GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye Osimhen kalsa bile

1. Atletizmi yüksek ve savunmacı Sağ Bek
2. Hücumun her yerinde oynayan (kanat + forvet arkası) profilde biri
3. Muslera'nın ilk 5 senesi ayarında performansı olan kaleci
4. Sanchez'in yanına savunma bilgisi yüksek bir stoper daha.

4 transferin de tek başına bonservis maliyeti yaklaşık 50 Milyon Euro olur açıkçası.

O yüzden 75+50 gibi bir tarihi bonservis bütçesi kağıt üzerinde bile imkansız geliyor.

Osimhen kalsın yeter ile gidersek yaya kalırız.

Bana göre açmazı çözecek hamle (Osimhen kalmaya bir şekilde ikna olursa)

1. En az 30 Milyon Euro'luk sponsor + kampanya desteği
2. Sara'nın para ediyorken 25-30 arasına EPL'de yeni parlayan bir takıma satışı
3. Köhn, Zaniolo ikilisinden bonservisli çıkış (Toplam: 10-15 Milyon Euro dahi olsa)
4. Yukarıda yazdığım Osimhen hariç 4 futbolcunun en az birinin kiralık, ve en az birinin serbest statüde transferi (Boey + Sane gibi)
5. Jakobs (bonservisi alındıktan sonra), Jelert ikilisinden birinin zararına da olsa %10-20 arası satışı (6-8 Milyon Euro bandı).

İlk 3 madde Osimhen'in bonservisi karşılayacak düzeyde olmalı.

Seneye ancak iyi yönetim ile planlanması gereken çok fazla iş olduğu görülüyor.

Bu sene idare edip Osimhen piyangosu ile şu ana kadar bedel ödemedi yönetim. Ama seneye affedilmez hem saha da hem de saha dışında hata.

Satılması teklif dahi edilmeyecek isimler ise:

Barış
Yunus
Torreira
Sanchez

olmalı. Morata'dan da çıkılabiliyorsa çıkalım.

Seneye Osimhen kalsa bile

1. Atletizmi yüksek ve savunmacı Sağ Bek
2. Hücumun her yerinde oynayan (kanat + forvet arkası) profilde biri
3. Muslera'nın ilk 5 senesi ayarında performansı olan kaleci
4. Sanchez'in yanına savunma bilgisi yüksek bir stoper daha.

1- Ola Aina (free)
2- KDB (free)
3- Alisson Becker (lpool ucuza bırakacak)
4- Boscagli (free)

Bonus: Adama Traore (free)

1- Ola Aina (free)
2- KDB (free)
3- Alisson Becker (lpool ucuza bırakacak)
4- Boscagli (free)

Bonus: Adama Traore (free)
Alisson oluyorsa en müthiş hamle olur.

Pavlovic de hatrımız kaldı stopere onu isterim.

De Brüyne hayranı olarak emin değilim. Sane de olabilir yerine. Ama Mertens’ten ötürü bize sıcak olabilir sene sonu. Aina gelmez bana göre. Boey ikna olursa hazırlık maçı geliri vs iptali karşılığı 1 sene kiralık akar.

Ah be bu sezon böyle bitebilirdi.
231bb3329219926878905d826c776cb1.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alisson oluyorsa en müthiş hamle olur.

Pavlovic de hatrımız kaldı stopere onu isterim.

De Brüyne hayranı olarak emin değilim. Sane de olabilir yerine. Ama Mertens’ten ötürü bize sıcak olabilir sene sonu. Aina gelmez bana göre. Boey ikna olursa hazırlık maçı geliri vs iptali karşılığı 1 sene kiralık akar.
İsmi geçenlerden pavlovic hariç hiçbirini istemek mantıklı değil aksine intihar etmek demek
Pavlovic banko oynuyor artık imkansız bence
De bruyne alisson ve sane bunlar senede 5 ay oynayıp geri kalanı hastanede geçiren moddalar dybalada bu yüzden istenmedi hepsi fark yaratacak adamlar ama 2 sprint atınca 1 ay hastane modu açacak kivamdalar mertensle hiçbiri kıyas kabul etmez mertens gibi çalışkan disiplinli maç kaçırmayan adam lazim bize

Mertens yerine daha orta saha özellikli yani 4-3-3'e uygun biri Sara maliyetine benzer bir maliyeti vardır para olarak zor transfer yoksa henüz büyük takımların radarına girmedi herhalde o yüzden alınabilecek biri. Tercih edilmeli mi emin değilim. Oraya Julian Brandt daha iyi ve daha net tercih olabilir sanki Dortmund kendisini gönderecek tarzı haberler gördüm. Kanat isteğim Van Bommel olduğu için o bölgeye daha olgun ve gerektiğinde Yunus'un yerine de koyabileceğimiz Brandt daha uygun olur gibi geliyor bana.

Muslera
Sanchez Apo
Torreira
mertens (geçen sezonlarda)
icardi

bu omurga sezon sonu dağılacak gibi geliyor bana.

Muslera mertens ztn gidiyor,

ben Sancheze de teklif geleceğini ve kalmayacağını düşünüyorum (umarım yanılırım)

Torreira da gidecek gibi geliyor büyük iht.

İcardi büyük bi soru işareti.

Eğer Gardi ile çalışılmazsa bu yaz dönemi çok daha rezil transferler görebiliriz. cuesta falan hikaye olur.

sezon sonu öncelik omurgayı mümkün olduğu kdr koruma yoluna gitmek olmalı. bizi 3 yıldır şampiyon yapan ana etken bu grup.

ayrılanın yerini de aynı kalitede isimlerle doldurmak. Bu yüzden Gardi lazım bize.

az önce bodrum'un fikstürüne baktım, bunlar küme düşmüş zaten sadece haberleri yok daha asdjklş

Bu faes çöpünü 3 senedir bize çakmaya çalışıyorlar. Bizden Irak olsun

Kale için şöyle bir geçiş hayal ediyorum.

taffarel-muslera-xvjx_cover.jpg

Alisson'u vermiyorlarsa bu sezon başında alıp Valencia'da kiralık bıraktıkları Gürcü kaleciyi 1 yıl kiralık olarak bize versinler.

1 yıl sonra biz bedavaya Alisson alırız onlarda gürcü kalecilerini hazır tutmuş olurlar.

Kale için şöyle bir geçiş hayal ediyorum.

taffarel-muslera-xvjx_cover.jpg

Alisson'u vermiyorlarsa 1 yıl kiralık olarak Gürcü kaleciyi bize versinler.

1 yıl sonra biz bedavaya Alisson alırız onlarda gürcü kalecilerini hazır tutmuş olurlar.
Kontratı 2027'de bitiyor beleş alma ihtimali yok gibi birşey.

Eğer Muslera gibi bizi 10-15 yıl idare edecek bi isim olacaksa kaleye para harcanması sorun olmaz benim için.

15-18 arası bi rakam verilebilir.

Lunin için Real ne istiyor acb

Kontratı 2027'de bitiyor beleş alma ihtimali yok gibi birşey.
Tamam ama işte arkada bekleyen Gürcü kaleci ne olacak?

Alisson ayrılacak araplara gitmezse uygun bonservise bırakabilirler.

Burada kritik olan araplar ve Gürcü kalecinin durumu. Her iki türlü de fırsat doğacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt