GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinhoyu ne zmn gonderecek bu salaklar

Biraz daha eglenelim :d
mourinho gitmıyor dostum

5. yıldızı taktıktan sonra

siz dursuna saldırırsanız bizim yönetim degişir sonra ali istedigini bize başkan yapar fb samp olur

adamların planı bu!!!!!!!

mourinho gitmıyor dostum

5. yıldızı taktıktan sonra

siz dursuna saldırırsanız bizim yönetim degişir sonra ali istedigini bize başkan yapar fb samp olur

adamların planı bu!!!!!!!

Euro tavsiyemi dikkate alsaydin bugun sen aday olurdun baskanlik icin dostum!!

Euro tavsiyemi dikkate alsaydin bugun sen aday olurdun baskanlik icin dostum!!
cüzdanını gösteren dayı on Make a GIF

Tarihin en bol bütçeli transfsr sezonlarını geçirdik zaten yaz ve ocakta, elle tutulur Lemina ile Eren var, birini zaten biz aldırdık.

Fra da bence iş yapar, Sallai de rotasyon olur.

Morata da iş yapabilir hala ama yedekte yüksek maliyet saçma yani. Gider muht

Kalanlar koca bir çöplük.

Para kazandıracak kimse yok kısacası. 1.5 sezondur takımın hamalı olan kendini yırtan Barış dışında da kimseden para kazanamayız.

Öyle yüksek bütçeli bir yaz dönemi olası değil kısacası, hele Hatiple falan korkunç olur, anasını ağlattı kadronun.

Sampiyonlar ligi kozumuz var reis. Ordan bi 20 milyon gelir muht transfere harcarlar. Harcamak zorundalar cunku takimin hala eksikleri var.

Sampiyonlar ligi kozumuz var reis. Ordan bi 20 milyon gelir muht transfere harcarlar. Harcamak zorundalar cunku takimin hala eksikleri var.
20 harcanır da bu sene 80 bons harcadık, elde neredeyse var sıfır.

Barış satılırsa total bütçe 50-60 olur, üstü zor bonserviste.

Ibo Seten her forma satışının %75i GSye kalıyor dedi. Bir forma 100 dolardan hesaplasan 5 yıldızlı 1 milyon forma satsan 75m dolar ediyor bir senede. Dogru mu acaba. Bu sene 700 bin forma satmışız.

Ibo Seten her forma satışının %75i GSye kalıyor dedi. Bir forma 100 dolardan hesaplasan 5 yıldızlı 1 milyon forma satsan 75m dolar ediyor bir senede. Dogru mu acaba. Bu sene 700 bin forma satmışız.
Yürekli de bu hafta doğruladı bu haberi. Geçen hafta demişti Seten Yürekli inanmamıştı ilk başta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt