yapacak bir şey yok tabi).

çünkü başımızdakiler bu 3 oyuncuyu da yok pahasına satarlar gibi. 3'ü de yatırım yaptığımız, çok değerli oyuncular.

Okan Buruk oldugu sürece hic biri gelmez bence.

Zaniolo belki hic gelmez cünkü Italya'yi özlüyorum falan diyordu. Orda bir takimda devam etmek ister herhalde.

Zaniolo ve Nelsson kendileri gitmek istedi. Hocanın veya yönetimin yapabileceği bir şey yok.

Zaha da kendini çok fazla bilgisayar oyunlarına kaptırdı. Psikolojisi iyi değildi.

Keşke kalıp oynasalardı ama şartlar maalesef bunu gerektirdi. Toksik bir durum var ki takım içinde bunu temizledi acilen.

Okan Buruk oldugu sürece hic biri gelmez bence.

Zaniolo belki hic gelmez cünkü Italya'yi özlüyorum falan diyordu. Orda bir takimda devam etmek ister herhalde.
öyle görünüyor da durumlar değişebilir. zaniolo da italya'da 2 senedir sürünüyor. pek istediği şansı bulamadı. fikri değişmiş olabilir. cl'de olan bir gs'da devam etmek isteyebilir vs vs...

Özellikle Florya'daki çaycının "lütfen alalım" dediği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.

Galatasaray - 1.28
Fenerbahçe - 2.90

Yener İnce:

"Eren Elmalı, bu adamı almalı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt