GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen kalmayacaksa

Kaleci
Stoper
Ofansif Orta Saha + Kanat Forvet

Bu üç-dört mevkiye 15'er gömülerek kalitesi yüksek isimler alınmalı.

Eğer Muslera gibi bizi 10-15 yıl idare edecek bi isim olacaksa kaleye para harcanması sorun olmaz benim için.

15-18 arası bi rakam verilebilir.

Lunin için Real ne istiyor acb
Lunin süper olurda bence 30'dan aşağıya bırakmazlar.

Bir de bize niye gelsin bir sürü iyi Avrupa takımı kaleci arıyor.

25 yaş civarlarında Muslera gibi Milli kaleci bir daha düşürmemiz zor bence.

City Ederson'u yenilemedi değil mi? Bildiğim kadarıyla bu yıl sözleşmesi bitiyordu onun.

O da denkleme girerse Araplar ona yönelebilir. Ederson-Alisson ikilisinden birini aradan çekersek süper iş olur.

Biz böyle konuşuyoruz da bu kekoların 12-15 milyon € verip alabileceği tek adamın Berke olduğunu da biliyoruz değil mi?

Gerçekten bu ihtimal beni ciddi ciddi korkutuyor.

En uygun maliyete alabileceğimiz içimize sinecek Tzolakis seçeneği mevcut. Onun dışında daha pahalı seçeneklerde Lunin, Restes, Meslier, Agirrezezabala, Petroviç gibi isimler de mevcut.

Dursun Özbek, bugün saat 18.20'de Konya'da takımın kamp yaptığı Dedeman otelin önünde basın açıklaması yapacak. (Volkan Kılıç)

Tercih olacaksa Yunus sat BAY tut
Çok iyi 10 numara
Çok iyi sağ kanat. BAY giderse sol kanat
Çok iyi sağ bek
Çok iyi kaleci
Yedek orta saha genç
Yedek kanat genç
Nelson'u isteyen yoksa tut. Giderse ya genç yedek stoper ya da Abdul'dan iyisi.
Sallai, Frank, Jacobs, Jelert bunlardan maksimum biri kalmalı. Cuesta zaten imha edilip uzaya yollanmalı .
Şu hamleler ile Ligde yine favori oluruz. Tabi Icardi kalır ve gollere devam ederse geçerli.
Bu yaz işimiz çok zor.

Ohaa bu sezon ben 3 takim dusecek saniyordum 4mus ya..

Adana hatay gitti zaten sivasin buradan yirtmasi cok zor .. İnsallah yanlarina bodrum eklenir..
Sivas yerine k.pasa veya rize olsa tadindan yenmezmis..
Alttan kocaeli geldi onlarda sikinti olacagini sanmiyorum İnsallah k.gumruk bir sekilde 3. Olur da play ofta falan elenir..Diger takimlar ortada bir durus sergileyecektir ..

Braga ne ister bilmiyorum ama Osimhen olmazsa İcardi'nin yanına Simone Banza çok mantıklı duruyor oyun stili itibariyle. 15 civarı isterlerse gerek yok aksi halde 8-10 milyon verilebilir.

Mourinhoyu ne zmn gonderecek bu salaklar

Biraz daha eglenelim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt